Tabiki yapabilirim. Emin oldugum üyeler eski üyeler olur, fakat yeni üyeleri nasıl güvenip ekleriz onu bilemiyorum tabiarzum77 bir konferans grubu kurup emin olduğun üyeleri ekler misin ? Gruba girmek isteyen senin onayından geçsin.
Konferans uygulamsı detay bilgilere ; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlar-kulubu-konferans-uygulamasi.1116448/
adresinden ulaşabilirsin.
Tabiki yapabilirim. Emin oldugum üyeler eski üyeler olur, fakat yeni üyeleri nasıl güvenip ekleriz onu bilemiyorum tabi
Bende sorun yok, beklerim. Ve herkese bu konuda beklemesini öneriyorum tabiki.ya da az daha sabır.... İnanın yeni sürümde fotoğraflarda bir kısıtlama yapamadığınız için açamıyoruz.... ama az kaldı
Ne güzel yazmışsın içimi açtın gerçekten çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı ömür versin çok sağolSirt agrilarin ne yan donup rahat bir sekilde yatmaya baslarsan geciyo. Bahsettigin ses de zamanla geciyo. Bende sanki.poset sesi gibi geliyodu geciyo. Bunlarin hepsi bi surec. 3 ayi bitirdim ben. 1 ayin sonunda hicbir sikayetim kalmamisti. Ufak tefek degisik hisler olabiliyo bazen. Memede agri sislik kizariklik dikislerde keza oyle. Bu tur seyler olursa zaten sıkıntı. Ama diger seyler gelip geciyo. Az daha dayan sabret cogunu atlattin zaten masallah. Guzel gunler seni bekliyo canim
Canım merhaba benim kuzenimde 5 sene sonra sıvı birikimi oldu sızıntı falan yoktu ama göğsü baya sekil değiştirdi ama enjeksiyon ile aldılar ciddi bi operasyon olmadı içini ferah tut inşallah bişey olmaz Allah büyük diyelimSaol ablacim ins ilk ve son olur .
Ben de ilk katılmak istedim aslında whatsup grubuna ama cesaret edemedim burdan görüşmek daha mantıklı sanki netice en özel görüşmeler bunlarBende sorun yok, beklerim. Ve herkese bu konuda beklemesini öneriyorum tabiki.
Whatsapp dan telefon numaralarını paylaşıp foto paylaşma olayına sıcak bakmıyor ve önermiyorum kimseye. En güvenlisi tabiki buradan özel albüm yapmak ve istedigimiz kişilere açmak.
Telefon numaralarınızı paylaşmayın. İnsanoğlu, başınıza neler gelir bilinmezBen de ilk katılmak istedim aslında whatsup grubuna ama cesaret edemedim burdan görüşmek daha mantıklı sanki netice en özel görüşmeler bunlar
2. hafta inmeye başlıyo bol su iç :)Arkadaşlar bu karındaki şişlik ne zaman geçecek Allah askına kendimi küp gibi hissediyorum gerçekten
Haklısınız teşekkür ederim çokTelefon numaralarınızı paylaşmayın. İnsanoğlu, başınıza neler gelir bilinmez
Arzumcum bu arada sana bişey sormak istiyorum ben 25 Nisa’nda büyütme operasyonu oldum ne zaman yan yatabiliyoruz bilgi verir misin doktorum yatış pozisyonu belirtmedi bende unuttum sormayı kontrolde sorucam Cumartesi ama sana da sormak istedimTelefon numaralarınızı paylaşmayın. İnsanoğlu, başınıza neler gelir bilinmez
Henüz 8 gün olmuşArzumcum bu arada sana bişey sormak istiyorum ben 25 Nisa’nda büyütme operasyonu oldum ne zaman yan yatabiliyoruz bilgi verir misin doktorum yatış pozisyonu belirtmedi bende unuttum sormayı kontrolde sorucam Cumartesi ama sana da sormak istedim
Canım bi doktorunla görüş istersen duymadım hiç şimdiye kadar geçer inşallah gönlünü ferah tutKızlar yardımmmameliyat olalı 32 gün oldu sol göğsüm çok güzel üstteki şişlik indi yuvarlak ve dik şekliyle iyileşmeye devam ediyor ama sağ göğsümün ucu aşağıda ve çok biçimsiz hani böyle yandan bastırılmış gibi yan tarafı yuvarlak değil düz iniyo iki meme arasında bariz şekil bozukluğu var baktıkça sinirim bozuluyo artık ödem de yok doğru düzgün bu niye böyle kaldı ya ağrım falan da yok geçermki 1 ay oldu böyle mi kalıcak yoksa kendi yada bir yakını bu durumu yaşayan var mı çok sinirim bozuldu arzum77 özellikle senden de fikir almak istiyorum
Bende 7.aya girdim sağ göğsümde hissizlik var sol tarafta ise aşırı hassasiyet özellikle uç kısmında umarım düzelir diye bekliyorum.Kızlar benim 7 ay olacak neredeyse ama hala iki göğsümdede hissizlik var aranızda böyle olup zamanla düzelen oldu mu
Sanırım geçmiyo bu durum kuzenimin 6. Yılı ve hissisizlik devam ediyo ayan çocuğu oldu mesela emzirirken normalde emziren bir annenin hissettiği gibi olmadığını daha az hissettiğini söylüyorBende 7.aya girdim sağ göğsümde hissizlik var sol tarafta ise aşırı hassasiyet özellikle uç kısmında umarım düzelir diye bekliyorum.
MerhabaArkadaşlar merhaba 1 ay önce ameliyat geçirdim yüksel profil yuvarlak 300 cc konuldu boyutundan memnunum fakat meme uçları baya bi aşağıda bu durum çok beni çok üzüyor düzelirmi sizce zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?