Kesinlikle sabır işi 6 aydan sonra dpğallaşmaya başladı desem yerinde olurÇok güzel duruyolar ve ikinci fotoğrafta acayip doğal ve yumuşamış görünüyoSabır işi gerçekten dayanıp beklemek lazım
400cc hıgtprofil samsun Halit urgan. Doktorum bu harika bir iş çıkardı. Şiddetle tavsiye ediyorumMerhaba, doktorunuz kimdi acaba, kaç cc takıldı çok güzel ve doğal olmuş bayıldım
Canım benim öncelikle merhaba bn 21 agustosta Levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat olacağım inşallah.senin gibi hamilelik doğum cocuk derken 4 yasina getirdim oğlumu ve sonunda sıra geldi.bende yıllardır doktor hastane araştırıyodum ama gidip görüştükten sonra kime için isiniyorsa ayağın seni oraya götürüyor sitede bicok Dr önerisi var en cok Hasan fındık var mesela tavsiye edilen ama incele ve görüşmeye git sonra doğru kişiyi bulcaksin eminimHerekse Merhaba, bende uzun zamandan beri istiyorum silikon taktırmak doğum bebek büyütmek derken ancak sıra geldi ama bu konu da hiç bir bilgim yok bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?İstanbulda doktor arıyorum kimler kimi tavsiye der,büyüklük nasıl olmalı? kas altı kas üstü buna nasıl karar veriliyor?çalışıyorum işe başlama süreci ortalama kaç gün bu konularda desteğinize ihtiyacım var kızlar
Herekse Merhaba, bende uzun zamandan beri istiyorum silikon taktırmak doğum bebek büyütmek derken ancak sıra geldi ama bu konu da hiç bir bilgim yok bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?İstanbulda doktor arıyorum kimler kimi tavsiye der,büyüklük nasıl olmalı? kas altı kas üstü buna nasıl karar veriliyor?çalışıyorum işe başlama süreci ortalama kaç gün bu konularda desteğinize ihtiyacım var kızlar
çok teşekkürler bilgi için. size kaç cc takıldı birde şekil ne tercih ettiniz? ben damla istiyorum ama doktorla görüşünce tabi netleşir doktor arayışı içindeyim şu anMerhaba ben kendi açımdan yazayım toparlama olmicaksa silikon kolay bi ameliyat sayılır bence. Hem daha kısa sürüyor diğerlerine göre hem de doğru boyut ve silikon lokasyonu seçildiğinde kötü olma ihtimali de yok denecek kadar az. Boyut sizin hem isteğinize hem de dokunuza göre karar verilir, benim önerim bi örnek fotoğraf bulup doktora gösterirseniz bu boyut istiyorum diye ona göre yapar büyüklüğünü birbirinizi daha iyi anlarsınız. Kas altı- kas üstü doktor karar veriyo ama her doktor başka şey söyleyebilir ben de öyle olmuştu. 3 doktor kas altı dedi 1 doktor kas üstü dedi ben kas üstü diyene güvendim şuan çok memnunum. Kas üstünde kaslar kesilmediği için acısı da çok az çok rahattım. Dokun biraz da olsa varsa kas üstü daha doğru olur bana göre. Ertelemeyin bence bi an önce olun çok mutlu olucaksınız şimdiden hayırlı olsun :)
375 cc yuvarlak takıldı ben üst kısmım daha dolu olsun dekoltem daha dolu olsun istiyordum damla beni tatmin etmezdi. Bir de damlanın dönme riskinden dolayı onu kesinlikle eledim. Boyuttan baya memnunum baya büyük oldu çok seviyorum ama galiba şişlik var onlar inince biraz daha küçülücek keşke hep böyle kalsaçok teşekkürler bilgi için. size kaç cc takıldı birde şekil ne tercih ettiniz? ben damla istiyorum ama doktorla görüşünce tabi netleşir doktor arayışı içindeyim şu an
