Defne Erkara'yı seçtim İstanbul'da ona olucam her dr hakkında olumsuz yorumlar oluyor ama benim içim rahat şimdiden :)merhaba kimi seçtiniz acaba ben de doktor seçme sürecindeyim hatta seçtim gibi :)
Bol şans diliyorumDefne Erkara'yı seçtim İstanbul'da ona olucam her dr hakkında olumsuz yorumlar oluyor ama benim içim rahat şimdiden :)
sizin doktor kim
ben zekeriya kul ile görüştüm kararım o şuanda.Defne Erkara'yı seçtim İstanbul'da ona olucam her dr hakkında olumsuz yorumlar oluyor ama benim içim rahat şimdiden :)
sizin doktor kim
Albüm uygulaması aktif edilmiştir.
Albüm gizlilik ayarlarını bulamadımAlbüm uygulaması aktif edilmiştir.
Arzum birbirimizi izliyoruz. Ben bakayım bir dakika seninkini görebiliyor muyum?Albüm gizlilik ayarlarını bulamadımKazen Albümlerimiz kim görebiliyor, kimlere açık, kimlere kapalı?, Nereden bakacağız?
Arzum ben görebiliyorum şimdi senin albümünüAlbüm gizlilik ayarlarını bulamadımKazen Albümlerimiz kim görebiliyor, kimlere açık, kimlere kapalı?, Nereden bakacağız?
İzlemeden çıkartayım, birde öyle bakarmısın lütfenArzum ben görebiliyorum şimdi senin albümünü
Şimdi tekrar bakarmısın?Arzum ben görebiliyorum şimdi senin albümünü
Albüm gizlilik ayarlarını bulamadımKazen Albümlerimiz kim görebiliyor, kimlere açık, kimlere kapalı?, Nereden bakacağız?
Canım görüyorum hâlâŞimdi tekrar bakarmısın?
Şimdi tekrar bakarmısın?
Canım görüyorum hâlâ
Bundan default olarak herkese kapalı şu üyeler görebilir diye seçiyorsunuz.
Eki Görüntüle 2539137
Evet, tek tek seçebilşyoruz görmesini istedigimiz üyeleri ama zor olmuş böyle. Misal daha önce izlediğim kişi albümü görebiliyordu. İzlemeden çıkarttım halen görüyor Yine eskisi gibi, takip ettiklerim, izlediğim, veni izleyenler, herkes gibi seçenekler olsa daha kolay olurdu. Böyle kim kimdi, hangisini çıkartacağız, falan zor olacak.
Şimdi tekrar baktım, görünmüyor ArzumEki Görüntüle 2539137
Evet, tek tek seçebilşyoruz görmesini istedigimiz üyeleri ama zor olmuş böyle. Misal daha önce izlediğim kişi albümü görebiliyordu. İzlemeden çıkarttım halen görüyor Yine eskisi gibi, takip ettiklerim, izlediğim, veni izleyenler, herkes gibi seçenekler olsa daha kolay olurdu. Böyle kim kimdi, hangisini çıkartacağız, falan zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?