Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herekse Merhaba, bende uzun zamandan beri istiyorum silikon taktırmak doğum bebek büyütmek derken ancak sıra geldi ama bu konu da hiç bir bilgim yok bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?İstanbulda doktor arıyorum kimler kimi tavsiye der,büyüklük nasıl olmalı? kas altı kas üstü buna nasıl karar veriliyor?çalışıyorum işe başlama süreci ortalama kaç gün bu konularda desteğinize ihtiyacım var kızlar

Canım benim öncelikle merhaba bn 21 agustosta Levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat olacağım inşallah.senin gibi hamilelik doğum cocuk derken 4 yasina getirdim oğlumu ve sonunda sıra geldi.bende yıllardır doktor hastane araştırıyodum ama gidip görüştükten sonra kime için isiniyorsa ayağın seni oraya götürüyor sitede bicok Dr önerisi var en cok Hasan fındık var mesela tavsiye edilen ama incele ve görüşmeye git sonra doğru kişiyi bulcaksin eminim

Merhaba ben kendi açımdan yazayım toparlama olmicaksa silikon kolay bi ameliyat sayılır bence. Hem daha kısa sürüyor diğerlerine göre hem de doğru boyut ve silikon lokasyonu seçildiğinde kötü olma ihtimali de yok denecek kadar az. Boyut sizin hem isteğinize hem de dokunuza göre karar verilir, benim önerim bi örnek fotoğraf bulup doktora gösterirseniz bu boyut istiyorum diye ona göre yapar büyüklüğünü birbirinizi daha iyi anlarsınız. Kas altı- kas üstü doktor karar veriyo ama her doktor başka şey söyleyebilir ben de öyle olmuştu. 3 doktor kas altı dedi 1 doktor kas üstü dedi ben kas üstü diyene güvendim şuan çok memnunum. Kas üstünde kaslar kesilmediği için acısı da çok az çok rahattım. Dokun biraz da olsa varsa kas üstü daha doğru olur bana göre. Ertelemeyin bence bi an önce olun çok mutlu olucaksınız şimdiden hayırlı olsun :)

Arkadaşlar yaklaşık 25 gün kadar oldu ameliyat olalı.sol gogsumde eğilip kalkarken protezin hareket ettiğini hissediyorum. Acaba bu normal mi?gecici mi?

çok teşekkürler bilgi için. size kaç cc takıldı birde şekil ne tercih ettiniz? ben damla istiyorum ama doktorla görüşünce tabi netleşir doktor arayışı içindeyim şu an

çok teşekkürler bilgi için. size kaç cc takıldı birde şekil ne tercih ettiniz? ben damla istiyorum ama doktorla görüşünce tabi netleşir doktor arayışı içindeyim şu an
375 cc yuvarlak takıldı ben üst kısmım daha dolu olsun dekoltem daha dolu olsun istiyordum damla beni tatmin etmezdi. Bir de damlanın dönme riskinden dolayı onu kesinlikle eledim. Boyuttan baya memnunum baya büyük oldu çok seviyorum ama galiba şişlik var onlar inince biraz daha küçülücek keşke hep böyle kalsa

Merhaba bende dün ameliyat oldum biraz şekli değişik zamanla oturacak mı. Kas zarı aştına 255 koymuş. Yuvarlak. 120de kendi dokum varmış

Merhaba bende dün ameliyat oldum biraz şekli değişik zamanla oturacak mı. Kas zarı aştına 255 koymuş. Yuvarlak. 120de kendi dokum varmış
Geçmiş olsun. Yani benim de daha 12 gün olduğu için şeklin zamanla oturması konusunda bi tecrübem yok ama tabi yabancı bi madde sonuçta oturması zaman alır diye düşünüyorum benim de biraz yukarda duruyor çünkü. İnicek diyolar bakalım

Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu durumumla ilgili yazmıştım.beni bu konuda bilgilendirecek ve rahatlacak birilerime ihtiyacım var.umarim bulurum.ameliyat olalı 25 günü geçti ve sol göğsümde eğilip kalkarken protezin hareket ettiğini hissediyorum.ve bu beni rahatsiz ediyor.kontrole 2 hafta sonra gidicem ama buradaki arkadaşların da deneyimlerine ihtiyacım var.basina böyle birşey gelen var mı?bu durum geçici mi?şimdiden teşekkürler

Kas üstümü ameliyatın

çok teşekkürler yarın yani büyük gün inşallah istediğin gibi olur nasıl bir şeye karar verdiniz boyut şekil olarak

çok güzel görünüyorlar gerçekten.

bende üstü dolgun olsun istiyorum dönme riski mi var.ya aslında şöyle ben kase koyulmuş gibi görünmesin diye damla diyorum ama o da üstten dolu durmuyorsa yuvarlakta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…