• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bu göğüslerimin son hali 5.gün ♥ Şuan silikonlar az yukarıda duruyor ineceğini umuyorum bir de aralarındaki boşluk biraz daha kapansa süper olur 😇 Birde böğrüme yapıştırdıkları bandajı çıkarırken tahriş oldu umarım iz kalmaz 😢😢 Ama bi sorun var şu okla işaretlediğim yerler morardı ve acıyor 😭 Özellikle uzanınca fena batıyor sanki derimi delip çıkmak istiyormuş gibi. Normal bi durum mu yapabileceğim bişey var mı kapsül falan değildir dimi
Merhaba bir sey sormak istedim normalde sizin kendi gogus dokunuz var miydi?
Yani buyuktu de emzirme filan oldu sarktigi icin mi yaptirdiniz ya da c9k kucuktu o yuzden mi?
Cok iyi olmus kesinlikle bende istiyorum ama bu kadar buyuk olur mu bilmiyorum benim yok cunku goguslerim nerdeyse sifir.

Kızlar bu göğüslerimin son hali 5.gün ♥ Şuan silikonlar az yukarıda duruyor ineceğini umuyorum bir de aralarındaki boşluk biraz daha kapansa süper olur 😇 Birde böğrüme yapıştırdıkları bandajı çıkarırken tahriş oldu umarım iz kalmaz 😢😢 Ama bi sorun var şu okla işaretlediğim yerler morardı ve acıyor 😭 Özellikle uzanınca fena batıyor sanki derimi delip çıkmak istiyormuş gibi. Normal bi durum mu yapabileceğim bişey var mı kapsül falan değildir dimi
daha şimdiden bile çok güzel görünüyorlar bence :)) doktorunuz kimdi acaba ve önceden dokunuz var mıdyı

Merhaba bir sey sormak istedim normalde sizin kendi gogus dokunuz var miydi?
Yani buyuktu de emzirme filan oldu sarktigi icin mi yaptirdiniz ya da c9k kucuktu o yuzden mi?
Cok iyi olmus kesinlikle bende istiyorum ama bu kadar buyuk olur mu bilmiyorum benim yok cunku goguslerim nerdeyse sifir.

Ben bekarım canım emzirme ya da öle bi sarkma olmadı bu önceki hali dokum biraz vardı doktor dokum var diye kas üstü yaptı hatta ama üst kısım daha boş duruyodu gördüğün gibi dekoltem olmuyordu. Yuvarlak taktırdım o yüzden :) Çok küçükse yaptır kas altına konur daha doğal durur bence her türlü şuankinden daha güzel olur canım düşünme bile

Eklentiler

• 1D71BB76-4CB3-4534-BAF2-56A4FC23D2BB.jpeg
    1D71BB76-4CB3-4534-BAF2-56A4FC23D2BB.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 175
Ben bekarım canım emzirme ya da öle bi sarkma olmadı bu önceki hali dokum biraz vardı doktor dokum var diye kas üstü yaptı hatta ama üst kısım daha boş duruyodu gördüğün gibi dekoltem olmuyordu. Yuvarlak taktırdım o yüzden :) Çok küçükse yaptır kas altına konur daha doğal durur bence her türlü şuankinden daha güzel olur canım düşünme bile
Tesekkur ederim cevabin icin canim:)

Cok guzel olmus ama bunu da belirteyim.

Canım benim kızımın biri 5.5 diğeri 1.5 yasında küçük olan zorladı birraz ama atlattık cok sukur 4 ay bitacek inşallah 10 gün annem kaldı yanımda bu arada zar altı oldu yani ağrı minimal oluyo fakat hareket kısıtlılığı oluyo ve korumak önemli tabiki küçük kızım biraz kilolu oyuzden altını falan değiştirirken canım acımadı değil ama seninki buyumus sanki sorun olacgını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun sevgiler
Cnm çok teşekkür ederim bende cok sorun cikartcani sanmiyorum ama uyuturken yaninda yatiyorum fln ameliyattan sonra bunu yapabilecekmiyim yada kaçıncı günü yapabilcem aklimda o kdr cok soru varki🙄

Canım Benim de 1,5 yaşında kızım var.22 temmuzda kas altı oldum. 3. Gün ağrılarım azalsa da tedbirden dolayı 12 gün boyunca kucağıma alamadım, altını değiştiremedim hep annem ilgilendi. Birlikte kitap okuma,resim gibi etkinlikler yapmamıza rağmen kucağıma almadığım için kızım çok kızmış olmalı ki beni resmen unuttu, yüzüme bakmadı, dokundurmuyordu bile kendine. Benim için çok zor oldu bu durum.12. Gün itibariyle ufak ufak almaya başladım kucağıma. İlk aldığımda ağladım hatta çok duygusal bir an oldu benim için. Şuan hiç sıkıntımız yok şükür. Kucağıma alıyorum, oyunlar oynuyoruz,kaçıyoruz kovalıyoruz herşey yolunda😍😍😍
3 ncü günden sonra ağrılarım azalmışti demen beni ne kadar rahatlatti bilemezsin ins brnimde kolayca geçer 🙏cok teşekkür ederim cevabin icin

