- 2 Ekim 2018
- 4
- 1
- 16
- 27
Sayın arzum77; dr umdan aldığım bilgileri sizlere de aktarmak isterim; öncelikle polytech ve slimed (haberin çıktığı tarihlerde beraber çalışan) ayrı iki firmaymış. Kanserojen madde haberi üst düzeyinde bulunan poliüretan/ süngerimsi madde sebebiyle kullanılmış fakat zararı olduğu kanıtlanmamış olmasına rağmen bana kullanılan protez dahil diğer hastalarda da kullanılmamaktaymış. Bir diğer konu da ilk gün ağrı ve hareket kısıtlılığı yaşamamamdı; o durumu da interkostal sinir blokajı uyguladığını söyleyerek açıkladı Volkan bey. Kendimi ifade ederken herhangi bir kişi yahut kurumun savunucusu olarak göstermek niyeti asla gütmediğimi de yinelemek istiyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım kaygı ve korku dolu ayları, meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşların da yaşamamasına biraz da olsa katlısı olması amacıyla paylaşımda bul
merhabalar bende 12 Eylül de ameliyat olacağım doktorum mentor ve polytech kullandığını söyledi bu haberden bahsetmiştim bu haberin bi fransız firmasına ait olduğu şu an kullandıkları polytech proteziyle ilgili bir durum olmadığı ve hatta şu anda piyasadaki en kaliteli ve yumuşak dokuyu elde ettikleri protez olduğunu söyledi.. sizin deneyiminiz nasıl memnun musunuz?Sayın arzum77; dr umdan aldığım bilgileri sizlere de aktarmak isterim; öncelikle polytech ve slimed (haberin çıktığı tarihlerde beraber çalışan) ayrı iki firmaymış. Kanserojen madde haberi üst düzeyinde bulunan poliüretan/ süngerimsi madde sebebiyle kullanılmış fakat zararı olduğu kanıtlanmamış olmasına rağmen bana kullanılan protez dahil diğer hastalarda da kullanılmamaktaymış. Bir diğer konu da ilk gün ağrı ve hareket kısıtlılığı yaşamamamdı; o durumu da interkostal sinir blokajı uyguladığını söyleyerek açıkladı Volkan bey. Kendimi ifade ederken herhangi bir kişi yahut kurumun savunucusu olarak göstermek niyeti asla gütmediğimi de yinelemek istiyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım kaygı ve korku dolu ayları, meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşların da yaşamamasına biraz da olsa katlısı olması amacıyla paylaşımda bulunuyorum..
bende üstü dolgun olsun istiyorum dönme riski mi var.ya aslında şöyle ben kase koyulmuş gibi görünmesin diye damla diyorum ama o da üstten dolu durmuyorsa yuvarlakta olabilir
Bnde cok teşekkür ederm 350cc dekolte istedm high profile istedim yuvarlak mentor marka diye kararlastirdik ama tabiki vücudum kabul edecekmi 350 yi bilemiyorm yarin ola hayrola yazarm burdan merak edenlereçok teşekkürler yarın yani büyük gün inşallah istediğin gibi olur nasıl bir şeye karar verdiniz boyut şekil olarak
günaydın heyecanla bekliyorum gelişmeleriKızlar günaydın ben hastaneye yattım dr u bekliyorum şuan çıkınca hbr ederim sizlere şans dileyin
siz kime ameliyat oldunuz?Merhaba bende dün ameliyat oldum biraz şekli değişik zamanla oturacak mı. Kas zarı aştına 255 koymuş. Yuvarlak. 120de kendi dokum varmış
Bu konuda baya acemiyim sanırım sizlerden öğreniyorum bir çok şeyi ciddenEvet dönme riski var kase konulmuş gibi durucağını sanmıyorum zamanla oturup doğallaşıyor zaten tecrübesi olanlar ve doktorlar öyle söylüyor ama ben 2. Haftam olmasına rağmen memnunum gayet doğal
ilk günler değişik gelmişti gözüme. Şu an çok güzelsiz kime ameliyat oldunuz?
