- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Ya yaptırırsam sana mutlaka foto atarım canım, inşallah sonbaharda yaptırcam, kafaya koydum, ya burnumu da yaptırcam daha, kaportayı komple elden geçirmek istiyorum, bu paralarla güzel bir araba alırdım kendimeYaptirda kurtulvalla ben bile merak ediyorum 400 nasil olcak sende bak burdada yakaladim seni
High profil aslında ama evet basık duruyor, kas altı diye mi niye bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma, mutlaka büyütecem. 1ay sonra değişecek falan diye düşünüyordum ama yok çok değişmicek bence zaten üç haftayı çoktan geçti 25 gün oldu. Çok mutsuzum, resmen hayal kırıklığı oldu, ama drun suçu yok benim hatam kendimi yeterince iyi ifade edemediğimi düşünüyorum artık
Sizin albümünüzü gördüm, ben de anlam veremiyorum benimkine göre sizinki iyi duruyor, daha dolgun duruyor, high profil mi bunlar. Ya anlamıyorum benimkiler küçük görünüyor, albüme ekliyorum sizi, bakabilirsiniz.Ben de görebilir miyim albümünüzü? Ben de 300 cc yaptırdım gözüme çok büyük geliyorlar 36 gün oldu ameliyat olalı.
Ya yaptırırsam sana mutlaka foto atarım canım, inşallah sonbaharda yaptırcam, kafaya koydum, ya burnumu da yaptırcam daha, kaportayı komple elden geçirmek istiyorum, bu paralarla güzel bir araba alırdım kendime
Ömrümü yedin küçük diye diyeeeee neresi küçükSizin albümünüzü gördüm, ben de anlam veremiyorum benimkine göre sizinki iyi duruyor, daha dolgun duruyor, high profil mi bunlar. Ya anlamıyorum benimkiler küçük görünüyor, albüme ekliyorum sizi, bakabilirsiniz.Sizinki büyük değil çok güzel olmuş sakın canınızı sıkmayın. Önceki ve şimdiki ölçünüz nedir, bi de boy kg nedr sizin acaba
Bence bir müddet daha yüzüstü yatma ne olur ne olmaz.ben revizyondan sonraki 13.gündeyin hala yan yatmiyorum yukari kaymasinlar diyeAmeliyattan 4 gün sonra Dr bandajları açtı. Kesi yerlerine bant vs yoktu. O zamandan beri Dr un yapıştırdiğı bantları açmıyorum. O şekilde banyo yapıyorum. O dikiş yerlerini bantin üzerinden de ellesem açıyor. Sezeryana göre daha çabuk iyileşilen bir ameliyat oldu benim için.14. günüm. Sadece ilk bir kaç gün ağrım oldu. Yan yatmaya başladım. Ama çok rahat ettiğimi söyleyemem. Yüz üstü yatmayı özledim
Evet 325 ccÖmrümü yedin küçük diye diyeeeee neresi küçükseninki 325 di dimi
Evet 325 cc
Ahahahaha mariadan sonra sendemiiiEstetik isi bence bagimlilik yapiyor 375 cc taktirfim yine kucuk geliyor gozume..
Aynı düsüncedeyim gercekten yoruyor kolay değil.bana 350 cc yettiBuyuk konusmayimda sıkıntı olmadigi sürece yok artik süreç yoruyor insanı allahim isteyene versin
Amann ne yarışması ne çıkartmasıAynı düsüncedeyim gercekten yoruyor kolay değil.bana 350 cc yettisadece yarismadan sonra cikarttirip kas zari altina koydurmayı dusunuyorum o kadar belki onu bile yapmam
Bikini fitness turkiye yarismasiAmann ne yarışması ne çıkartmasıYeter yahu coştuk hepimizzz, bende revizyon günü bekliyorum heyecanlaaa
Canım albümde var ilk hali, birazcık vardı dokuMeme dokun varmiydiki yoksa benim gibi tahta gibimiydin.
Ay evet doğru kız bekle azcik daha yumusayip yerlessinler bak bende hic yoktu son halini goruyosun iste yumusadikca buyuyolar resmenCanım albümde var ilk hali, birazcık vardı doku