Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar bende 12 Eylül de ameliyat olacağım doktorum mentor ve polytech kullandığını söyledi bu haberden bahsetmiştim bu haberin bi fransız firmasına ait olduğu şu an kullandıkları polytech proteziyle ilgili bir durum olmadığı ve hatta şu anda piyasadaki en kaliteli ve yumuşak dokuyu elde ettikleri protez olduğunu söyledi.. sizin deneyiminiz nasıl memnun musunuz?

bende üstü dolgun olsun istiyorum dönme riski mi var.ya aslında şöyle ben kase koyulmuş gibi görünmesin diye damla diyorum ama o da üstten dolu durmuyorsa yuvarlakta olabilir

Evet dönme riski var kase konulmuş gibi durucağını sanmıyorum zamanla oturup doğallaşıyor zaten tecrübesi olanlar ve doktorlar öyle söylüyor ama ben 2. Haftam olmasına rağmen memnunum gayet doğal

çok teşekkürler yarın yani büyük gün inşallah istediğin gibi olur nasıl bir şeye karar verdiniz boyut şekil olarak
Bnde cok teşekkür ederm 350cc dekolte istedm high profile istedim yuvarlak mentor marka diye kararlastirdik ama tabiki vücudum kabul edecekmi 350 yi bilemiyorm yarin ola hayrola yazarm burdan merak edenlere

arakadaşlar kas altı ve kas üstü protezlerin biribirinden farkı nedir, hangi durumda kas altı hangi durumda kas üstü yapılır? teşekkür ederim.
Göğüs dokunuz varsa genelde kas üstü ama benim gibi sıfır bi göğüsse kas altı şart öbür türlü protez cok belli olur ele gelir hoş bi görüntü olmaz ama kas altnda aşırı doğal bir görüntü oluyor

Herkese selam kozlar 4 ayın bitmek üzere kas zarı altı oldum ameliyatı mı yalnız dekolte bölgemde dalgalanma oluşmaya başladı henüz ışık gölgesi gibi görünüyo ama ilerlemsinden cok korkuyorum basına gelen var mı neden böyle olmaya basladı sizce arzum77

Merhaba. Benim de iç kafes boşluğu tarafında oldu. 1 yılı geçti amelyatımdan ama halaa dalga kısmı geçmedi. Bi sıkıntı yaşamadım doktora gitmedim. Muhtemelen yağ azlığından dolayı o bölge içerde katman oluştururken bi anda bileşiyor ve çizik şeklinde çöküntü oluşuyor. Genelde yağ ekliyor doktorlar.

Merhaba kızlar bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Forumlarda Dr. Elif Seda Keskin dikkatimi çekti ancak doktora ulaşamıyorum. İletişim bilgilerini verebilecek kimse var mı?

Merhaba,

benimde sizin her yönden tecrübelerinize ve yazacaklarınıza ihtiyacım var..

Söz konusu sadece meme büyütme değil, baştan aşağa yenide 'doğabilmek'. 50 kilo verdikten sonra komple vücudun gerilmesi lazım bunun için (kol, karın, bacak, popo) germe ve meme büyütme işinde gerçekten başarılı ve doğallıktan yana olan bir doktor arıyoruz. Germe ameliyatlarında bu doktor başarılı, göğüs ameliyatınız doğal olsun diyorsanız bu doktora gidin dersenizde olur.
Sadece sonunda ameliyatların tamamını ödeyebilecek bir rakam olsun.

Bunun için galiba en sağlıklısı iki adımda ilerlemek? Ilk etapta kol, göğüs ve karın. Sonrasında belden aşağısı.
Ferruh beyi mesela son yazılanlar arasında gördüm ama doğruyu söylemek gerekirse instagramdaki sonuçlarını beğenmedim.. Göğüsler ayrık, doğallıktan uzak.

Eger göğüs ve vücut germe ameliyatları için önerebileceginiz doktorlar varsa çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ederim

Cnm merhaba bu ameliyatin dikis acıları ve hareket kisitliligi ne zaman gececek acaba

Peki sen ne yaptın yağ eklettin mi duruyo mu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…