Sag memede silikon yukarida kaldi cebe inmedi benim cebi genisletti.selam kızlar revizyon ne için oluyor ve nasıl yapıyorlar?
Cok sevindim canimDoktorla gorustum hic bir sıkıntı yok masaja baslayacagım. Sütyeni cıkarabilirsin dedi. Bandajı 10 daha takacagim sol bir tık yukarida 3 ay sonra kontrol. Sukurrr böyle devam insallah .
Ayyy bende oyle 3 ay kullanmisimdir. Yüz ustu yatmaya calis dedi daha cabuk yumusuyorlarmisCok sevindim canimay o bandajdan nefret ediuorum 3 ay kullandim bir fiil
Ben yan yatmaya bile korkuyorumAyyy bende oyle 3 ay kullanmisimdir. Yüz ustu yatmaya calis dedi daha cabuk yumusuyorlarmis
Hem inmedi ama o diil ben büyütmek istiyorum. Bi taşla iki kuş olur. Olmusken gözüm doysun dedimBikini fitness turkiye yarismasikiz sen niye revizeye gidiyosun inmedimi yoksa
Yan yatabiliyorum ben ama cokta konforlu olmuyor tabiBen yan yatmaya bile korkuyorumrevizeden sonra doktora ilk dedigim ben o bandaji bir daha hayatta kullanmam teklif dahi etmeyin oldu
Ahahahahaha allaaaam yaaaaaHem inmedi ama o diil ben büyütmek istiyorum. Bi taşla iki kuş olur. Olmusken gözüm doysun dedim400 cc konustuk dr la, haftaya gün alıyorum canım hayırlısıyla
İlk 3 ay zaten ne konforlu oluyokiYan yatabiliyorum ben ama cokta konforlu olmuyor tabi
Canım seninkiler de mi cebe inmedi, ondan mı küçük kaldı acaba benn de mi aynı sorunu yaşıyorum, neyse az kaldı dört gün sonra bir ay doluyor foto atıcam Dr a bakalım ne diyecekHem inmedi ama o diil ben büyütmek istiyorum. Bi taşla iki kuş olur. Olmusken gözüm doysun dedim400 cc konustuk dr la, haftaya gün alıyorum canım hayırlısıyla
Şimdilik beklemekten başka şansım yok zaten canım ama böyle kalırsa eğer gider düzelttiririm, yani yaptırdık değsin bariAy evet doğru kız bekle azcik daha yumusayip yerlessinler bak bende hic yoktu son halini goruyosun iste yumusadikca buyuyolar resmen
Yaptir gitsinbanuares33 açıp açıp albümüne bakıyorum iyice aklıma yattı Annem görse sapık diycek bana heralde
Ama acısını az çok tahmin ediyorum aynı yerden daha fena acıyı çektim bu bana vız gelir tırıs gider
Tamam acele etmeŞimdilik beklemekten başka şansım yok zaten canım ama böyle kalırsa eğer gider düzelttiririm, yani yaptırdık değsin bari
Canım aslında ben cebe inmedi diye gittim dr a ama o sorun yok dedi. Eski fotomu gösterdi onda da sağ meme ucum biraz aşağıda yani doğustan asimetri varmış ama ben tabi öncesinde böyle incelemediğim için farketmemişim. Kendisi inmiş zaten daha da iner , operasyon şart diil Dedi. Ama ben hazır revizyon kafasına girmişken o zaman 400cc takalım dedimCanım seninkiler de mi cebe inmedi, ondan mı küçük kaldı acaba benn de mi aynı sorunu yaşıyorum, neyse az kaldı dört gün sonra bir ay doluyor foto atıcam Dr a bakalım ne diyecek
İçine sinmedi senin bu 300 ben de olduğu gibi, git büyüttür canım, seni ne mutlu edecekse onu yap, 2020 yazı, plajlar, açılım meldaaaa geliyorrrrCanım aslında ben cebe inmedi diye gittim dr a ama o sorun yok dedi. Eski fotomu gösterdi onda da sağ meme ucum biraz aşağıda yani doğustan asimetri varmış ama ben tabi öncesinde böyle incelemediğim için farketmemişim. Kendisi inmiş zaten daha da iner , operasyon şart diil Dedi. Ama ben hazır revizyon kafasına girmişken o zaman 400cc takalım dedimBakalım yani yaza içime sinen büyüklükte memişlere girmek istiyorum, sonucta bizimle yaşayacak bunlar, içime sinen neyse onunla yaşamak istiyorum
Ahahahah banuyu unutmaaa banuda geliyoooİçine sinmedi senin bu 300 ben de olduğu gibi, git büyüttür canım, seni ne mutlu edecekse onu yap, 2020 yazı, plajlar, açılım meldaaaa geliyorrrr
Peki ferritin ne demek oluyor? Ne gibi etkiyelecek?Kızlar aile hekimliğinde tahlil yaptırdım ameliyat öncesi değerlerimi gözden geçirmek için. Ferritin düzeyim çok düşük 4 çıktı. (En düşük 11 olmalı) Mart ayına operasyon için gün alacaktım ama bu şekilde uygun olmaz heralde iyileşme sürecim sıkıntıya girer diye düşündüm. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?