Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Peki özelde mi oldunuz? Boyutundan şuan memnunmusunuz? Ve tavsiye ediyomusunuz iyi ki dediniz mi :)))
Yok dikleştirme olmayacak sadece büyütme inşallah
Kesinlikle herkese tavsiye ederim! Mutsuz olan eski halinden tavsiye ederim! Iyiki böyle bi imkan var diyorum. İyi ki yaptırdım diyorum her gün şükür ediyorum bu imkan elime geçti diye!
Boyutu (275cc yuvarlak profil kas altı) belli değil daha hala şişkin ödemler insin bakacaz artık. Bildiğim şu eski halinden ne olursa olsun cok daha iyi olucak! Cunku cok mutsuzuzdum. Ve evet şu kocaman meme halinde seviyorum
Evet Ankara da özel dr 12bin tl ye yaptırdım.
Dikleştirme de oldu.

Aslında en geniş kapsamlı garanti veren, ingiltere markası diye aldanıp yaptırdım.yumusak diye forumda açık ara tavsiye edilen markaydı. Zamanla ortaya çıktı demek ne melem bisey oldugu
Ayrıca aldandım demeyin o zaman nagor piyasada iyi ve sık kullanılan protezdi sizin hic bi 'suçunuz' yok!

Ne mutlu sizee :)) darısı başımaa Kaç gün oldu ödem var demişsiniz ?

Merhabalar canım çok sevindim senin adına ben 15 gün önce oldum zar altına 350 HP mentor takıldı narkoz benimde korkulu ruyamdı ama yıllardır bu anı bekliyordum benim 2 kızım var bu arada normal Doğum yaptım hayatımda narkoz almadım birde arkada çocuk olunca insan daha tedirgin oluyo insan biraz heyecanlanıyo bayılmadan önce sonrası yok zaten benim ayılma faslım çokta iç açıcı değil ama bu herkeste farklı tabi ben çok kustum ayılırken ve çok ağladım ağrıya gelince kesinlikle dayanılmayacak bi ağrı değil sadece sinir bozucu hareketler kısıtlı sanki özgürlüğünüz elinizden alınmış gibi ama geçiyo endişe etmeyin bana diren takılmadı bu arada bu doktorun tercihi sonra zaten bi bakıyorsunuz birden iyi oluveriyor hersey geriye kalan müthiş bir mutluluk yılların özlemi bitiyo ve keyifle sürekli kendinize bakıyorsunuz sevgiler umarım herşey gönlünce olur

Kızlar size bi sorum olacak ben ameliyat olmadan 8 ay önce emzirmeyi bırakmıştım ama ameliyat sırasında doktor göğüsümden çok süt geldiğini söyledi meme bası hassasiyetim ara ara fazla oluyo biraz önce sağ göğsümü sıkınca sıvı geldi sizce bu süt müdür yine fikri olan meme ucundan sıvı gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur

Ne mutlu sizee :)) darısı başımaa Kaç gün oldu ödem var demişsiniz ?
Amin aminnnn umarım istediğiniz şekil olur
28 gün oluyor. Evet benim ödemlerim fazla. Sağlık olsun yeterki prob olmasın. Bu günlerde bide regl dönemi ilk defa protez sonrası ve inanın cok garip göğüs ağrısı var... dokununca aciyor ya hani normalde şimdi de öyle lakin bide biraz daha şişmişler sertleşmişler başta regl döneminden diye hiiic düşünmedim hemen doktoruma yazdım o sordu regl dönemi olabilir mi

Aslında en geniş kapsamlı garanti veren, ingiltere markası diye aldanıp yaptırdım.yumusak diye forumda açık ara tavsiye edilen markaydı. Zamanla ortaya çıktı demek ne melem bisey oldugu
Nasıl yaa . Bnmkide nagor şöyle garantili böyle garantili 6.kusak falan filan biseyler anlattı durdu doktor nagor istedi nasl yasakmış ki

Nasıl yaa . Bnmkide nagor şöyle garantili böyle garantili 6.kusak falan filan biseyler anlattı durdu doktor nagor istedi nasl yasakmış ki
Arkadaşım seninki mentor sanıyordum
Sen daha yeni ameliyat oldun.... nasıl nagor hala piyasada var mı Türkiyede?

