Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba evren helvacıya meme büyütme ameliyatı olup memnun kalan var mı? Sürecinizi benimle paylaşır mısınız bir de keşke bir watsapp grubu olsa ne şahane olurdu bilgi paylaşımı açısından

Merhabalar bende artık 35 yaşını devirmiş biri olarak yıllardır istediğim ama eşimden izin çıkmadığı ve aileme açılamadığım.için sadece hayal olarak gördüğüm bir durumdu estetik ama artık bu sene iyice kafama taktım ve muayeneye gittim ,bir tanesi neredeyse dümdüz ve her gördüğüm bayanın yüzüne değil.göğüslerine bakıp devamlı eksikliğimi kafama.taktım ,bir yanım.hemen git ol.diyor iki dakika sonra acaba diyorum.Benim.korkum.ameliyat sonrası eski hayatına devam edebilecek miyim.yoksaheo protez kayar diye hep kısıtlanacakmıyız lütfen yardımcı olun

Merhaba... 11. Günüm ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Şöyle ki operasyon çok yeni olduğu için tabiki dikkat ediyorum. Ağır kaldırmadan, zorlamadan her işimi yapıyorum. Sırt üstü yatıyorum bu dönem. Onun dışında memelerim harika. Böyle hissetmekte çok güzel bir duygu. Arada açıp açıp yakamdan bakıyorum benim için hayaldi resmen meme büyütmek. Ama şimdi keşke önceden cesaret etseydim diyorum. Kaslarım protezi iyice kavrayıp iyileştiği zaman tamaman normal hayatıma döneceğim bunu biliyorum. Ablamda var 6 sene oldu o yaptıralı. Ve keşke daha önce yaptırsaydım dedi.İnşallah sende hayaline kavuşursun..

Haftaya gün almaya gitmek istiyorum ama 2 sezeryan geçirmiş biri olarak korkuyorum,eşimde taraftar değil yapay olurmuyum diye de düşünüyorum ama böyle de hiç yok ,çok sağolun cevaplandırdığınız için aklımda deli sorular

Ya o hiç olmaması duygusunu inan burayı takip eden herkes biliyor.. seni öyle iyi anlıyorum ki. Eğer bu seni mutlu edecekse bekleme, hiç bekleme hemde. Ama önemli olan senin ne hissettiğin, sen mutlu olacak mısın? Eşim inanamıyor bana gerçekten bu kadar mutlu oldun mu diyor? Bu kadar çok mu istiyordun diyor. Ben kombin ameliyat geçirdim. Normalden uzun sürdü ve dolgun protezler koyuldu. Çok ağrılı sancılı atlatmam gerekirdi ama ben bir kez gık demedim. Çünkü zaten bunu istiyordum ve ağrı sancı geçer gider.. insan hastaneden çıkınca her gün daha iyi hissediyor kendini.. önemli olan nasıl bir meme istiyorsun ve sana ne olur? İlk gittiğin doktora hemen karar verme bir kaç kişiyle görüş ki fikrin otursun kafanda. Çünkü sen ne kadar istesende doktor seçimi çok önemli. Çünkü başarısız bir doktor pişmanlık yaşatabilir sana unutma..

Burayı okumadan dünyada bir ben böyleyim diyordum niye böyle diye yıllarca kafama taktım ,bazen diyorum böyle gelmiş böyle gitsin ama biliyorum ki gundeen az 5 saat bu konuyu takacağım,doktor konusunda araştırmalarım oldu , evet araştırmaya devam edeceğim, sanırım ameliyat olup bitince olayım mi olmayayım mi derdi anca o zaman bitecek

Evet o zamanda keşke önceden olsaymışım diyeceksin.. İyi bir hekim bulunca hiç bekleme aramıza katıl Yapay mı durur gerçek mi durur hiç kafana takma. İmplantlar memene girecek ve artık senin sana ait olacak gerçek olduğunu göreceksin..

Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız

Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
1. Ay bitti benim 2 3 gün oldu biteli eski hayatıma tamamen geri döndüm yanda yatıyorum sadece yüzüstü yatmıyorum şimdilik dışardayken falan tamamen unutuyorum ameliyat olduğumu şükürler olsun ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım şekli istediğim gibi olmadı şuandada ama yinede bunada şükür gayet iyiyim

Şeklinde neyi beğenmediniz merak ettim kaç cc takıldı size?Ne güzel yan yatmak

Spor ev işi onlara geri dönülüyor değil mi,şekli ile alakalı ne problem oldu,birde en çok ne merak ediyorum sağa sola yatınca nasıl bir duygu şimdi hicbirsey yok malum,o zaman sarkip rahatsız ediyor mu

Şeklinde neyi beğenmediniz merak ettim kaç cc takıldı size?Ne güzel yan yatmak
Benim kas altı ama kendi memede vardı birazcık o yüzden yusyuvarlak istiyodum ben ayaktayken damla duruyor ben kedimaria nın görüntüsünde istiyordum doğal görüntü istemiyordum öyle olmadı yatarken yuvarlak duruyor mentor olmasına rağmen

Spor ev işi onlara geri dönülüyor değil mi,şekli ile alakalı ne problem oldu,birde en çok ne merak ediyorum sağa sola yatınca nasıl bir duygu şimdi hicbirsey yok malum,o zaman sarkip rahatsız ediyor mu
Sarkmıyo işte şuan ben ne şekilde yatarsam aynı şekil kalıp gibi duruyo valla yan yatarken sadece hala yanlarım hassas olduğu için ödem olduğu için biraz sertlik hissi oluyor ama silikonun verdiği o his bende baya gitti yani ev işi çok abartmassam yaparım mesela ama yinede ailemle yaşadığım için kardeslerim falan yaptırmıyor annem de var spor yapan biri degildim ama yinede çokta önermem hemen ya

Bazıları diyor ya yere düşecek gibi yadasanki destekli sütyen gibi diye Galiba herşey ameliyat sonrası netlik kazanacak,insan bilmediği şeyden korkarmiş elbet....Çok sağolun , ameliyat sonrası da gelip burda yardımcı oluyorsunuz bizim gibi kararsızlara

Bende de mentor var bende yatınca yuvarlak ayağa kalkınca damla görüntüsü istedim. Dual plan yapıldı bana. Henüz yeni benim. 12. günüm daha.
Benim istediğim sizde oluşmuş. Ama emin olun en güzel görüntü bu şekilde. Top gibi olunca hem daha yapay duruyor hemde giydiğiniz hiç bir şeyde meme oturmuyor yerine. Hep kendi yerinde yuvarlak top olarak duruyor..

Bende de mentor var bende yatınca yuvarlak ayağa kalkınca damla görüntüsü istedim. Dual plan yapıldı bana. Henüz yeni benim. 12. günüm daha.
Benim istediğim sizde oluşmuş. Ama emin olun en güzel görüntü bu şekilde. Top gibi olunca hem daha yapay duruyor hemde giydiğiniz hiç bir şeyde meme oturmuyor yerine. Hep kendi yerinde yuvarlak top olarak duruyor..
Aahhhh mentor demişim. Motiva benimki..[/QUOTE]

Hadi ya gerçekten mi böyle olduğunu bilmiyodum ben yus yuvarlak istiyodum bilmediğim için ama dediğiniz gibiyse baya kötüymüş ya benim şuan hem yumuşak gayet hem asla yaptırdıgım belli degil aşırı doğal duruyor işte bende o doğal görüntüyü istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…