günaydın heyecanla bekliyorum gelişmeleriinşallah her şey gönlünce olur
Cok teşekkür ederim gonlumce oldu valla 350 cc kas altı pütürlü mentor marka koymuş canim doktorum.suan kocamanlar ilaçların etkisi gecti ilk saatler cok rhttm dolastm kendi yemeğimi kendim yedim oturdum kalktm saçımı topladm fln ama etkileri gecince acıyı hissetmeye başladım dayanilmicam gbi dgl bi kere ama oturup kalkarken yatip kalkarken bi ıııı diye küçücük bağırıp öyle kalkiyorum annem yanımda sagolsn cok yardmci oluyor yarina daha iyi olurum ins
Göğüs dokunuz varsa genelde kas üstü ama benim gibi sıfır bi göğüsse kas altı şart öbür türlü protez cok belli olur ele gelir hoş bi görüntü olmaz ama kas altnda aşırı doğal bir görüntü oluyorarakadaşlar kas altı ve kas üstü protezlerin biribirinden farkı nedir, hangi durumda kas altı hangi durumda kas üstü yapılır? teşekkür ederim.
Evet dönme riski var kase konulmuş gibi durucağını sanmıyorum zamanla oturup doğallaşıyor zaten tecrübesi olanlar ve doktorlar öyle söylüyor ama ben 2. Haftam olmasına rağmen memnunum gayet doğal
[/QUOT
Merhaba cnm hayırlı olsun bende dûn oldum ameliyatımı gecem ve bu sabah berbattı direnler cıkana kadar berbat hissediyodum şimdi dha iyiyim ama bu acılar ve agrılar ne zaman gececek kollarımı ne zaman rahat hareket ettirebilicem kambur yürümem ne zaman normale dönecek acaba cevaplarına ihtiyacım var
Merhaba. Benim de iç kafes boşluğu tarafında oldu. 1 yılı geçti amelyatımdan ama halaa dalga kısmı geçmedi. Bi sıkıntı yaşamadım doktora gitmedim. Muhtemelen yağ azlığından dolayı o bölge içerde katman oluştururken bi anda bileşiyor ve çizik şeklinde çöküntü oluşuyor. Genelde yağ ekliyor doktorlar.Herkese selam kozlar 4 ayın bitmek üzere kas zarı altı oldum ameliyatı mı yalnız dekolte bölgemde dalgalanma oluşmaya başladı henüz ışık gölgesi gibi görünüyo ama ilerlemsinden cok korkuyorum basına gelen var mı neden böyle olmaya basladı sizcearzum77
Cnm merhaba bu ameliyatin dikis acıları ve hareket kisitliligi ne zaman gececek acabaGeçmiş olsun. Yani benim de daha 12 gün olduğu için şeklin zamanla oturması konusunda bi tecrübem yok ama tabi yabancı bi madde sonuçta oturması zaman alır diye düşünüyorum benim de biraz yukarda duruyor çünkü. İnicek diyolar bakalım
Peki sen ne yaptın yağ eklettin mi duruyo mu öyleMerhaba. Benim de iç kafes boşluğu tarafında oldu. 1 yılı geçti amelyatımdan ama halaa dalga kısmı geçmedi. Bi sıkıntı yaşamadım doktora gitmedim. Muhtemelen yağ azlığından dolayı o bölge içerde katman oluştururken bi anda bileşiyor ve çizik şeklinde çöküntü oluşuyor. Genelde yağ ekliyor doktorlar.
Duruyor öyle. Kilo alınca geçiyor dediler. Çok oldu forumda karşılaştım bu sıkıntıyı yaşayanlarla. Onlar kilo alınca geçmiş. Ben alamıyorum o yüzden duruyor.Peki sen ne yaptın yağ eklettin mi duruyo mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?