tabiki paylaşırım hatta tüm gelişmeleri burada tek tek yazıp paylaşmayı düşünüyorum zaten :) ooo bi an önce ameliyat olman lazım o zaman.. iyileşirmi hiç bilmiyorum daha ameliyat tarihi de ayarlaman lazım bir de :44: hangi doktorla muayenen sende doktorun protezin ücretlerin vs hakkında bilgi yazarsan hatta çooook sevinirim. ben kesin karar verdimde doktoru bi türlü netleştiremedim. muayenelere gidicem bakalım görüştükçe paylaşıcam burda :)
merhaba bugunde benim 4.gunum ama ilk gun dahil hic agrim olmadi bugun tum gun disaridaydim sanirim senin kas alti o nedenle normal 10 gun bile suruyor dert etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Keske biri de bana cevap verseydi :/
Merhaba herkese,banada Ankara'da gidebileceğim Dr katı önerenilirmisiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben 18 yasindayim ve goguslerimin boyutundan memnun degilim. Ama simdi uniye hazirlaniyorum. Aileme de acmadim silikon konusunu. Ve hic dogal gorunmeyen silikonlari gorunce moralim bozuluyor. Ne dusunuyorsun? Deger mi?
Bugun Teoman Doğan a gidicem. Haftaya da Burçak Erdinç e. Arada düşündüğüm çok doktor oldu ama zamanı ayarlayamadım. Şimdilik elimde bunlar var bakalım :)) sen kimlerle görüşmeyi düşünüyosun
Haldun Kamburoğlu Can Öztekin ve Ferruh Bingül'e gidicem ben de içime ne çok sinenle karar vermek istiyorum bir an önce
Ben bugün teoman dogana gittim. İlk gorusmemdi ve cok memnun kaldim. İsini iyi bildigini belli ediyo. Biraz pahali piyasaya gore ama benim gogus kafesimde cukurluk vardi ona yag enjeksiyonu falan da yapicak o yuzden yuksek bir fiyat soyledi. Normal protez fiyatini sormustun canim sen ona da 10bin dedi.
Bir de bir sey sorucam. Ben dogal olsun dedim diye bana 280 cc gosterdi bunu yapariz dedi. Boyum 1.78 kilom da 61 sizce ideal mi?
valla bana ilk muayenemde 275 cc dendi ve ben 1.60 boyundayım 46 kiloyum bir de.. sende şimdide olan göğüs varsa eğer o yüzden 280 demiş olabilir onun üstüne doğal bir görünüm olur belki
Yok valla hiç yokneden oyle dedi anlamadim. Haftaya bir daha gidicem konusurum artik
bendede küççücük limon kadar bişey var onun üstüne 275 cc dedi ferruh hoca. işindede iyi bir hocadır ankarada belki duymuşsundur sende canım. ama bi konuş bence de neden 280 demiş bende merak ettim? hayır boyun falanda iyi yani ben gibi hobbit de değilsin
Tekrar Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Kas alti olmuştum. Doktora sormayı unuttum ve hala sürekli sirt üstü ve dik yatıyorum. Ne zaman yan yatabiliyoruz. Fikri olan var mi?
Tekrar Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Kas alti olmuştum. Doktora sormayı unuttum ve hala sürekli sirt üstü ve dik yatıyorum. Ne zaman yan yatabiliyoruz. Fikri olan var mi?
valla bana ilk muayenemde 275 cc dendi ve ben 1.60 boyundayım 46 kiloyum bir de.. sende şimdide olan göğüs varsa eğer o yüzden 280 demiş olabilir onun üstüne doğal bir görünüm olur belki
3 gunden itibaren yatabilirsin yan pozisyonda ancak 2 ay yuzustu yasak.ayni gundu ameliyatimiz konusmustuk nasilsin hersey yolundami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?