Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba, dokunun az oldugu yerlerde bu şikayetlerin olması normal. Benim birinci seneden sonra belli olmuştu, yag enjeksiyonu yapılmıştı. Kilo verirseniz daha belirginleşebilir. Herşey zamanla belli olacak, net birşey hiçkşmse diyemez.

Duruyor öyle. Kilo alınca geçiyor dediler. Çok oldu forumda karşılaştım bu sıkıntıyı yaşayanlarla. Onlar kilo alınca geçmiş. Ben alamıyorum o yüzden duruyor.
Bende kilo alan bi yapıya sahip değilim ne kadar yersem yiyeyim umarım artmaz suan cok belli değil ama artarsa sıkıntı

Merhabalar :)
32 yasındayım 1.71 boyum 60 kıloyum . 2 cocugum var.Buyugu 9.5 yasında ,kucugu ıse 2 yasına gırmek uzere. Ben meme buyutme olmak ıstıyorum aralık ayı gıbı kı seneye yaza kadar ıyıce normale donsunler. Bıkını alırken su memelerı dusunmekten bıktım usandım artık. Gecen gun mayomun ıcıne pentıden aldıgım jel pedı kucuk bebegım henuz 21 aylık kendı ıcıne koyunca oha fılan oldum artık. Kısacası ıhtıyacım var kucugumude emzırdım 18 ay. Alacagımı aldım yeter artık sıra bende dıyorum.
Istanbuldayım , kas altı , kas ustu cc boyutunu fılan hıc bılmıyorum bılgıye yonlendırmeye ıhtıyacım var. Muayneye esımle gıtmek ıstemıyorum. Bır gogusumde ucunda cokme olmus sanırım emzırmeden kaynaklı onuda duzeltsınler ıstıyorum. Ancak kılo takımtım var , yanı kesınlıkle kendımı ırı gormekte ıstemıyorum bazı yorumlarda amelıyat sonrasında kılo aldıgını dusunenler olmus. Benımde olmak ıstedıgım kılo 58 acaba bu kıloyu verıp sabıtleyınce mı amelıyat olmalı?

Ayrıca su dırhen olayı nedır, demır cubuk fılan degıl dımı? Dalgalanma fılan okudum o sebeble zayıflayacagım kadar zayıflayıp mı yaptırmak lazım dıyede dusunuyorum. Bırde doktor tavsıyesı alabılırsem avrupa yakası
Ote yandan evde cocuklarla ılgılenme ne boyutta oluyor neler kısıtlanıyor, hasta gıbı yatmak mı lazım sureklı?
Is yerıne ne demek lazım bırde, ha unutmadan her ıkı gogusumde fıbro kıstler var acıkcası onlarıda aldırırım actırmısken dıyorum

Tesekkur ederım

Cnm merhaba kilo kısmını cok bilemicem nelere sebep olabilir bn 58 kg ile 1.70 boy sıfır göğsm vardı 350cc kas alti high profile ameliyat oldum.4.ncu günde geldi oglum ablamdaydi baya toplamstm ama sansnz varsa 1 hafta ufaklik olmasa yaninizda rht edersnz.her dk hasta gbi yatilmiyo sahsen ben cok sıkıldım ama vücudum silikonlari taşımaya alisamadigi için sirtim cok ağrıyor arada bi yaslanmayla yatma arasnda bi pozisyon alıyorum.haricinde bugün 9.ncu günüm baya iyiyim ama kollar yukari tamamen kalkmiyor.hic göğsünüz yoksa kas altı oluyosunuz mecbur ama varsa kas üstü.kas üstü ağrıları daha az oluyor tabiki.ben İstanbul'da levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat oldum.