Ek olarak foto yükleyeceğim orda Almanya'daki dr nagor'un FDA tarafından izin verilmediği için kullanmadığını yazımış. Ve bunu 2017de yayınlamış.

Eklentiler

• Screenshot_20190509-001527.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 45
Meraba kizlar. Benim 5 gun sonra 4 ayim dolacak. Kasalti 325 takildi. Cok sukur hic bir sikayetim yok ama son gunlerde biraz sert bi zemine yaslandigimda tuhaf birseyler hissediyorum sanki. Oradaki sertligi daha cok icten hissetmeye basladim. Acaba asagi dogru sekilleniyor diye mi. 3 ay kontrolune gidememistim. Simdide ramazan girdi araya zaten. Bayram sonrasina ancak giderim dr a. Merak ettim ayni seyleri hisseden oldu mu oluyor mu diye. Ustler yumusadi sertlik asagida daha cok hissediliyor ama bilemedim. Bu durum da surec dahilinde mi acaba

Mrblar ben de 28 mayista kas alti ve diklestirme ameliyati olacagim buradaki yorumlari okuyunca cok korkuyorum aciyi tahmin edemiyorum bir an vazgecim diyorum ama yok olmam lazim :)

Mrblar ben de 28 mayista kas alti ve diklestirme ameliyati olacagim buradaki yorumlari okuyunca cok korkuyorum aciyi tahmin edemiyorum bir an vazgecim diyorum ama yok olmam lazim :)
Hiç korkmayın, öyle çok agrılı bir ameliyat degil. Sadece ameliyattan sonra dikkat ve istirahat gerektiriyor. Her ameliyatta oldugu gibi

Merhabalar
Arkadaşın dediği gidi korkmayın 4-7 gün arası ağrın olur sonra bi bakıyorsun geçmiş dikkatli hareket ederseniz Allahın izniyle hic sıkıntı yaşamazsınız. Dr dediklerine özen gösterin. Bende dikleştirme vede 275cc kas altı yaptırdım 1 ayım doldu. Bugün meme ucu etrafındaki bantlar söküldü nihayet ve dikiş izi diye bisi belli değil çok mutluyum
Size kaç cc takılacak
Şimdiden hayırlı olsun dilerim

Kızlar hepinize bi sorum olacak sizin dikişlerinizde ip var mıydı bende görünen hiç ip yok kime sorsam sağlıkçı yapıştırma diyo doktoruma sordum yapıştırma değil dedi farklı bi teknikle dikiyorum eriyen dikiş ama ip göremezsin dedi bu nasıl oluyo anlamadım sizlerin nasıldı dikişleri

Benimde dikiş ipi fln görünmüyordu sadece iplerin düğümleri kuruyup düştü.

cokkk tesk ederim biraz cesaret geldi :) 375 ve 350 cc takilacak kaati olacak ben indiginde 85c doldursun istedim o yuzden bu ebatlar takilacak

Hiç korkmayın, öyle çok agrılı bir ameliyat degil. Sadece ameliyattan sonra dikkat ve istirahat gerektiriyor. Her ameliyatta oldugu gibi
Insallah inanin bir an vazgecmeyi bile dusundum ocakta da burun ameliyati olmustum memeyi ertelesem mi dedim ama sizlerden cesaret alacagim

Insallah inanin bir an vazgecmeyi bile dusundum ocakta da burun ameliyati olmustum memeyi ertelesem mi dedim ama sizlerden cesaret alacagim
Hiiççç vazgeçmeyin, güzel gögüsler için çekilen her acı kutsaldır
Öyle agrılarınızda olmayacak zaten merak etmeyin

Düğüm de yok bende düz çizgi sadece düşen ip falan da yok anlayamadım
Düğüm dediğim öyle gözle görülen top gibi bisi değil zaten bende de düz çizgi bile belli değil meme etrafı sanki hep öyleymiş gibi gören iz var bilmez. Yani dün bantları çıkartırken kurumuş minik kabuk vardı onlar dedi iplerin ucu diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…