Benimde 21 aylikti ameliyat oldugumda 1 haftadan sonra yanliz kaldik kucak filan isteyince oturuyordum oda.kucagima geliyordu baslarda zor ama 1 aydan sonra dikkatli olmak kaydiyla eskiye donebilirsin bence benim 2 ay oldu yaslaninca gogsume rahatsiz oluyorum hala o benlik bisiKızlar selamm aranıza yeni katıldım pazartesi randevum var benimde emzirmeden sonra farz oldu cok korkuyorum ama kizim henuz 21 aylik kucak fln isterse napicam bilmiyorum
Kesinlikle ilk hafta ağrı azalıyor ama tamamen geçmesi bir ayı buluyor benim ilk iki hafta orantısız büyüklük vardı biri kocaman diğeri daha normal ve cok şeffaf görünüyordu sekiz ay oldu mümkün değil kimse anlamıyorHiç ağrım olmadı diyenleri ayakta alkışlıyorum benim neden 15. Günümde hala çok ağrım var soruyorum ilgililere bendemi bi gariplik var kim diyodu hatırlamıyorumda kasnak kafama geçmedi bi oklavaya kaldım((((
Bende ağrı olmuyor diyenlere katılmıyorum bu gün 17.günüm hala nefes aldığımda hassasiyet var ağrım var inanmıyorum ben ağrım yok diyenlereKesinlikle ilk hafta ağrı azalıyor ama tamamen geçmesi bir ayı buluyor benim ilk iki hafta orantısız büyüklük vardı biri kocaman diğeri daha normal ve cok şeffaf görünüyordu sekiz ay oldu mümkün değil kimse anlamıyor
Ilk bir hafta pişman olursun sanki hiç doğal görünmeyecek gibi gelir ama sonra çok ama çok güzel bir görüntü ve aşırı özgüven1 ay var ama her gün istisnasız düşündüğüm tek şey ameliyatım..Allahım beni o güne çabukcak götür diye dua ediyorum her gün.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla ben şu an alayına isyan modundayım inşallah bi an önce gelir o özgüvenli günler:))))Ilk bir hafta pişman olursun sanki hiç doğal görünmeyecek gibi gelir ama sonra çok ama çok güzel bir görüntü ve aşırı özgüven
tek isteğim bu canım..Ilk bir hafta pişman olursun sanki hiç doğal görünmeyecek gibi gelir ama sonra çok ama çok güzel bir görüntü ve aşırı özgüven
oldun mu ameliyat canım yoksa olucakmısın benim gibi şafak mı sayıyorsun :)Valla ben şu an alayına isyan modundayım inşallah bi an önce gelir o özgüvenli günler:))))
Benim de tam 30 gün kaldı.... 22 Temmuz... Allahım Nooolur anesteziden uyanabiliiiim diyorum. Bugünlerde de bu başladı, ya ameliyatta ölürsem ... Çocuklarıma" ananız memelerini büyütürken öldü" demesinler..... Töööbe tööööbe... Noooldu bana ya, hani en pozitif bendim1 ay var ama her gün istisnasız düşündüğüm tek şey ameliyatım..Allahım beni o güne çabukcak götür diye dua ediyorum her gün.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay alemsin çok güldüm
Benim de tam 30 gün kaldı.... 22 Temmuz... Allahım Nooolur anesteziden uyanabiliiiim diyorum. Bugünlerde de bu başladı, ya ameliyatta ölürsem ... Çocuklarıma" ananız memelerini büyütürken öldü" demesinler..... Töööbe tööööbe... Noooldu bana ya, hani en pozitif bendim
Oldum ben bugün 18.günüm bende şafak sayıyodum şimdi iyileşeceğim günü iple çekiyorum insanoğlu işteoldun mu ameliyat canım yoksa olucakmısın benim gibi şafak mı sayıyorsun :)
geçmiş olsun canım..memnun musun bari.kasaltı mı oldu niye hala iyileşemedin ?Oldum ben bugün 18.günüm bende şafak sayıyodum şimdi iyileşeceğim günü iple çekiyorum insanoğlu işte
ay sorma benimde aklıma neler geliyo....21 yaşındaki genç estetik kurbanı oldu düşünsene
Benim de tam 30 gün kaldı.... 22 Temmuz... Allahım Nooolur anesteziden uyanabiliiiim diyorum. Bugünlerde de bu başladı, ya ameliyatta ölürsem ... Çocuklarıma" ananız memelerini büyütürken öldü" demesinler..... Töööbe tööööbe... Noooldu bana ya, hani en pozitif bendim
Teşekkürler kasaltı oldum 10 günde iyileşmeyi beklerken 18.günümde hala ağrılarım var bilmiyorum drum ağrı yok unut ağrıyı diyo ama var ve hiç aklımdan çıkmıyo onun dışında şekli ve görüntüsüyle ilgili bi sıkıntım yok çok memnunum ama ağrıdan bişey anlamıyorum dahageçmiş olsun canım..memnun musun bari.kasaltı mı oldu niye hala iyileşemedin ?
Ağzından yel alsın canım aaa nerden geliyor aklına öyle şeyler agzına acı biber sürecem bak
o ağrısı olmayanlar zeyna mıdır nedir ben de anlamış değilim canım vallaBende ağrı olmuyor diyenlere katılmıyorum bu gün 17.günüm hala nefes aldığımda hassasiyet var ağrım var inanmıyorum ben ağrım yok diyenlere
Bi kitap okuyorum, "sil baştan" adı. Sanırım ondan etkilendim. Ana karakter ölüyor diriliyor sürekliAğzından yel alsın canım aaa nerden geliyor aklına öyle şeyler agzına acı biber sürecem bak
bu aralar öyle kitaplar okuma canım ben de kitaptan çok etkilenirim kitabı okumam yaşarım resmenBi kitap okuyorum, "sil baştan" adı. Sanırım ondan etkilendim. Ana karakter ölüyor diriliyor sürekliGaliba bu etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?