• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaslar bugun artik 17 gune giriyorum goguslerim aynaya bakinca ust kisimlari cok dolgun yandan bakinca cok cirkin gorunuyor tamamen alta inmesi gerekiyor silikonun ustten bandaj falan kullanmadim solemedi dr ayni seyi yasayanlar varsa ne kadar surede duzeldi b7 goruntu paylasabilirlermi ltfn cok canim skiliyor

Kızlar selamm aranıza yeni katıldım pazartesi randevum var benimde emzirmeden sonra farz oldu cok korkuyorum ama kizim henuz 21 aylik kucak fln isterse napicam bilmiyorum
Benimde 21 aylikti ameliyat oldugumda 1 haftadan sonra yanliz kaldik kucak filan isteyince oturuyordum oda.kucagima geliyordu baslarda zor ama 1 aydan sonra dikkatli olmak kaydiyla eskiye donebilirsin bence benim 2 ay oldu yaslaninca gogsume rahatsiz oluyorum hala o benlik bisi

Hiç ağrım olmadı diyenleri ayakta alkışlıyorum benim neden 15. Günümde hala çok ağrım var soruyorum ilgililere bendemi bi gariplik var kim diyodu hatırlamıyorumda kasnak kafama geçmedi bi oklavaya kaldım:KK43:((((
Kesinlikle ilk hafta ağrı azalıyor ama tamamen geçmesi bir ayı buluyor benim ilk iki hafta orantısız büyüklük vardı biri kocaman diğeri daha normal ve cok şeffaf görünüyordu sekiz ay oldu mümkün değil kimse anlamıyor

Kesinlikle ilk hafta ağrı azalıyor ama tamamen geçmesi bir ayı buluyor benim ilk iki hafta orantısız büyüklük vardı biri kocaman diğeri daha normal ve cok şeffaf görünüyordu sekiz ay oldu mümkün değil kimse anlamıyor
Bende ağrı olmuyor diyenlere katılmıyorum bu gün 17.günüm hala nefes aldığımda hassasiyet var ağrım var inanmıyorum ben ağrım yok diyenlere

1 ay var ama her gün istisnasız düşündüğüm tek şey ameliyatım..Allahım beni o güne çabukcak götür diye dua ediyorum her gün.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ilk bir hafta pişman olursun sanki hiç doğal görünmeyecek gibi gelir ama sonra çok ama çok güzel bir görüntü ve aşırı özgüven

:KK43:
1 ay var ama her gün istisnasız düşündüğüm tek şey ameliyatım..Allahım beni o güne çabukcak götür diye dua ediyorum her gün.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim de tam 30 gün kaldı.... 22 Temmuz... Allahım Nooolur anesteziden uyanabiliiiim diyorum. Bugünlerde de bu başladı, ya ameliyatta ölürsem ... Çocuklarıma" ananız memelerini büyütürken öldü" demesinler..... Töööbe tööööbe... Noooldu bana ya, hani en pozitif bendim:KK17:

Benim de tam 30 gün kaldı.... 22 Temmuz... Allahım Nooolur anesteziden uyanabiliiiim diyorum. Bugünlerde de bu başladı, ya ameliyatta ölürsem ... Çocuklarıma" ananız memelerini büyütürken öldü" demesinler..... Töööbe tööööbe... Noooldu bana ya, hani en pozitif bendim:KK17:
Ay alemsin çok güldüm

ay sorma benimde aklıma neler geliyo....21 yaşındaki genç estetik kurbanı oldu düşünsene :DDD ay Allah korusun iyi düşünmeliyizzzz

geçmiş olsun canım..memnun musun bari.kasaltı mı oldu niye hala iyileşemedin ?
Teşekkürler kasaltı oldum 10 günde iyileşmeyi beklerken 18.günümde hala ağrılarım var bilmiyorum drum ağrı yok unut ağrıyı diyo ama var ve hiç aklımdan çıkmıyo onun dışında şekli ve görüntüsüyle ilgili bi sıkıntım yok çok memnunum ama ağrıdan bişey anlamıyorum daha

Ağzından yel alsın canım aaa nerden geliyor aklına öyle şeyler agzına acı biber sürecem bak :KK20:

Back