Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba bende yuvarlak mentor marka 375 cc ultra high profil var, doktorumdan da çok memnun kaldım.
Teşekkürler. Bakalim randavu alabilirsem bende biran önce ameliyat olmak istiyorum. Ama randavulari hep dolu sebnem hanimin. Su an cekirge devlet hastanesine gecmis. Bende damla protez istiyorum bakalim fiyat olarak ne kadar tutar :)

Eki Görüntüle 2291973 dalgalanma diye bahsettiğimiz şey bu. Bu az da olabilir çok ta..
5-6 kilodan birşey olmaz. Bahsettiğim şey daha fazla kilo kaybı.
Bende bi 8 kilo vermiştim ameliyattan sonda dalgalanma oldu bikini giymeyi bırakın kıyafetlerimdeki dekolteden bile belli oluyodu kilo alınca düzeldi çok şükür bu arada Doğum yaptım emzirmekte de sorun yaşamıyorum

Maşallah size, Allah çocugunıza hayırlı uzun ömürler versin
Her çocuk kendi rızkı ile doğar. Ben emzirdigimde daha meme ameliyatı olmamıştım ama kızım 3 ay kadar emebilmişti, oğlum yaşına kadar. Ameliyat olsaydım sütüm azalsaydı ona baglayacaktım, ama degil aslında. Dedigim gibi, rızık meselesi bunlar .

Dr. Elif Eren Aydın ı önerebilirim
Arzum merhaba 19 Ağustos ta Elif hanıma meme dikleştirme estetiği olacağım çok araştırma şansım olmadı eşimin kadın dr ısrarı için tercih ettim aynı zamanda karın sırt lazer lipo yapacak, lazer lipodan çok emin değilim dr la ilgili ne düşünüyorsun?

Aynen öyle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

ÖĞRENCİYİM AİLEM ESTETİK OLAYLARINA AŞIRI KARŞI PARA VERMELERİ MÜMKÜN DEĞİL. HER AÇIDAN HAZIRIM BU AMELİYATA FAKAT SADECE MADDİ DESTEĞE İHTİYACIM VAR. EĞER YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARSA ÇOK DUA EDERİM PARAYI ÜNİYİ BİTİRİP PARA KAZANDIĞIM ANDAN İTİBAREN ÖDEMEYE BAŞLARIM.

Hiçç sorun yoksa ve sarkma olmamış ise ameliyat olmaya gerek kalmaz zannedersem. Benim en büyük korkum silikon ilk başlarda sorun çıkarmasa bile yıllar sonra da kapsül oluşuyormuş o zaman silikon değişimi yapılıyormuş. Yanı o korkularım yüzünden sanırım silikonsuz dikleştirme yaptıracağım. O zamanda a cup olur memelerin dedi dr. A cup meme ne kadar olur bilmiyorum çok küçük olmaz herhalde.
Aslında az geliyo şimdi 2013te olmuştum ameliyatımı

Canım a cup en küçük sütyen cupu seni tatmin edeceğini pek sanmıyorum ama karar senin tabiki

Bugün başka bir dr kas üstü cik kucik bir silikon önerdi.kas üstü olunca daha az agrili oluyormuş. Onu düşünüyorum artık.simdiki halinden kotu olmaz herhalde küçük ve dik olsun da ameliyat sonrası her şeyi detaylıca yazacağım tecrübe olsun diye
Canım a cup en küçük sütyen cupu seni tatmin edeceğini pek sanmıyorum ama karar senin tabiki
[/QUOTE

Canım araştırmalarım doğrultusunda kas üstünde kapsül riskinin fazla oldugunu biliyorum bu işe girişiyosan ağrısını umursama sonuca odaklan yalnız cup olarak bi garanti alki pişman olma benim hiç dokum yoktu 350 cc takıldı kesinlikle buyuk değil cok ideal oldu ama daha buyuk olsa da olurdu bu arada buyuk gögus seven bi insan kesinlikle değilim ama yaptırmısken insan en dolusu hangisi oluyosa bedenine ve kafesine o yapılmalı sevgiler

Merhaba kızlar bnde 21 agustosda ameliyat oluyorum cocuklular yazabilirmi ameliyattan sonraki süreçte çocuklarınzla cok zorlandnzmi 4 yaşında oglum var bi tek endiseli olduğum konu unutup istemedeb bana zarar verirmi ay akıl verin nolur

Canım benim kızımın biri 5.5 diğeri 1.5 yasında küçük olan zorladı birraz ama atlattık cok sukur 4 ay bitacek inşallah 10 gün annem kaldı yanımda bu arada zar altı oldu yani ağrı minimal oluyo fakat hareket kısıtlılığı oluyo ve korumak önemli tabiki küçük kızım biraz kilolu oyuzden altını falan değiştirirken canım acımadı değil ama seninki buyumus sanki sorun olacgını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun sevgiler

Canım Benim de 1,5 yaşında kızım var.22 temmuzda kas altı oldum. 3. Gün ağrılarım azalsa da tedbirden dolayı 12 gün boyunca kucağıma alamadım, altını değiştiremedim hep annem ilgilendi. Birlikte kitap okuma,resim gibi etkinlikler yapmamıza rağmen kucağıma almadığım için kızım çok kızmış olmalı ki beni resmen unuttu, yüzüme bakmadı, dokundurmuyordu bile kendine. Benim için çok zor oldu bu durum.12. Gün itibariyle ufak ufak almaya başladım kucağıma. İlk aldığımda ağladım hatta çok duygusal bir an oldu benim için. Şuan hiç sıkıntımız yok şükür. Kucağıma alıyorum, oyunlar oynuyoruz,kaçıyoruz kovalıyoruz herşey yolunda

Kızlar bu göğüslerimin son hali 5.gün Şuan silikonlar az yukarıda duruyor ineceğini umuyorum bir de aralarındaki boşluk biraz daha kapansa süper olur Birde böğrüme yapıştırdıkları bandajı çıkarırken tahriş oldu umarım iz kalmaz Ama bi sorun var şu okla işaretlediğim yerler morardı ve acıyor Özellikle uzanınca fena batıyor sanki derimi delip çıkmak istiyormuş gibi. Normal bi durum mu yapabileceğim bişey var mı kapsül falan değildir dimi

Eklentiler

• 70D8DB05-B912-49D9-91BE-C399082F6CA9.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 183
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…