• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim de 17. Günüm ben de hala sırt üstü yatıyorum. Çok az yan dönebiliyorum. Ağrıların sana nr zaman yan yatabileceğini söyleyecek. Tamamen iyileşmek sanırım 1 ayı bulacak

Banada sanki kendimiz ne zaman yaratabilecek gibi hissedersek o zaman yan yatariz gibi geliyor ama yinede yanlış bişi yapmak istemiyorum. Yan yattigimda iyi hissediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim çok daha iyiyim :) Aslinda daha bir iki gündür iyi oldum. Ağrılar baya azaldı. Sadece özellikle sabah çok gergin oluyor. Masaja baslamadim henüz. Doktor ikinci haftadan sonra başlarız dedi çünkü. Yaralar yavaş yavaş kapanıyor sanki. Yüzücü atletinin değişik renk ve modellerini aldim. Dekolteli dekolteli geziyorum :D Benim için son gelişmeler bunlar. Sen nasılsın? Gelişmeler neler?

harika cok sevindim senin adina.benim biliyorsun cok agrim olmadi 2 gunden sonra epeyi rahattim sisler indi bir gogsumde biraz daha odem var onu bekliyorum yumusamaya basladi bana masaj yok onermedi dr um masajsiz gecirecegiz ve igrenc aptal o sporcu sutyeniyle basik basik geziyirum bir hafta daha kullanacagiz:(gun gectikce iyilesiyor guzellesiyor gozlerim alisti sabirsizlaniyorum hemencecik iyilessin diye:)

Tekrar Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Kas alti olmuştum. Doktora sormayı unuttum ve hala sürekli sirt üstü ve dik yatıyorum. Ne zaman yan yatabiliyoruz. Fikri olan var mi?

Canım benim doktorum 15. günden itibaren yan yatmaya izin veriyor, 2. aydan sonrada yüzükoyun yatmaya izin veriyor. Ama ben diren yerleri ağrıdığı için 20. günden sonra tam yan yatabilmiştim. Yanıma yastık koyarak yarı yan yatmıştım arada :-) beynimi yan yatıyorum diye kandırmak için :-)

Canim cok tesekkur ederim :) hayirli olsun snaa ameliyat sonrasi deneyimlerinide paylasirsan sevinirim :) bende muayenemi oldum 6500 tl fiyat verildi pesinde 5800 tl dediler fakat pek icime sinmedigi icin baska dr arastiriyorum senin doktorunuda arastirayim gorunmekte fayda var

canım merhaba,rica ederim:)ben ameliyatı oldum bitti bile:16: ve beklentimin çok üzerinde güzel gitti. kas altı koyulduğunda ağrımın çok olabileceğini söylemişti salih emre hoca ama nasıl desem yatıp kalkma aşaması dışında ağrım neredeyse hiç yoktu.
ama şuna hazırlayın kendinizi sanırım 3 gün kadar yatağa uzanıp kalkmayı kendi başınıza yapamıyorsunuz.
ve en önemli kısım görüntüyü söylemem gerekirseeeee:46: gerçekten tebrik ediyorum doktorumu,bakış açısına anlayışına hayran kaldım.
her sabah ve her akşam ayna karşısında dakikalarca kendimi izleyip bu benmiyim diye düşünüyorum,hayal ettiğim gibi dolgun ,eşit ve doğal duruyorlar.
dün kontrolde dikiş üstündeki bantları alıp krem sürdü hoca ve fotoğraf çekti.
önceki haliyle yanyana koyup baktık, süper.isteyen herkeze nasip olsun inşallah.
buarada hastanedede ilgi alaka çok iyiydi,ameliyat sonrası dr un ilgiside devam etti,buda önemli çünkü:23:öptüm

site de sadece 1 kişinin albümünü görebildim hatta bütün kızlar altına hiç belli değil dikiş şimdiden belirsiz diye yorum yapmışlar ama ben tam tersini düşündüm kesi çok fazla açılmış ve resmen kocaman bir dikiş yeri gördüm. yani tamam bomba gibi ciciler olucak ama çok belirgin iki göğüste dikiş çok kötü değil mi?

Anladığım kadarıyla kızlar yeni ameliyatta resim koyuyorlar , aradan zaman geçince mesela 3 ay 5 ay sonrası da bu hale geldi demeden burayı terk ediyorlar resim koymuyorlar galiba :(

ben sadece silikon düşünüyordum ama gözüme çarpan burunlara da baktım çok şaşırdım yani anca bu kadar değişiklik olabilir çok şaşırdım bu yüzden burunda düşünebilirim

lütfen albüm yapan kızlar eklesin önümüzde ki ay en geç 1 buçuk aya kadar yaptıracağım slikon

benim meme büyütmede 2. haftam şuan ve meme altından dikiş yaptı dr um emin ol şuan bile beni rahatsız etmeyen bir iz var ama dediğin gibi 1. yılda iyice silikleşir dedi dr um,haklıda çünkü hasta fotoğrafları göstermişti bana ameliyat olmadan önce,başta belirgin ama 5-6. aydı sanırım silikleşmişti.herşeyin bir bedeli var harika göğüsler için 1 yıl da sadece eğilip bakınca görünen dikiş izide oluversin:9:

Son düzenleme:
benim meme büyütmede 2. haftam şuan ve meme altından dikiş yaptı dr um emin ol şuan bile beni rahatsız etmeyen bir iz var ama dediğin gibi 1. yılda iyice silikleşir dedi dr um,haklıda çünkü hasta fotoğrafları göstermişti bana ameliyat olmadan önce,başta belirgin ama 5-6. aydı sanırım silikleşmişti.herşeyin bir bedeli var harika göğüsler için 1 yıl da sadece eğilip bakınca görünen dikiş izide oluversin:9:

Benim bir arkadaşım var ameliyat olalı iki buçuk yıl filan oldu. Çok doğal görünüyorlar ve dikiş izleri belli bile değil. Onun da meme alti. Zaten o zamana kadar meme kivriliyor altta biraz alttan bakinca bile belli olmuyor :)

İstanbul da özellikle Anadolu yakasında meme estetiği konusunda tavsiye edebileceğiniz doktorları yazarsanız sevinirim, acil ihtiyacım var..

