Evet öyle aslında haklısınız. Ben bütün albümleri kapatayım, sonra isimleri kontrol edip eklerim. Alışkın degiliz tabi, eski sisteme gidiyor aklımızAslında daha kolay olacak X üye ile burun estetiğini paylaşa bilirken Y üye meme büyütme fotoğraflarımı Z üye ise daha özelleri görebilir diye sınıflandırma yapabileceksiniz. Ben sadece burunla ilgileniyorsam meme veya çocuk albümünüzü neden göreyim ?
Ayarları degiştirdim canım, müsait oldugum da inceleyip ona göre aktif edeceğim albümleriŞimdi tekrar baktım, görünmüyor Arzum
Tamam canım. Sana özelden yazmıştım. Uygun olduğunda bakar mısın ?Ayarları degiştirdim canım, müsait oldugum da inceleyip ona göre aktif edeceğim albümleriÇok eski üyeler var, girmeyen üyeler, artık görmesini istemediğim üyeler falan filan Tüm üyeleri hatırlamıyorum çünkü.
Tamam canım, bakıyorum hemenTamam canım. Sana özelden yazmıştım. Uygun olduğunda bakar mısın ?
ben yalovada oturuyorum ama iyi bi estetik cerrah nerde bulursam orda yaptırmayı düşünüyorum istanbul bursa izmit izmir farketmez
Geçmiş olsun Arzum! Bununla gelip geçer inşallah.Yaa bırakın memeyi İstanbul'da deprem oldu
Bence 300 beklentinizi karşılamaz.50 cc ne kadar farkedebilir kimerhaba ben 2015te 250cc gögüs alti kesisi kas alti silikon ameliyati oldum ama zayiflamaya bagli asiri derecede kücük durmaya basladi memelerim ya da ben tatmin olamadim. zamaninda doktorum daha büyük takamadim sigmadi dedi sizce tekrar sansimi deneyip baska bir doktora gitsem tekrar ameliyat olmak istiyorum en az 300 cc tavsiye edermisiniz? kafam cok karisik
Nasıl cesaret edip yaptırıyorsunuz ya ben de ameliyat olmak istiyorum ama o kesme biçme işlemini düşündükçe aklım çıkacak gibi oluyor(
Çok istiyorum aslında yaptırmak ama o kesilenleri gördükçe korkuyorum izlemekte istemiyorum :)O doktorun işi, onu hiç düşünme Senin bu ameliyattan sonra hissettigin tek şey büyümüş gögüslerin olacak. Agrı, baskı hissi, gerginlik olacak tabi ama hepsi geçici şeyler, güzel dolgun gögüsler ise kalıcı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?