Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selamlar arkadaslar yarin doktorumla gorusecegim 1 ayım doldu insallah banttan sutyenden kurtulurum dikislerim bayagi kayboldu hatta sol memede islem yapilmadigindan kaynamis dikis yerlerim sag memede biraz sizi var dokununca cep büyütüldügü icin hakkimda hayirlisi artik. Yazilanlari okudum ilk meme operasyonundan revizyon ameliyat daha kolaymis agirlik hissi olmuyor bagirima okuz oturmuyor yani...

Ameliyattan 4 gün sonra Dr bandajları açtı. Kesi yerlerine bant vs yoktu. O zamandan beri Dr un yapıştırdiğı bantları açmıyorum. O şekilde banyo yapıyorum. O dikiş yerlerini bantin üzerinden de ellesem açıyor. Sezeryana göre daha çabuk iyileşilen bir ameliyat oldu benim için.14. günüm. Sadece ilk bir kaç gün ağrım oldu. Yan yatmaya başladım. Ama çok rahat ettiğimi söyleyemem. Yüz üstü yatmayı özledim

Ben de görebilir miyim albümünüzü? Ben de 300 cc yaptırdım gözüme çok büyük geliyorlar 36 gün oldu ameliyat olalı.

Ben de görebilir miyim albümünüzü? Ben de 300 cc yaptırdım gözüme çok büyük geliyorlar 36 gün oldu ameliyat olalı.
Sizin albümünüzü gördüm, ben de anlam veremiyorum benimkine göre sizinki iyi duruyor, daha dolgun duruyor, high profil mi bunlar. Ya anlamıyorum benimkiler küçük görünüyor, albüme ekliyorum sizi, bakabilirsiniz. Sizinki büyük değil çok güzel olmuş sakın canınızı sıkmayın. Önceki ve şimdiki ölçünüz nedir, bi de boy kg nedr sizin acaba

Ömrümü yedin küçük diye diyeeeee neresi küçük seninki 325 di dimi

Bence bir müddet daha yüzüstü yatma ne olur ne olmaz.ben revizyondan sonraki 13.gündeyin hala yan yatmiyorum yukari kaymasinlar diye artik nasil cile cektiysem ödüm kopuyo

Buyuk konusmayimda sıkıntı olmadigi sürece yok artik süreç yoruyor insanı allahim isteyene versin
Aynı düsüncedeyim gercekten yoruyor kolay değil.bana 350 cc yetti sadece yarismadan sonra cikarttirip kas zari altina koydurmayı dusunuyorum o kadar belki onu bile yapmam

Aynı düsüncedeyim gercekten yoruyor kolay değil.bana 350 cc yetti sadece yarismadan sonra cikarttirip kas zari altina koydurmayı dusunuyorum o kadar belki onu bile yapmam
Amann ne yarışması ne çıkartması Yeter yahu coştuk hepimizzz, bende revizyon günü bekliyorum heyecanlaaa

Doktorla gorustum hic bir sıkıntı yok masaja baslayacagım. Sütyeni cıkarabilirsin dedi. Bandajı 10 daha takacagim sol bir tık yukarida 3 ay sonra kontrol. Sukurrr böyle devam insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…