Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim bugün 14. Günüm uçları inanılmaz hassas ve ağrılı bide sanki sağ tarafımdaki protez eğilince hareket ediyo gibi hissediyorum böyle hissedenler var mıydı aranızda masaj yapıyorum ama ağrısı geçmiyo sanki kendimi çok kötü hissediyorum şu an pişman olmanın eşiğindeyim

telaşlanma canım benim de ilk hafta otururken kalkarken yatarken hareket ediyor gibiydi sağdaki özellikle . sonra geçti 1 ay oldu benim ve sağdaki ağrı hafifte olsa devam ediyor onun ödemi daha inmedigi için ağrı yaptığını söylemişti doktorum..

memenın ust kısımlarındakı dolgunlugu ne kadar surede gectı şu anki görüntüsü normalmi ? ben 20 gun sonra tatıle gıdıcem bugun 16. gunum ve odemlerım o sureye kadar ınıcekmı cok kaygılıyım

benımde 16 gunum ust kısımlarda barız odemlerım mevcut sag meme basım cok sızlıyor hareketlerım cok rahat degıl hatta dıkıslerım henuz duruyor ptesı alınacak sırt ustu yatmaktan sırtlarım felce ugradı dr um 1 ay agrım sızım var dıye sıkayet duymucam gecıcek dedı....demem okı yasadıkların normal ve bu gecıcı bır surec

Benim protezler ameliyattan çıktığımdan beri aşağıda duruyodu yani üst kısımlarda çok ödem yoktu canım. Protezin aşağı inmesi için bant takmıştım sen de takıyor musun? Ben 20 güne kadar istediğin görüntüye tam olarak olmasa da kavuşacağını düşünüyorum, çünkü 1 hafta bile çok farkediyor.

Kizlar onumuzdeki hafta bnde ameliyat olucam bi aksilik olmazsa ins ve kasalti olcak muhtemelen doktor kollarini 15 gun kaldiramican dedi 1,5 aya iyilesirsin diyor ve tam olrak ameliyati unutman 1 yili bulur dedi korkmuyo degilim ama boylede yok gogusle yasayamiyorum 3 ay sonra dugunum var

Ay ne biliyim sanki iyileşemeyecekmişim ve hiç alışamayacakmışım gibi geliyor sağ göğüs ucum çok ağrıyor masaj yapınca daha çok acıyor sanırım ağlayacam hiç böyle hayal etmemiştim 10 günden sonra iyileşirsin demişti doktorum 15 gün oldu hala çok ağrım var çok mutsuzummm

iyileşme ve alışma süreci ne yazık ki cok sıkıntılı ve acılı canım..biraz daha sabret gecicek.

bu arada cok masaj yapma benim zaten cok canım yanıyordu birde masaj yapıp daha cok acıtmak istememistim.agrıların gecince yap bence.

Gogus ucu mu alti mi daha iyi ameliyat icin? Hangisi daha az acir bide top gibi durmasini istemiyorum korkayrumm kizlaarr
Göğüs ucu oldum ben cumartesi ameliyat pazartesi günü işe gittim hiç acı yoktu. Kız kardeşim göğüs altından oldu o 5-6 gün işe gidemedi ve bana göre biraz daha ağrılı oldu ağrıca göğüs altından olunca dirende konuyor. Top gibi durması protezi yerleştirme ille ilgili olmalı ikimizinde farkı teknik ama ne benim ne kız kardeşimin top gibi değil teknikle ilgisi yok gibi.

Bende senelerdir korktuğum için erteledim ama çok pişman oldum korkulacak birşey yok keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi. Hiç ağrım olmadı çok rahat bir ameliyat bence korkma.

Bende senelerdir korktuğum için erteledim ama çok pişman oldum korkulacak birşey yok keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi. Hiç ağrım olmadı çok rahat bir ameliyat bence korkma.
Hiç ağrım olmadı diyenleri ayakta alkışlıyorum benim neden 15. Günümde hala çok ağrım var soruyorum ilgililere bendemi bi gariplik var kim diyodu hatırlamıyorumda kasnak kafama geçmedi bi oklavaya kaldım((((

Slm canim benim 1 ay oldu hala agrilarim var bende bir bilsem ne kadar daha surecek ama 3 haftadan sonra baya rahatliyor insan

15. Günde ben tamamen iyileşmiştim. Kas altımı yapıldı onda biraz daha fazla Ağrı oluyor ama kardeşimden biliyorum onda bile birkaç günde Ağrı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…