Teşekkür ederim canım çok sağolDüğüm dediğim öyle gözle görülen top gibi bisi değil zatenbende de düz çizgi bile belli değil meme etrafı sanki hep öyleymiş gibi gören iz var bilmez. Yani dün bantları çıkartırken kurumuş minik kabuk vardı onlar dedi iplerin ucu diyebiliriz.
Sende öyle mi yoksa?Teşekkür ederim canım çok sağol
Valla canım bende incecik bi çizgi var başka bişey görünmüyor büyüteçli aynayla baktımSende öyle mi yoksa?
Ha bu arada sende dikişlere dokunduğunda bazı yerlerde şişlik hissediyo müsünüz yani bazı yerlerde top top sertlik varSende öyle mi yoksa?
Senin kesi yerinde mi meme ucu etrafı?Valla canım bende incecik bi çizgi var başka bişey görünmüyor büyüteçli aynayla baktım
Yok Meme altında kesiler bende verdi cont ile başlayan jeli sürüyorum sabah akşamSenin kesi yerinde mi meme ucu etrafı?
Bende de öyle hic bisi belli değil sanki kendi hali. Aynen işte o minicik şişlikler mi diyelim top gibi his işte ondan bahsediyorumsanada krem yazdı mı dr yara izi için? Silikonlu jel
Bana da dermatix silikon jel verdi.Yok Meme altında kesiler bende verdi cont ile başlayan jeli sürüyorum sabah akşam
Tatlim senin kac ay oldu hatirlamiyorum ama zamanla gecer insallah. Benim 4 ay bitti elimle dikundugumda dikus yerlerini bulamiyorum. Cok sukur muntazam olmus. Ama bahsettigin sey benim sezaryen dikislerimde var. Dikislerime dokundugumda elimin altina kucuk pitirciklar geliyor. Belki tenle alakalida olabilir. Kiminin teni daha hassastir daha narindir gibi. Gecmese de memenin altinda kalacak zaten zamanla dikisler gorunmeyecek altta kalacak zaten kafana takma. Agri sizi yoksa bosver o da nazarlik olsunHa bu arada sende dikişlere dokunduğunda bazı yerlerde şişlik hissediyo müsünüz yani bazı yerlerde top top sertlik var
Yok takmıyorum zaten benim 20 gün oldu sadece bi sorun mu var acaba falan diye düşünüyorum benim cildim lekeye çok meilli zaten alışkınım bu durumaTatlim senin kac ay oldu hatirlamiyorum ama zamanla gecer insallah. Benim 4 ay bitti elimle dikundugumda dikus yerlerini bulamiyorum. Cok sukur muntazam olmus. Ama bahsettigin sey benim sezaryen dikislerimde var. Dikislerime dokundugumda elimin altina kucuk pitirciklar geliyor. Belki tenle alakalida olabilir. Kiminin teni daha hassastir daha narindir gibi. Gecmese de memenin altinda kalacak zaten zamanla dikisler gorunmeyecek altta kalacak zaten kafana takma. Agri sizi yoksa bosver o da nazarlik olsun
Aynı zaman olmuşuz sayılır bende 25 Nisa’nda oldum zar altı benim ki 350 HP takıldı ama taş bağlanış hissim geçti sayılır benim sadece bazen sıkışıyor gibi oluyor yani değişik bi his ama bişey sıkıyor gibi oluyo ama uyurken değil çok iş yaptığımda geçer ama endişe etme uyum sağlama süreci bunlar vücudumuz alışmaya çalışıyor gönlünü ferah tutMerhabalar, bende 26 nisanda ameliyat oldum. Kasaltı 275 ve 300 mentor hp takıldı. Gece uykularım çok zor geçiyor..2-3 saatte bir uyanıyorum.Kalktığım zaman memedeki taş bağlamış hissi hala geçmedi..15 dk falan kendime gelemiyorum.Gün içinde sabit uzun süre oturunca da aynı his oluyor. Hareket ettiğim zaman daha iyi hissediyorum. Bugün 20.günüm. Bu ne zaman geçer sizce arkadaşlar?
Cok gecmis olsun vede hayırlı olsunMerhabalar, bende 26 nisanda ameliyat oldum. Kasaltı 275 ve 300 mentor hp takıldı. Gece uykularım çok zor geçiyor..2-3 saatte bir uyanıyorum.Kalktığım zaman memedeki taş bağlamış hissi hala geçmedi..15 dk falan kendime gelemiyorum.Gün içinde sabit uzun süre oturunca da aynı his oluyor. Hareket ettiğim zaman daha iyi hissediyorum. Bugün 20.günüm. Bu ne zaman geçer sizce arkadaşlar?
2 hafta sonra başladım. Hala devam. Toplam 6 hafta yapacak mışım. Niye sordun sana ne zaman başla dedi?Kızlar bu arada masaj yapmaya ne zaman başladınız
Kan alma; ekg; meme ultrason; akciğer röntgen ve anestezist ile görüşme yani sonuçları değerlendirmeKizlar ameliyat oncesi check up icin neler yapildi
Meme ultrasaon akciğer filmi kan tahliliKizlar ameliyat oncesi check up icin neler yapildi
Valla benim doktorum sağolsun pek bisey demiyor ben soruyorum genelde2 hafta sonra başladım. Hala devam. Toplam 6 hafta yapacak mışım. Niye sordun sana ne zaman başla dedi?
Pardon güldümValla benim doktorum sağolsun pek bisey demiyor ben soruyorum genelde
Sorunca açıklamalar gayet güzel ama keske ben sormadan soleselerPardon güldüm
Ya öyle dr cok
Bari sorduğunda tatmin edici cvp alabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?