• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tabiki yapabilirim. Emin oldugum üyeler eski üyeler olur, fakat yeni üyeleri nasıl güvenip ekleriz onu bilemiyorum tabi 🙄

ya da az daha sabır.... İnanın yeni sürümde fotoğraflarda bir kısıtlama yapamadığınız için açamıyoruz.... ama az kaldı

ya da az daha sabır.... İnanın yeni sürümde fotoğraflarda bir kısıtlama yapamadığınız için açamıyoruz.... ama az kaldı
Bende sorun yok, beklerim. Ve herkese bu konuda beklemesini öneriyorum tabiki.
Whatsapp dan telefon numaralarını paylaşıp foto paylaşma olayına sıcak bakmıyor ve önermiyorum kimseye. En güvenlisi tabiki buradan özel albüm yapmak ve istedigimiz kişilere açmak.

Sirt agrilarin ne yan donup rahat bir sekilde yatmaya baslarsan geciyo. Bahsettigin ses de zamanla geciyo. Bende sanki.poset sesi gibi geliyodu geciyo. Bunlarin hepsi bi surec. 3 ayi bitirdim ben. 1 ayin sonunda hicbir sikayetim kalmamisti. Ufak tefek degisik hisler olabiliyo bazen. Memede agri sislik kizariklik dikislerde keza oyle. Bu tur seyler olursa zaten sıkıntı. Ama diger seyler gelip geciyo. Az daha dayan sabret cogunu atlattin zaten masallah. Guzel gunler seni bekliyo canim
Ne güzel yazmışsın içimi açtın gerçekten çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı ömür versin çok sağol

Bende sorun yok, beklerim. Ve herkese bu konuda beklemesini öneriyorum tabiki.
Whatsapp dan telefon numaralarını paylaşıp foto paylaşma olayına sıcak bakmıyor ve önermiyorum kimseye. En güvenlisi tabiki buradan özel albüm yapmak ve istedigimiz kişilere açmak.
Ben de ilk katılmak istedim aslında whatsup grubuna ama cesaret edemedim burdan görüşmek daha mantıklı sanki netice en özel görüşmeler bunlar

Telefon numaralarınızı paylaşmayın. İnsanoğlu, başınıza neler gelir bilinmez
Arzumcum bu arada sana bişey sormak istiyorum ben 25 Nisa’nda büyütme operasyonu oldum ne zaman yan yatabiliyoruz bilgi verir misin doktorum yatış pozisyonu belirtmedi bende unuttum sormayı kontrolde sorucam Cumartesi ama sana da sormak istedim

Arzumcum bu arada sana bişey sormak istiyorum ben 25 Nisa’nda büyütme operasyonu oldum ne zaman yan yatabiliyoruz bilgi verir misin doktorum yatış pozisyonu belirtmedi bende unuttum sormayı kontrolde sorucam Cumartesi ama sana da sormak istedim
Henüz 8 gün olmuş 😊 Yan yatmak için acele etme. Protezler yerleşmedi zaten, hergün farklı yerlerden çıkmaya çalışıyor gibi şekilsizler 😀 Onları baskıya maruz bırakacak pozisyonlardan kaçın. Doktorun sana en doğru zamanı söyleyecek tabi, ama bir aydan önce en azından yan yatmayı unut. Çok hafif yan yatabilirsin, sırtını rahatlatmak için ama yani altta kalan gögüse çok baskı yapacak şekilde yatma canım 😉

Kızlar yardımmm :( ameliyat olalı 32 gün oldu sol göğsüm çok güzel üstteki şişlik indi yuvarlak ve dik şekliyle iyileşmeye devam ediyor ama sağ göğsümün ucu aşağıda ve çok biçimsiz :( hani böyle yandan bastırılmış gibi yan tarafı yuvarlak değil düz iniyo iki meme arasında bariz şekil bozukluğu var baktıkça sinirim bozuluyo artık ödem de yok doğru düzgün bu niye böyle kaldı ya ağrım falan da yok :( geçermki 1 ay oldu böyle mi kalıcak yoksa kendi yada bir yakını bu durumu yaşayan var mı çok sinirim bozuldu arzum77 arzum77 özellikle senden de fikir almak istiyorum

Kızlar yardımmm :KK43: ameliyat olalı 32 gün oldu sol göğsüm çok güzel üstteki şişlik indi yuvarlak ve dik şekliyle iyileşmeye devam ediyor ama sağ göğsümün ucu aşağıda ve çok biçimsiz :KK43: hani böyle yandan bastırılmış gibi yan tarafı yuvarlak değil düz iniyo iki meme arasında bariz şekil bozukluğu var baktıkça sinirim bozuluyo artık ödem de yok doğru düzgün bu niye böyle kaldı ya ağrım falan da yok :KK43: geçermki 1 ay oldu böyle mi kalıcak yoksa kendi yada bir yakını bu durumu yaşayan var mı çok sinirim bozuldu arzum77 arzum77 özellikle senden de fikir almak istiyorum
Canım bi doktorunla görüş istersen duymadım hiç şimdiye kadar geçer inşallah gönlünü ferah tut

Kızlar benim 7 ay olacak neredeyse ama hala iki göğsümdede hissizlik var aranızda böyle olup zamanla düzelen oldu mu

Kızlar benim 7 ay olacak neredeyse ama hala iki göğsümdede hissizlik var aranızda böyle olup zamanla düzelen oldu mu
Bende 7.aya girdim sağ göğsümde hissizlik var sol tarafta ise aşırı hassasiyet özellikle uç kısmında umarım düzelir diye bekliyorum.

Bende 7.aya girdim sağ göğsümde hissizlik var sol tarafta ise aşırı hassasiyet özellikle uç kısmında umarım düzelir diye bekliyorum.
Sanırım geçmiyo bu durum kuzenimin 6. Yılı ve hissisizlik devam ediyo ayan çocuğu oldu mesela emzirirken normalde emziren bir annenin hissettiği gibi olmadığını daha az hissettiğini söylüyor

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce ameliyat geçirdim yüksel profil yuvarlak 300 cc konuldu boyutundan memnunum fakat meme uçları baya bi aşağıda bu durum çok beni çok üzüyor düzelirmi sizce zamanla

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce ameliyat geçirdim yüksel profil yuvarlak 300 cc konuldu boyutundan memnunum fakat meme uçları baya bi aşağıda bu durum çok beni çok üzüyor düzelirmi sizce zamanla
Merhaba 🤗 geçmiş olsun vede hayırlı olsun.
Doktorunuza sordunuz mu? Bildiğim kadarıyla 6ay en az sürer protezlerin yerleşmesi şekil alması vs.
Bence içinizi doktorunuz en iyi rahatlatır. 😊
Benim 3.haftam oldu. Aşağıda değiller. 275cc takıldı belki de ondan hani fazla büyük değil ya.

Back