- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
O sesler normal canim bazen icerden likir likir seste gelir 1 ayi bulur sirt agrilarinin gecmesi de cok agri oluyo sirt ustu yatmaktanBugün ilk banyomu yaptım kozlar korktum tabi biraz ama oda bitti şükür yalnız sağ göğsümde kıtır kıtır bi ses geliyo elimle oynadığımda bi noktadan sizde de oldu mu merak ediyorum ha birde bu sırt agrıları ne zaman son bulacak kazık gibi oldum
Kaçıncı günün banyo nasl oldun yaa ben olamıyorum .bı cesaret girdim 8.gun su gelince yandı .hala korkuyorum sadece göğsüme su değmeden banyo yapıyorum hala.Bugün ilk banyomu yaptım kozlar korktum tabi biraz ama oda bitti şükür yalnız sağ göğsümde kıtır kıtır bi ses geliyo elimle oynadığımda bi noktadan sizde de oldu mu merak ediyorum ha birde bu sırt agrıları ne zaman son bulacak kazık gibi oldum
Canım yarın 1 hafta olacak yanma falan olmadı bende korktum baya ama rahatladım banyo yapıncaKaçıncı günün banyo nasl oldun yaa ben olamıyorum .bı cesaret girdim 8.gun su gelince yandı .hala korkuyorum sadece göğsüme su değmeden banyo yapıyorum hala.
Bu arada senin protez yerin nerese ne zaman oldun kaç cc takıldı anlatabilir misin rica etsemKaçıncı günün banyo nasl oldun yaa ben olamıyorum .bı cesaret girdim 8.gun su gelince yandı .hala korkuyorum sadece göğsüme su değmeden banyo yapıyorum hala.
Ayni durumdayim whatsappta grup kuralim ya mubabbetleri ozledim
Bende de dalgalanma oluşmuştu ilk 1 ay içinde Doktorum zamanla geçecek demişti ben zayıfım benim ki 3.ay da toparladı.iyi akşamlar kızlar, 2. ayım bitti 3. ayımı doldurmak üzereyim, sol göğsümün iç kısmında dalgalanma oluştu. ayaktayken sola doğru eğilirsem çizgi çizgi belli oluyo moralim bozuldu açıkçası. yabancı sitelerde kapsül oluşmaya başladıktan sonra oluşur bu durum yazıyodu, ya da ben yanlış çevirdim. bi bilgisi olan var mı?
Daha dur yavru yolun basindasin. Az kaldi biraz daha dayanBugün ilk banyomu yaptım kozlar korktum tabi biraz ama oda bitti şükür yalnız sağ göğsümde kıtır kıtır bi ses geliyo elimle oynadığımda bi noktadan sizde de oldu mu merak ediyorum ha birde bu sırt agrıları ne zaman son bulacak kazık gibi oldum
Uzun mu sürüyor bu durum yoksaDaha dur yavru yolun basindasin. Az kaldi biraz daha dayan)
Sirt agrilarin ne yan donup rahat bir sekilde yatmaya baslarsan geciyo. Bahsettigin ses de zamanla geciyo. Bende sanki.poset sesi gibi geliyodu geciyo. Bunlarin hepsi bi surec. 3 ayi bitirdim ben. 1 ayin sonunda hicbir sikayetim kalmamisti. Ufak tefek degisik hisler olabiliyo bazen. Memede agri sislik kizariklik dikislerde keza oyle. Bu tur seyler olursa zaten sıkıntı. Ama diger seyler gelip geciyo. Az daha dayan sabret cogunu atlattin zaten masallah. Guzel gunler seni bekliyo canimUzun mu sürüyor bu durum yoksa
Dikisden damla damla baya akıyor gittim bugün kan fln verdim kültür aldı sıktı iyice çıkarmaya çalıştı yarn bidaha gitcem. Uff herşey geciyor die sevinmiştimCanim nerden geliyo sivi dikislerden mi meme ucundan mi
Oyle hemen modunu dusurup aklina kotu birsey getirme. Dur bakalim bi. Birsey olmaz korkma. Bi sikinti olup olmadigi aylar sonra ortaya cikarmis zaten.
Olabilir tatlim iceride bi miktar sivi birikmis olabilir korkma. Uzulme hemen. Onu bir sekilde hallederler. Burada bi iki arkadasta daha olmustu sonra iyilestiler hemen. Dr kontrollerini ihmal etme sakın.Dikisden damla damla baya akıyor gittim bugün kan fln verdim kültür aldı sıktı iyice çıkarmaya çalıştı yarn bidaha gitcem. Uff herşey geciyor die sevinmiştim
Ne blm abla vücut protezi kabul etmeyincede uretiyormus sıvı .off ins bişi olmaz esim bir yandan başlar soylenmeye ise baslicaktm off çok canımı sktm .Olabilir tatlim iceride bi miktar sivi birikmis olabilir korkma. Uzulme hemen. Onu bir sekilde hallederler. Burada bi iki arkadasta daha olmustu sonra iyilestiler hemen. Dr kontrollerini ihmal etme sakın.
Kabul.edip etmedigi aylar yillar sonra belli olur canim benim. Medusamati. Sanirim bu arkadasta da benzer bi sey olmustu. Meducum bi yardimci olsan. Cok korkulacak birsey olmadigini hatirliyorum.Ne blm abla vücut protezi kabul etmeyincede uretiyormus sıvı .off ins bişi olmaz esim bir yandan başlar soylenmeye ise baslicaktm off çok canımı sktm .
Saol ablacim ins ilk ve son olur .Kabul.edip etmedigi aylar yillar sonra belli olur canim benim. Medusamati. Sanirim bu arkadasta da benzer bi sey olmustu. Meducum bi yardimci olsan. Cok korkulacak birsey olmadigini hatirliyorum.
Arkadaslar su ise bi el ativerin. Basina gelenler yazsin da arkadasimiz rahatlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?