Canim genelde doktorlar avrupa yakasinda oluyolar. Hasan findik var bir tek bildigim bagdat caddesinde ama gorusmeye gitmedim sadece iyi oldugunu duydum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve bende sonunda ameliyatımı oldum 4. günümdeyim daha çok yeni tabi şuan bi aksiliğim yok mutluyum (nazar) inşallah hep böyle devam eder darısı isteyen herkesin başına

canım merhaba,rica ederim:)ben ameliyatı oldum bitti bile:16: ve beklentimin çok üzerinde güzel gitti. kas altı koyulduğunda ağrımın çok olabileceğini söylemişti salih emre hoca ama nasıl desem yatıp kalkma aşaması dışında ağrım neredeyse hiç yoktu.
ama şuna hazırlayın kendinizi sanırım 3 gün kadar yatağa uzanıp kalkmayı kendi başınıza yapamıyorsunuz.
ve en önemli kısım görüntüyü söylemem gerekirseeeee:46: gerçekten tebrik ediyorum doktorumu,bakış açısına anlayışına hayran kaldım.
her sabah ve her akşam ayna karşısında dakikalarca kendimi izleyip bu benmiyim diye düşünüyorum,hayal ettiğim gibi dolgun ,eşit ve doğal duruyorlar.
dün kontrolde dikiş üstündeki bantları alıp krem sürdü hoca ve fotoğraf çekti.
önceki haliyle yanyana koyup baktık, süper.isteyen herkeze nasip olsun inşallah.
buarada hastanedede ilgi alaka çok iyiydi,ameliyat sonrası dr un ilgiside devam etti,buda önemli çünkü:23:öptüm

Aman masallah sanaaaa nazar degmesin simdi kesinlikle senin doktoruna gitmeye karar verdim yarın sabah ilk isim randevu almak olucak cünkü hala istedigim dr bulamadımmmmm

Arkadaslar aciliyetle bisey sormam gerekiyor..meme ameliyatimin ustunden 6 gun gecti..agrilarim neredeyse yok sadece baski hissediyorum..ama aklima bi durum var..goguslerimin ust kismi cok yukarda cok sisik hic dogal gorunmuyo...bicok arkadas ilk gunden beri bile iyi durdugunu yazmis memelerinin..endisem high profil oldugu icin hep tepesi boyle yuksek mi kalicak:(

Arkadaslar aciliyetle bisey sormam gerekiyor..meme ameliyatimin ustunden 6 gun gecti..agrilarim neredeyse yok sadece baski hissediyorum..ama aklima bi durum var..goguslerimin ust kismi cok yukarda cok sisik hic dogal gorunmuyo...bicok arkadas ilk gunden beri bile iyi durdugunu yazmis memelerinin..endisem high profil oldugu icin hep tepesi boyle yuksek mi kalicak:(

selam:)endiselenme benim 16.gunum bende korkuyordum ama panik yok iniyorlar gayet dogallasiyor gun gectikce sabir diyorlardi bende sana diyorum sabret tatlim yuvarlakmi anatomikmi sana takilan bu arada??

selam:)endiselenme benim 16.gunum bende korkuyordum ama panik yok iniyorlar gayet dogallasiyor gun gectikce sabir diyorlardi bende sana diyorum sabret tatlim yuvarlakmi anatomikmi sana takilan bu arada??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE Selam..:)dun yazamadim internetimde de problem cikti.. ya biraz indi gibiler hizlica iyilesiliyo ama icime kurt dustu iste..sanirim o gece butun yerli yabanci sitelerdeki fotolara baktim..benimki natrelle 410 mx anatomik protez...sanki balenli sutyen takmisim gibi ciplakken de..offf amatomiklerde yoksa boyle mi olacak inse de sislikler..: (

Son düzenleme:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE Selam..:)dun yazamadim internetimde de problem cikti.. ya biraz indi gibiler hizlica iyilesiliyo ama icime kurt dustu iste..sanirim o gece butun yerli yabanci sitelerdeki fotolara baktim..benimki natrelle 410 mx anatomik protez...sanki balenli sutyen takmisim gibi ciplakken de..offf amatomiklerde yoksa boyle mi olacak inse de sislikler..: (

Her geçen gün inecekler, merak etme. Senin anatomik olduğu için, yuvarlaktan daha düzgün duracak ama ödemlerin gitmesi 2 ay, kaslarının şekil alması 6 ayı bulabiliyor.Sabır...

Son düzenleme:
Slm bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Esimin zor ikna ettim meme buyutmeme izin verdi sonunda yanliz tek sarti ankarada bayan doktor . Ankarada bildiginiz tanidiginiz plastik cerahi bayan doktor varsa lutfen bana yardimci olun lutfen arkadaslar...simdiden tesekur ederim

Kızlar merhaba,
en acil şekilde ameliyat düşünüyorum, uzun yıllardır aklımda, araştırıyorum, bir kaç doktordan fikir aldm ama 4500den fazla bir ücret veremeyeceğim gibi çünkü haziran ayında evleniyorum ve evlenmeden de bu durumdan kurtulmak istiyorum :(((( fiyatlar konusunda lütfen bilgi paylaşır mısınız? Buradan ya da mesaj yoluyla yeni ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olacağım ve ona göre doktor seçeceğim, lütfen :(((( :43::2: :43:

Back