Doktorun ücret bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfen
ben 2 hafta önce hacettepe hastanesinde oldum şuan biraz morluklarım var onun dışında gayet memnunum.) ücreti bir gün yatışla 4500 tuttu yaklaşık benim doktorum haldun kamburoğlu iyi bi doktor bence bi görüşebilirsin.Kızlar merhaba,
en acil şekilde ameliyat düşünüyorum, uzun yıllardır aklımda, araştırıyorum, bir kaç doktordan fikir aldm ama 4500den fazla bir ücret veremeyeceğim gibi çünkü haziran ayında evleniyorum ve evlenmeden de bu durumdan kurtulmak istiyorum((( fiyatlar konusunda lütfen bilgi paylaşır mısınız? Buradan ya da mesaj yoluyla yeni ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olacağım ve ona göre doktor seçeceğim, lütfen ((( :2:
Slm bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Esimin zor ikna ettim meme buyutmeme izin verdi sonunda yanliz tek sarti ankarada bayan doktor . Ankarada bildiginiz tanidiginiz plastik cerahi bayan doktor varsa lutfen bana yardimci olun lutfen arkadaslar...simdiden tesekur ederim
Merhaba
Ben 17 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.kas üstü 330cc mentor marka protezle kullanıldı.boyum 1.65 kilom 48.buyukluk olarak 330cc vucudumda hos durdu.suan sisleri biraz indi ve gayet iyi gorunuyorlar.agrım hic olmadı. Ara sıra igne batması gibi bir his oluyor, o kadar.benim talihsizligim ameliyatran sonraki 5.gunde goguslerimde kan birikti.dr.um 2.bir ameliyata gerek olmadığını cunku cok az bir sislik oldugunu söyledi. Hematom yani kan biriktigi halde agrım sızım olmadı. Sımsıkı bandaj yaparak kanın bosalmasını sagladı.suan hala bandajlı goguslerim.haftaya kontrolum var.bu ameliyat sonrası dikkat edilmesi gereken en onemli husus bence kol hareketlerinin kısıtlanması.en az 10 gün mumkun mertebe kollarınızı hareket ettirmeyin ve dinlenin.sormak istediginiz sorular olursa bilgim cercevesinde yardımcı olmaya calısırım.ameliyat olan arkadaslar hepinize gecmis olsun.olacak olanlarada simdiden sorunsuz bir ameliyat gecirmelerini dilerim.
cok gecmis olsun canim yaa neyseki 2 op gerek kalmamis cok dikkat et benim de 22 gunum bugun ilk kez normal sutyene gectim cok sukurrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim canım.sanada cok gecmis olsun.bir sey sormak istiyorum sana; kan biriktigi icin gogsumde tabii sızıntı seklinde dikis yerinden dısarı cıkıyor.oysa ki kesi yeri kapanmıs vaziyette.yani kesi yerimde acıklık yok.doktorum banyo yapabilecegimi soylemesine ragmen ben korkudan tum banyoya giremiyorum.sacimi ayrı, gögus haric vucudumu ayrı banyo yapiyorum.ee bu da artık beni deli ediyor.dün aksamdan beri kan gelmiyor goguslerimden.Acaba bugun banyo yapsam bi zararı olur mu ki? Ay cıldırıcam yemin ederim..
dr eger yapabilirsin dediyse yap bencede ama kuvette oturur halde kollarini cok kaldirmadan yavas yavas yap vucudun rahatlar kesi yerlerinede lif falan surme ellerinle dus jelini yavas yavas sur temizlensin ameliyat pisligide gider kendinde rahatlarsin.uzulme olnus birkere daha beterinden esirgesin rabbim vardir bir hayir de.cok uzun kalma ve sakinnn sicak olmasin su.ilik su olacak hatta ben ilk banyomda sicaga bayildigim halde soguga yakin dus aldim.kollarini cok yukari kaldirma ahizeyi mumkunse biri tutsun sen oyle yikan korkmaaa birsey olmaz
Canimmmmm Allah razı olsun senden..cok rahatlattin beni..asagi yukarı aynı zamanda ameliyat olmusuz.suan nasılsın sen? Kolunu rahat hareket ettirebiliyor musun? Agrin var mı? Sisliklerin ne durumda? Mesela ben kolumu yukarı 90derece kaldıramıyorum mesela.cok soru sordum biliyorum lutfen kusuruma bakma ama insan 17gun eve baglaninca , üstüne ustluk yavas bi iyilesme sureci gecirince bir sürü sey kuruyor kafasında.