Merhaba bende dün ameliyat oldum biraz şekli değişik zamanla oturacak mı. Kas zarı aştına 255 koymuş. Yuvarlak. 120de kendi dokum varmışMerhaba ben kendi açımdan yazayım toparlama olmicaksa silikon kolay bi ameliyat sayılır bence. Hem daha kısa sürüyor diğerlerine göre hem de doğru boyut ve silikon lokasyonu seçildiğinde kötü olma ihtimali de yok denecek kadar az. Boyut sizin hem isteğinize hem de dokunuza göre karar verilir, benim önerim bi örnek fotoğraf bulup doktora gösterirseniz bu boyut istiyorum diye ona göre yapar büyüklüğünü birbirinizi daha iyi anlarsınız. Kas altı- kas üstü doktor karar veriyo ama her doktor başka şey söyleyebilir ben de öyle olmuştu. 3 doktor kas altı dedi 1 doktor kas üstü dedi ben kas üstü diyene güvendim şuan çok memnunum. Kas üstünde kaslar kesilmediği için acısı da çok az çok rahattım. Dokun biraz da olsa varsa kas üstü daha doğru olur bana göre. Ertelemeyin bence bi an önce olun çok mutlu olucaksınız şimdiden hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun. Yani benim de daha 12 gün olduğu için şeklin zamanla oturması konusunda bi tecrübem yok ama tabi yabancı bi madde sonuçta oturması zaman alır diye düşünüyorum benim de biraz yukarda duruyor çünkü. İnicek diyolar bakalımMerhaba bende dün ameliyat oldum biraz şekli değişik zamanla oturacak mı. Kas zarı aştına 255 koymuş. Yuvarlak. 120de kendi dokum varmış
Kas üstümü ameliyatınMerhaba arkadaşlar. Daha önce bu durumumla ilgili yazmıştım.beni bu konuda bilgilendirecek ve rahatlacak birilerime ihtiyacım var.umarim bulurum.ameliyat olalı 25 günü geçti ve sol göğsümde eğilip kalkarken protezin hareket ettiğini hissediyorum.ve bu beni rahatsiz ediyor.kontrole 2 hafta sonra gidicem ama buradaki arkadaşların da deneyimlerine ihtiyacım var.basina böyle birşey gelen var mı?bu durum geçici mi?şimdiden teşekkürler
Dual planla yapildiKas üstümü ameliyatın
Benim kas zarı altı 4 ay oldu suan senin cok yeni yani bence endişe etme bende de oldu hissetme olayı ama geçti sonra vucudun uyum saglaması gereki geçicektir seninkide diye düşünüyorumDual planla yapildi
çok teşekkürler yarın yani büyük gün inşallah istediğin gibi olur nasıl bir şeye karar verdiniz boyut şekil olarakCanım benim öncelikle merhaba bn 21 agustosta Levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat olacağım inşallah.senin gibi hamilelik doğum cocuk derken 4 yasina getirdim oğlumu ve sonunda sıra geldi.bende yıllardır doktor hastane araştırıyodum ama gidip görüştükten sonra kime için isiniyorsa ayağın seni oraya götürüyor sitede bicok Dr önerisi var en cok Hasan fındık var mesela tavsiye edilen ama incele ve görüşmeye git sonra doğru kişiyi bulcaksin eminim
çok güzel görünüyorlar gerçekten.İlk haftalarda yaşadığın tüm şikayetler normal 1 hafta sonra daha iyi hissedeceksin emin ol. 1 ayını doldurduğunda ıyi ki olmuşum diyeceksin. Yüz üstü yattığında hissetmeme ise biraz zaman alacak benim 4 ay kadar sürdü tamamen hissrtmemem yüz üstü yatışımda. Bu ameliyattan 10 gün sonraki bir fotoğraf çoğunu silmişimdiğer fotoğrafta en son birkaç gün önce çektiğim.
Altan beyi bende araştırıyorum inst.resimleri çok başarılı geldi bana ücret aralığı nasıl?Bi önceki cevabımda fotoğraf attım biraz vardı dokum doktorum Altan Yücetaş göğüs ameliyatımda memnun kaldım kendisinden
bende Barış Keklik ve Altan Bey in yaptıklarını çok beğendim randevu alıp gideceğim inşallah hem çok istiyorum hemde acayip geriliyorumBen her şey dahil 14000 e Barış Keklik’e yaptırdım ve çok memnunum. Tavsiye ederim
Ben kombine ameliyat oldum sadece göğüs 13 bindiAltan beyi bende araştırıyorum inst.resimleri çok başarılı geldi bana ücret aralığı nasıl?
bende üstü dolgun olsun istiyorum dönme riski mi var.ya aslında şöyle ben kase koyulmuş gibi görünmesin diye damla diyorum ama o da üstten dolu durmuyorsa yuvarlakta olabilir375 cc yuvarlak takıldı ben üst kısmım daha dolu olsun dekoltem daha dolu olsun istiyordum damla beni tatmin etmezdi. Bir de damlanın dönme riskinden dolayı onu kesinlikle eledim. Boyuttan baya memnunum baya büyük oldu çok seviyorum ama galiba şişlik var onlar inince biraz daha küçülücek keşke hep böyle kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?