Burayı okumadan dünyada bir ben böyleyim diyordum niye böyle diye yıllarca kafama taktım ,bazen diyorum böyle gelmiş böyle gitsin ama biliyorum ki gundeen az 5 saat bu konuyu takacağım,doktor konusunda araştırmalarım oldu , evet araştırmaya devam edeceğim, sanırım ameliyat olup bitince olayım mi olmayayım mi derdi anca o zaman bitecekYa o hiç olmaması duygusunu inan burayı takip eden herkes biliyor.. seni öyle iyi anlıyorum ki. Eğer bu seni mutlu edecekse bekleme, hiç bekleme hemde. Ama önemli olan senin ne hissettiğin, sen mutlu olacak mısın? Eşim inanamıyor bana gerçekten bu kadar mutlu oldun mu diyor? Bu kadar çok mu istiyordun diyor. Ben kombin ameliyat geçirdim. Normalden uzun sürdü ve dolgun protezler koyuldu. Çok ağrılı sancılı atlatmam gerekirdi ama ben bir kez gık demedim. Çünkü zaten bunu istiyordum ve ağrı sancı geçer gider.. insan hastaneden çıkınca her gün daha iyi hissediyor kendini.. önemli olan nasıl bir meme istiyorsun ve sana ne olur? İlk gittiğin doktora hemen karar verme bir kaç kişiyle görüş ki fikrin otursun kafanda. Çünkü sen ne kadar istesende doktor seçimi çok önemli. Çünkü başarısız bir doktor pişmanlık yaşatabilir sana unutma..