Hayırlı olsun darısı başıma Allahim nasıl heyecanliyim🤐 kaç cc oldunuz acaba bide kas altımi kas üstü mü high profil sanirim

Hayırlı olsun darısı başıma Allahim nasıl heyecanliyim🤐 kaç cc oldunuz acaba bide kas altımi kas üstü mü high profil sanirim
Teşekkürler hiç korkma bir şey yok her ameliyat gibi zorluğu var ama hiç beklediğim gibi acımadı ben de şaşırdım o rahat ol direkt yaptır 😊 . 375cc kas üstü oldum evet high profil

Teşekkürler hiç korkma bir şey yok her ameliyat gibi zorluğu var ama hiç beklediğim gibi acımadı ben de şaşırdım o rahat ol direkt yaptır 😊 . 375cc kas üstü oldum evet high profil
Güle güle kullan cnm senin adina çok mutlu oldum bende ameliyattan sonra günlüğü mü yazcam buraya ins az kaldı heyecan dorukta🤣

Merhaba kızlar ben geldim. Tam 1 yıl oldu gögüs ameliyatımı olalı. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Kendi göğsümden farksız. Şimdi bebek bekliyorum 26 haftalık oldum. Kas altı olduğum için emzirmem de mümkün olacakmış. arzum77 arzum77 çok çok öpüyorum seni canım. Hepinize iyi bayramlar. Prensesim sana da harika bayramlar dilerim canım buralardaysan.

Kızlar bu göğüslerimin son hali 5.gün ♥️ Şuan silikonlar az yukarıda duruyor ineceğini umuyorum bir de aralarındaki boşluk biraz daha kapansa süper olur 😇 Birde böğrüme yapıştırdıkları bandajı çıkarırken tahriş oldu umarım iz kalmaz 😢😢 Ama bi sorun var şu okla işaretlediğim yerler morardı ve acıyor 😭 Özellikle uzanınca fena batıyor sanki derimi delip çıkmak istiyormuş gibi. Normal bi durum mu yapabileceğim bişey var mı kapsül falan değildir dimi
İlk haftalarda yaşadığın tüm şikayetler normal 1 hafta sonra daha iyi hissedeceksin emin ol. 1 ayını doldurduğunda ıyi ki olmuşum diyeceksin. Yüz üstü yattığında hissetmeme ise biraz zaman alacak benim 4 ay kadar sürdü tamamen hissrtmemem yüz üstü yatışımda. Bu ameliyattan 10 gün sonraki bir fotoğraf çoğunu silmişim😊 diğer fotoğrafta en son birkaç gün önce çektiğim.

Eklentiler

• IMG_20180825_101141.jpg
    IMG_20180825_101141.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20190813_072027.jpg
    IMG_20190813_072027.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 171
Merhaba kızlar ben geldim. Tam 1 yıl oldu gögüs ameliyatımı olalı. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Kendi göğsümden farksız. Şimdi bebek bekliyorum 26 haftalık oldum. Kas altı olduğum için emzirmem de mümkün olacakmış. arzum77 arzum77 çok çok öpüyorum seni canım. Hepinize iyi bayramlar. Prensesim sana da harika bayramlar dilerim canım buralardaysan.
Öncelikle hayırlı olsun size de 😊
Kas altı olduğum için demişsiniz de kas üstü olanların emzirmesi mümkün olmuyor mu ki böyle dediniz? Ben oluyor diye biliyodum

İlk haftalarda yaşadığın tüm şikayetler normal 1 hafta sonra daha iyi hissedeceksin emin ol. 1 ayını doldurduğunda ıyi ki olmuşum diyeceksin. Yüz üstü yattığında hissetmeme ise biraz zaman alacak benim 4 ay kadar sürdü tamamen hissrtmemem yüz üstü yatışımda. Bu ameliyattan 10 gün sonraki bir fotoğraf çoğunu silmişim😊 diğer fotoğrafta en son birkaç gün önce çektiğim.

Çok güzel duruyolar ve ikinci fotoğrafta acayip doğal ve yumuşamış görünüyo 😍😍 Sabır işi gerçekten dayanıp beklemek lazım 🙂

Merhaba, doktorunuz kimdi acaba, kaç cc takıldı çok güzel ve doğal olmuş bayıldım :KK68:

Öncelikle hayırlı olsun size de 😊
Kas altı olduğum için demişsiniz de kas üstü olanların emzirmesi mümkün olmuyor mu ki böyle dediniz? Ben oluyor diye biliyodum
Evet evet doktorum bebek düşünüyorsan kas alt yapmamız gerekli demişti. Doktorunuzla konuşun sizde.

Back