Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

O sesler normal canim bazen icerden likir likir seste gelir 1 ayi bulur sirt agrilarinin gecmesi de cok agri oluyo sirt ustu yatmaktan

Kaçıncı günün banyo nasl oldun yaa ben olamıyorum .bı cesaret girdim 8.gun su gelince yandı .hala korkuyorum sadece göğsüme su değmeden banyo yapıyorum hala.

Ayni durumdayim whatsappta grup kuralim ya mubabbetleri ozledim

Muhabbet ise burada yapabilirsiniz. Sitede özel konferans şansı da(50 kişi ekleyin 100 hatta 1000 kişi) var ! Karşınızdakinin bayan olduğuna nereden emin olacaksınız ?

Bakın dün bir doktorun reklamı için girmişler 7 ayrı hesap açmışlar. Hesapları tek tek kapadık. hepsinden ayrı sms geldi hesabımı aktif edin diye. Peş peşe mesajlar gelince o numaraları aradım üyelikten bir haberler. Evet karşımda ki bayan ama burada ki üyelik ile alakası yok. Reklamcılar da aşmış yani olayı bayanların telefonundan ayrı ayrı mesaj attılar. Seslerini dinledim evet bayan hatta üyeliğimi aktif edin ben sahte de değilim diyorlar. Üye adını soruyorum bilmiyor e-posta adresiniz nedir diyorum onu da bilmiyor.

3 gün sonra olay patlayınca numaramı kadınalr kulübünden aldılar diyip bize geleceksiniz.

alın konferans uygulaması emin olmadıklarınızı eklemeyin. Fotoğraf paylaşacaksanız bu dediğim konferansta paylaşın.

Albümü neden aktif etmiyorsanız diyorsanız albümün 2.0 sürümü hala çıkmadı ve bizde güvenlik sebebi ile bir türlü aktif edemiyoruz.

İsterseniz aktif edelim bütün fotolar fora açılıversin.....

Bende de dalgalanma oluşmuştu ilk 1 ay içinde Doktorum zamanla geçecek demişti ben zayıfım benim ki 3.ay da toparladı.

Kızlar merhaba ben 6. Aydayım sağ göğsümde sorun yok fakat sol göğsümün ucu halen çok hassas dokununca acıyor bu geçer mi dersiniz? O tarafta dokum daha azdı bu yüzden biraz büyük cc konuldu diğerine göre elime daha sert geliyor ve dediğim gibi daha hassas acıyor bu saatten sonra düzelir mi yoksa kalıcı mı dersiniz benim gibi olan var mı şimdiden teşekkürler

Daha dur yavru yolun basindasin. Az kaldi biraz daha dayan )

Uzun mu sürüyor bu durum yoksa
Sirt agrilarin ne yan donup rahat bir sekilde yatmaya baslarsan geciyo. Bahsettigin ses de zamanla geciyo. Bende sanki.poset sesi gibi geliyodu geciyo. Bunlarin hepsi bi surec. 3 ayi bitirdim ben. 1 ayin sonunda hicbir sikayetim kalmamisti. Ufak tefek degisik hisler olabiliyo bazen. Memede agri sislik kizariklik dikislerde keza oyle. Bu tur seyler olursa zaten sıkıntı. Ama diger seyler gelip geciyo. Az daha dayan sabret cogunu atlattin zaten masallah. Guzel gunler seni bekliyo canim

T Tuna Ben ablacm benden sıvı akmaya başladı yaa. Snde olmusmuydu öyle bişey canm skldi yaa nolcaksa protez fln çıkarılırsa fln diye korkuyorum yaa bni çok ugrastirir Allah korusun.((

T Tuna Ben ablacm benden sıvı akmaya başladı yaa. Snde olmusmuydu öyle bişey canm skldi yaa nolcaksa protez fln çıkarılırsa fln diye korkuyorum yaa bni çok ugrastirir Allah korusun.((
Oyle hemen modunu dusurup aklina kotu birsey getirme. Dur bakalim bi. Birsey olmaz korkma. Bi sikinti olup olmadigi aylar sonra ortaya cikarmis zaten.

Dikisden damla damla baya akıyor gittim bugün kan fln verdim kültür aldı sıktı iyice çıkarmaya çalıştı yarn bidaha gitcem. Uff herşey geciyor die sevinmiştim
Olabilir tatlim iceride bi miktar sivi birikmis olabilir korkma. Uzulme hemen. Onu bir sekilde hallederler. Burada bi iki arkadasta daha olmustu sonra iyilestiler hemen. Dr kontrollerini ihmal etme sakın.

Olabilir tatlim iceride bi miktar sivi birikmis olabilir korkma. Uzulme hemen. Onu bir sekilde hallederler. Burada bi iki arkadasta daha olmustu sonra iyilestiler hemen. Dr kontrollerini ihmal etme sakın.
Ne blm abla vücut protezi kabul etmeyincede uretiyormus sıvı .off ins bişi olmaz esim bir yandan başlar soylenmeye ise baslicaktm off çok canımı sktm .

Ne blm abla vücut protezi kabul etmeyincede uretiyormus sıvı .off ins bişi olmaz esim bir yandan başlar soylenmeye ise baslicaktm off çok canımı sktm .
Kabul.edip etmedigi aylar yillar sonra belli olur canim benim. Medusamati. Sanirim bu arkadasta da benzer bi sey olmustu. Meducum bi yardimci olsan. Cok korkulacak birsey olmadigini hatirliyorum.
Arkadaslar su ise bi el ativerin. Basina gelenler yazsin da arkadasimiz rahatlasin

Saol ablacim ins ilk ve son olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…