- 2 Ekim 2018
- 4
- 1
- 16
- 27
Sayın arzum77; dr umdan aldığım bilgileri sizlere de aktarmak isterim; öncelikle polytech ve slimed (haberin çıktığı tarihlerde beraber çalışan) ayrı iki firmaymış. Kanserojen madde haberi üst düzeyinde bulunan poliüretan/ süngerimsi madde sebebiyle kullanılmış fakat zararı olduğu kanıtlanmamış olmasına rağmen bana kullanılan protez dahil diğer hastalarda da kullanılmamaktaymış. Bir diğer konu da ilk gün ağrı ve hareket kısıtlılığı yaşamamamdı; o durumu da interkostal sinir blokajı uyguladığını söyleyerek açıkladı Volkan bey. Kendimi ifade ederken herhangi bir kişi yahut kurumun savunucusu olarak göstermek niyeti asla gütmediğimi de yinelemek istiyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım kaygı ve korku dolu ayları, meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşların da yaşamamasına biraz da olsa katlısı olması amacıyla paylaşımda bul
merhabalar bende 12 Eylül de ameliyat olacağım doktorum mentor ve polytech kullandığını söyledi bu haberden bahsetmiştim bu haberin bi fransız firmasına ait olduğu şu an kullandıkları polytech proteziyle ilgili bir durum olmadığı ve hatta şu anda piyasadaki en kaliteli ve yumuşak dokuyu elde ettikleri protez olduğunu söyledi.. sizin deneyiminiz nasıl memnun musunuz?Sayın arzum77; dr umdan aldığım bilgileri sizlere de aktarmak isterim; öncelikle polytech ve slimed (haberin çıktığı tarihlerde beraber çalışan) ayrı iki firmaymış. Kanserojen madde haberi üst düzeyinde bulunan poliüretan/ süngerimsi madde sebebiyle kullanılmış fakat zararı olduğu kanıtlanmamış olmasına rağmen bana kullanılan protez dahil diğer hastalarda da kullanılmamaktaymış. Bir diğer konu da ilk gün ağrı ve hareket kısıtlılığı yaşamamamdı; o durumu da interkostal sinir blokajı uyguladığını söyleyerek açıkladı Volkan bey. Kendimi ifade ederken herhangi bir kişi yahut kurumun savunucusu olarak göstermek niyeti asla gütmediğimi de yinelemek istiyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım kaygı ve korku dolu ayları, meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşların da yaşamamasına biraz da olsa katlısı olması amacıyla paylaşımda bulunuyorum..