Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bu aralar öyle kitaplar okuma canım ben de kitaptan çok etkilenirim kitabı okumam yaşarım resmen
sen bu aralar tekrar grinin elli tonu nu oku
Ben en iyisi kadınların sevgililerini gördüğünde sertleşip, beyaz gömleğinden belli olan meme uçlerının anlatıldığı beyaz seri- barbara cartland'ın kitaplarını okiiimNe işim var gerilim tarzı kitaplarla

katılıyorum sana evet onları oku nemiş o gerilim korku falan hayatımızda yeterince gerilim var zate

öldük cennete düştük deriz valla niye böyle erkekler hep romanlarda olur ya
Kadınların istedikleri veya istediğinin henüz farkında olmadığı erkeklerin anlatıldığı romanlar olmasa napardıkO kadar zavallı ve sevgi/ ilgi/ sahiplenilmeye açız ki, adam bize sadece SEN BENIMSIN SADECE BENIM dese yetecek

Bizim ki sadece " çay koydun mu?" Diyo... SEN BENIMSIN mi???? Nerdeeeee

seni evimin kadını çocuklarımın anası yapacam dese yetti bize behey gari türk filmi formatından çıksın bu erkekler zihniyet degişsin bay grey erkeği olsunlar yıl artık 2015 isyaaaan

Bizim ki sadece " çay koydun mu?" Diyo... SEN BENIMSIN mi???? Nerdeeeee
bizimki de gündüz arar ne yemek yaptın der .ben de kızarım bazen ben de seni özledim derim imalı imalı .sonra ula sende 20 senelik evliyiz icat çıkarma der kapatıyorum toplantıya gircem der kapatır adam romantiklige tahammül edemiyor

mawixsxxsx beni de bi izlemeye alsan bende aynı doktora alm olucam galıba carşmaba görüşmeye gidiyorum :) cok heyecanlıyım ve korkuyorum

BŞR HAFTA SONRA HAYAT NORMALE DÖNÜYORMU ACABA

AAAA 1 AY SONRA MI ARABA KULLANABILDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…