ne demek ya askolsun numarami yazayim istersen ara sorun yok .ben iyiyim ilk gun ve ikinci gun yatip kalmak zordu sadece onun disinda hersey iyiydi ama yinede dikkat ettim 8 gun araba kullanmadim asla is yapmadim evde dinlendim ara ara ise gittim hayatimi kisitlamadi ama ben pimpirigim biraz:)mumkun oldukca kollarimi hareket ettirmedim esya tasimadim araba kapini bile ayagimla ittim popomla kapattim:) su an normal hayatimdayim sag gogsum benim gec iyilesiyo o tarafta biraz fazla ugrasilmis galiba sisi daha coktu yeni esitlendiler .ama sagda hala bir hassasiyet var digerine nazaran dr normal dedi o bolgede am esnasinda kanama olmus ve odemi fazlaydi.kollarimi yukari kaldirabiliyorum ama zorlamiyorum hala birsey tasimiyorum:) seninki biraz sikintili oldugu icin bana gore geride olman normal korkup endise etme hepsi gececek iyilesme baslamis sende de artik.dusunup kafani yorma dr ile takipte ol yeter canini sikma kotuyu cagirma iyi dusun varsin kolun 90 derece kalkmasin sonra kalkar nasilsa acelen neee:)
ahhh bende hicbir is yapmadimki.bırak esya taşımayı bardak bile tutmadım su icerken) bak tam moral bulmustum yazılarınla kanamamda yoktu..anneme dedim banyo yapicam diye .sol gögsüm tekrar kanamaya başladı simdi (
tatlim dr u arasana.bu kanamalar normalmi? suresi normalmi ne zaman gecek yok icin rahat degilse atla git dr a gorun.ama dr bu sureci biliyordur endise edecek birsey olsa muhakkak seni uyarirdi diye dusunuyorum.kanaman varken dr banyo yap demisti degilmi? kanama sizinti seklindedir eminim.sen dr u ara bence icin rahatlasin.off canim seni anlayabiliyorum uzulme bircok kisiye olabiliyor bu durum insallah cabucak gecer sagligina kavusursun.iceride biriken kan siziyordur bence dr la konus sonra ok se sorun yoksa ferahla artik
Drumla gorustum tatlım.normal oldugunu seninde dedigin gibi iceride biriken kanın dısarı sızdıgını söyledi.gececekmis) banyo yap diyor ama yapmicammmm..korkuyorum. .Allahım insallah sonu güzel olsun diyorum.bu kadar strese insallah değer. Hoş hiç pismanlik duymuyorum simdi bile:))) sadece yoruldum beyin olarak.ahhh sana tekrar cok tesekkur ediyorum.insanin birine derdini anlatabilmesi, karsisindakinin onu anlaması ne buyuk nimetmis.Allahim neiradin varsa versin tatlım. .hemencecik iyi ol insallah:)
cok tatlisin:)42 yasindayim eminim ablan sayilirim:)dert etme ne zaman iatersen yaz konusalim.iyi hanerlerinide bekliyorum.yap banyonu yaaa ne bekliyorsun inan cok rahatlatacak su seni.su sifadir.bence yap rahatla.dr da tamam demis iste dusunme beynini yorma surekli kendini seyretme kanadimi kanayacak mi diye.nasil sa bitecek dr kontrolunde ol yeter.
Drumla gorustum tatlım.normal oldugunu seninde dedigin gibi iceride biriken kanın dısarı sızdıgını söyledi.gececekmis) banyo yap diyor ama yapmicammmm..korkuyorum. .Allahım insallah sonu güzel olsun diyorum.bu kadar strese insallah değer. Hoş hiç pismanlik duymuyorum simdi bile:))) sadece yoruldum beyin olarak.ahhh sana tekrar cok tesekkur ediyorum.insanin birine derdini anlatabilmesi, karsisindakinin onu anlaması ne buyuk nimetmis.Allahim neiradin varsa versin tatlım. .hemencecik iyi ol insallah:)
Geçmişler ola :) Sizleri duydukça artık sabredemiyorum ben de, bir an önce ben de ameliyat olmak istiyorum.
Sen de cok sekersinnnnnn ablacıgım:)) 34 yasındayım ben ve en yakın arkadaslarım 40-45 yasında.ne garippppp yine gelenegi bozmadım ve Allah karsıma seni cıkardı:)) bandajları yeniledik, beklicez artık sabırla.sözunu dinlicem ve banyomu yapıcam bu aksam:))) cok teşekkür ediyorum sana ve cok opuyorum. (Senin icin dua eden biri var Ankarada)
Geçmişler ola :) Sizleri duydukça artık sabredemiyorum ben de, bir an önce ben de ameliyat olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?