Msj atıp sorsanız?Hayır henüz gidemedim kontrole fakat protezin yeri değişir oturur belki ama ucu nasıl yukarı çıkabilirki o yüzden pek umutlu değilim
Kuzenimizde ameliyat olduktan 4 yıl sonra sıvı birikmesi oldu ancak ameliyata alınmadı enjeksiyon yöntemiyle cekmiş sıvıyı doktor bi araştır istersen öyle oluyorsa boşuna ameliyat olmazsın inşallah hersey yolunda giderArzum merhabalar, 2013 te meme buyutme ameliyatı oldum.20 mm lik sivi var şimdi.ameliyat olucam yine.sen de 2.kez ameliyat olmuştun yanlış hatirlamiyorsam
Merhaba, evet ameliyattan sonraki bir hafta içinde sıvı birikmesi sebebi ile acil ameliyat olmuştum.Arzum merhabalar, 2013 te meme buyutme ameliyatı oldum.20 mm lik sivi var şimdi.ameliyat olucam yine.sen de 2.kez ameliyat olmuştun yanlış hatirlamiyorsam
Aslında ortalama 8 yilda olan bir durum bu.sivi birikmesi silikondan sizinti anlamina geliyor. burada uzun zaman önce ameliyat olmuş olan varsa mutlaka kontrol ettirsin.Merhaba, evet ameliyattan sonraki bir hafta içinde sıvı birikmesi sebebi ile acil ameliyat olmuştum.
Bu kadar geç zamanda sıvı birikmesi olması ilginç. Geçmiş olsun. Zor bir ameliyat degil, korkmayın.
Silikon dan sızıntı demek silikonun bir şekilde deforme görüp içindeki jelin dışına çıkması demek. Bu çok farklı bir durum.Aslında ortalama 8 yilda olan bir durum bu.sivi birikmesi silikondan sizinti anlamina geliyor. burada uzun zaman önce ameliyat olmuş olan varsa mutlaka kontrol ettirsin.
Silikon dan sızıntı demek silikonun bir şekilde deforme görüp içindeki jelin dışına çıkması demek. Bu çok farklı bir durum.
Sıvı birikmesi, vücudun proteze verdigi tepki ile oluşur.. Size silikonda sızıntı olmuş mu dediler? Eger öyleyse durum farklı.
Silikon dan sızıntı dedigim gibi farklı bir durum. Proteziniz zarar görmüş, nasıl gördüyseUltrasonda ya da mr da 3_5 mm lik sıvılar beklenilen bir durummuş. Fakat 20 mm silikondan sızıntı anlamına geliyormis
Yaaaa cok gecmis olsunUltrasonda ya da mr da 3_5 mm lik sıvılar beklenilen bir durummuş. Fakat 20 mm silikondan sızıntı anlamına geliyormis
Iyi aksamlar güzel insan.Herkese iyi akşamlar :) sonunda o çok istediğim randevuyu aldım ayın 22sinde görüşmek için doktor randevum var. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum . Bazı soru işaretleri var kafamda . Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı ? Malum şu dönemde fiyatlar çok uçuk. Fiyatın dışında gideceğim doktorun ününü çok duydum. Ona güvenerek görüşmeye gidiyorum. Bana tavsiye edecekleriniz neler? Birde narkozdan çok korkuyorum. Sizler nasıl attınız bu korkularınızı? Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum
Kapsulun bir sebebi var, enfeksiyon diyen var, vucudun kendine ordugu kalkan diyen var. Ama darbe almaksızın yırtık normal ve kabul edilebilir bir durum değil.o yüzden operatör kapsul diyecektir, yırtık olmadığını iddia edecektirYaaaa cok gecmis olsun
Neden böyle oluyormuş? Bi sebebi var mıymış?
Cok cok gecmis olsun yaaa cok kötü bi durumKapsulun bir sebebi var, enfeksiyon diyen var, vucudun kendine ordugu kalkan diyen var. Ama darbe almaksızın yırtık normal ve kabul edilebilir bir durum değil.o yüzden operatör kapsul diyecektir, yırtık olmadığını iddia edecektir
.ve kapsul de garanti kapsamında değil bildiim kadariyla
Aslında en geniş kapsamlı garanti veren, ingiltere markası diye aldanıp yaptırdım.yumusak diye forumda açık ara tavsiye edilen markaydı. Zamanla ortaya çıktı demek ne melem bisey olduguCok cok gecmis olsun yaaa cok kötü bi durum
Şuan biraz almanca sayfalar baktım nagor protezleri FDA onay vermiyormuş Avrupa'da yasaklanmış. 2010 da yaptıran bayanlarda da öyle sorunlar çıkmış. Kendi kendine sıvı akıt mış yazan var.....
Anladığım kadarıyla sizin yaptırdığınız dönemde piyasadan geri çekilmemişti. 2017de FDA artık kesin olarak yasaklamış ABD deAslında en geniş kapsamlı garanti veren, ingiltere markası diye aldanıp yaptırdım.yumusak diye forumda açık ara tavsiye edilen markaydı. Zamanla ortaya çıktı demek ne melem bisey oldugu
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Peki özelde mi oldunuz? Boyutundan şuan memnunmusunuz? Ve tavsiye ediyomusunuz iyi ki dediniz mi :)))Iyi aksamlar güzel insan.
Korkulacak hic bisi yok bence. Ben burdaki arkadaşlar kadar kafa yormadim açıkçası. 5sene önce kafama koydum nihayetinde o durum elime geçti ve tereddütsüz yaptırdım.
Tavsiyem şu benim dr ameliyatta protez denerken foto atıyor istediğin kişiye hani o kişi bakıp hastanın isteğine göre okay veriyor. Anlatabildim mi?Veya eşinizi içeriye alanda var veya ne bilim kız kardeş arkadaş fln. Sorun bi doktorunuza yapar mı. Bence bu cok iyi bisi
Dikleştirme de olucak mı? Hangi il desiniz?
Bence bi karar alınınca negatif düşünmemek gerek olumsuz enerjiyi çekmemek için. Kimse yanlış anlamasın noluuurhani insan neyden korkarsa o başına gelir ben buna inanıyorum. Evrene negatif enerji salarak evrende bize negatiflik geri verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?