Diren demek serum hortumu ameliyat olduğunuz bolgede minik bi yer birakiliyor bu hortumlar sayesnde icerde kalan pis kan akıntı ve hava disardaki tüplere doluyo.genelde ameliyatin ertesi günü cikarilir aksi bi durum yoksa.bi ay kadarda toparlayici korse giyiyorsunuz baska sorunuz olursa yardımcı olurum

merhaba kizlar benim ameliyatimin 6.gunu bugun cok baktim ama yine de size sormak istiyorum masaj konusunu.bana yardimci olacak biri var mi acaba

merhaba kizlar benim ameliyatimin 6.gunu bugun cok baktim ama yine de size sormak istiyorum masaj konusunu.bana yardimci olacak biri var mi acaba
Merhaba benim 1 seneden fazla oldu ameliyatım. Masaj çok az yaptım. Doktorum sadece yanlardan içe doğru hafif ittir demişti. Ben bi doktorun yazısını okudum orada hiç masaj yapmaya gerek yok belli bi süreden sonra yüz üstü yatmak ta iyi gelir diyordu. Sizin doktor nasıl uygun görürse öyle yapın ama.

Kızlar Merhaba,
Bende gögüs ameliyatı olmak istiyorum ama karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var.
52 kiloyum 1.65 boyum var. Gögüslerim de 75.

Seneye çocuk düşünüyorum tabi kısmet belki birkaç yıla olmaz fakat sizce çocuk olma durumunu beklemeli miyim ?
Bir de küçük gögüse alışkınım, büyük gögüs hayat standartınızı düşürdü mü durum nedir ?

Merhaba benim de 2 buçuk yaşında küçük çocuğum 2 gün ağrılıydı 3 ve 4. Gün daha iyiydim hatta evi sildim süpürdüm faln. 5. Gün herşey bitti huzura erdim Gerektiğinde oğlumu bile kaldırdım( çok değil tabi) 400 cc takıldı kas altı diren sonda gibi düşün bi ucu içerde bi ucu dışarda hortum ameliyat sonrası pis kanı attıyo erteleme ve korkma çekeceğin 2 gün

Ay maşallah cnm bnm cok hızlı iyileşmişsin ben tam anlamıyla 11nci günde yapabldm o dediklerini maşallah valla cok sevindim adına

Zekeriya beyi önerir misiniz ve ne kadar oldunuz acaba

Canım bence emzirme olayını bitirip olmakısın çünkü deri esnekleşicek ve ameliyatta daha rahat olacaksın hayat standadına gelince ben cok cok güzel bi duygu bu arada dekolte falan giyinen bi insan değilim ama psikolojim çok düzeldi cok mutluyum boyutu tam da ölçüme göre oldu bende cok buyuk olursa ne yaparım falan diye cok korktum suan sütyen kullanmıyorum sadece yarım atlet içi ince pedli olanlardan cok rahatım inanki hayırlısı olsun şimdiden umarım hersey istediğin gibi olur

Merhaba ekim ayında ben de ameliyat olucam doktorumu da seçtim bayadır takip ediyordum ama olumsuz yorumlarda fazla internette o yüzden aklım karışmak üzere ama yaptığı protezleri de beğeniyorum muayenesine cuma günü gidicem ben de kafa karışıklığı dönemine girdim bu konuya katıldım inşallah güzel olur sonuç

çocuk olma durumunu beklemene meme ameliyatında gerek yok bence ama 2 sene daha durabilirim dersen doğumlarım bittikten sonra istiyorum dersen beklemene değer bi fark olur mu diye yine bi doktora danışabilirsin bir de bu cevap biraz sana da bağlı ne istediğine, ben de şuan çocuk istiyorum ama ameliyatta istiyorum o yüzden doktor bekleme süreciyle ilgili ne derse dinlicem ben 2 sene bekleyemem :))

Son düzenleme:
Valla oyle bi yükseldiki hayat standardim yürüyüşüm bile değişti saka bi yana gercekten iyi hissediyosunuz sutyensz gezebiliyosunz çıkıntım var çünkü rhtligi seksi camasirlari hak görüyorsunuz göğsünüz var çünkü artk geri kalan hersey ayni hayatın neyse ona devam bnce çocuk olmadan yaptrn derim yok hamileligi yok 2-3 sene emzirmesi sira gelmez onceligi kendinize verin derim

merhaba kimi seçtiniz acaba ben de doktor seçme sürecindeyim hatta seçtim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…