Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugun Teoman Doğan a gidicem. Haftaya da Burçak Erdinç e. Arada düşündüğüm çok doktor oldu ama zamanı ayarlayamadım. Şimdilik elimde bunlar var bakalım :)) sen kimlerle görüşmeyi düşünüyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sana da geçmiş olsun arkadaşım. 13. Günümdeyim. Göğüsler hala acıyor. Kas altı 250cc takıldı. Hem de silikon boyutu küçük. Silikon hacmi büyüdükçe ağrı da artıyormuş. Silikon boyutum küçük ama 80 B tam geliyor şimdi. Umarım çok küçülmez. A cup içini dolduramayan biri için mucizevi bir büyüklük.

Son düzenleme:
Merhaba herkese,banada Ankara'da gidebileceğim Dr katı önerenilirmisiniz.

ferdaar ben 7.gunum ankarada gokgan adanali guven hastanesi dr dur ve cok memnunum cok basarili bir cerrah agrisiz sizidlsuz istedigim olcuyu sagladi tavsiye ederim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben 18 yasindayim ve goguslerimin boyutundan memnun degilim. Ama simdi uniye hazirlaniyorum. Aileme de acmadim silikon konusunu. Ve hic dogal gorunmeyen silikonlari gorunce moralim bozuluyor. Ne dusunuyorsun? Deger mi?

yuzde yuz deger asla vazgecme keske senin yasindayken bu isi halletseydimcok sanslisin

Ama iste universitem var bilmiyorum ailemden uzakta nasil halledicem. Uniye de boyle gitmek istemiyorum. Zor...

Haldun Kamburoğlu Can Öztekin ve Ferruh Bingül'e gidicem ben de içime ne çok sinenle karar vermek istiyorum bir an önce

Haldun Kamburoğlu Can Öztekin ve Ferruh Bingül'e gidicem ben de içime ne çok sinenle karar vermek istiyorum bir an önce

Ben bugün teoman dogana gittim. İlk gorusmemdi ve cok memnun kaldim. İsini iyi bildigini belli ediyo. Biraz pahali piyasaya gore ama benim gogus kafesimde cukurluk vardi ona yag enjeksiyonu falan da yapicak o yuzden yuksek bir fiyat soyledi. Normal protez fiyatini sormustun canim sen ona da 10bin dedi.
Bir de bir sey sorucam. Ben dogal olsun dedim diye bana 280 cc gosterdi bunu yapariz dedi. Boyum 1.78 kilom da 61 sizce ideal mi?

valla bana ilk muayenemde 275 cc dendi ve ben 1.60 boyundayım 46 kiloyum bir de.. sende şimdide olan göğüs varsa eğer o yüzden 280 demiş olabilir onun üstüne doğal bir görünüm olur belki

valla bana ilk muayenemde 275 cc dendi ve ben 1.60 boyundayım 46 kiloyum bir de.. sende şimdide olan göğüs varsa eğer o yüzden 280 demiş olabilir onun üstüne doğal bir görünüm olur belki

Yok valla hiç yok neden oyle dedi anlamadim. Haftaya bir daha gidicem konusurum artik

Yok valla hiç yok neden oyle dedi anlamadim. Haftaya bir daha gidicem konusurum artik

bendede küççücük limon kadar bişey var onun üstüne 275 cc dedi ferruh hoca. işindede iyi bir hocadır ankarada belki duymuşsundur sende canım. ama bi konuş bence de neden 280 demiş bende merak ettim? hayır boyun falanda iyi yani ben gibi hobbit de değilsin

Duydum canim ama ben istanbuldayim. Ben de takildim simdi neden oyle dedi diye. Dogal olsun buyuk olmasindan cok dogallik onemli dedim heralde o yuzden. Ama biraz arastiriyim ben gidince de sorarim artik

Tekrar Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Kas alti olmuştum. Doktora sormayı unuttum ve hala sürekli sirt üstü ve dik yatıyorum. Ne zaman yan yatabiliyoruz. Fikri olan var mi?

3 gunden itibaren yatabilirsin yan pozisyonda ancak 2 ay yuzustu yasak.ayni gundu ameliyatimiz konusmustuk nasilsin hersey yolundami?

Benim de 17. Günüm ben de hala sırt üstü yatıyorum. Çok az yan dönebiliyorum. Ağrıların sana nr zaman yan yatabileceğini söyleyecek. Tamamen iyileşmek sanırım 1 ayı bulacak

Cc sine hic takilmayin protez boyutlarina bakin cikinti olcusu daha etkili, mesela bir yakinim ile aramizda 10 cc var ama onunki yuksek profil 0.7 cm e kdr fark var yukseklikte

3 gunden itibaren yatabilirsin yan pozisyonda ancak 2 ay yuzustu yasak.ayni gundu ameliyatimiz konusmustuk nasilsin hersey yolundami?

Tesekkur ederim çok daha iyiyim :) Aslinda daha bir iki gündür iyi oldum. Ağrılar baya azaldı. Sadece özellikle sabah çok gergin oluyor. Masaja baslamadim henüz. Doktor ikinci haftadan sonra başlarız dedi çünkü. Yaralar yavaş yavaş kapanıyor sanki. Yüzücü atletinin değişik renk ve modellerini aldim. Dekolteli dekolteli geziyorum Benim için son gelişmeler bunlar. Sen nasılsın? Gelişmeler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…