Ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama hala çok zorlamıyorum. Yataktan kalkmak ciddi bir sorun. 5 günde işe başladım filan diyenlere hayret ediyorum. Göğüslerim sanki birer alev topu. Kollarımı oynatınca, dokununca çok acıyor. Ağrısı bu kadar uzun süren oldu mu aranızda ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bugunde benim 4.gunum ama ilk gun dahil hic agrim olmadi bugun tum gun disaridaydim sanirim senin kas alti o nedenle normal 10 gun bile suruyor dert etme
Cok tesekkur ederim. Içime su serptin resmen. Evet ayni gün olmusuz. Sanada cok gecmis olsun. Senin doktorun kim ve kac cc takildi?
dr gokhan adanali.295 cc mentor.tesk ederim.agri esigi herkeste farklidir dogum yapip yapmamis olnan bile etken kimisi 15 gun kimisi 2 gun agri cekiyor.sonucta geciyor:) dr un normal gidisat dedigi surece hic takilma dusunme gun be gun iyi gelecek kas alti operasyon muydu ? dedigim gibi bu yontemle 10 gun agri cekiyor bizimkinin 10 kati fazla agrili oldugunu dr um soylemisti.bugun nasilsin?
Evet aslında benimde agri eşiğim yuksektir ama surekli agridan sikayet ediyorum. Benim kas alti oldu evet. 225e 250 cc yuvarlak takildi. Bugün henüz yataktan kalkmadim. Sadece dogruldum biraz. Daha iyi gibiyim diyecegim ama korkuyorum. Her sabah daha iyi gibiyim diyorum ama yine kötü oluyorum. :/
Evet aslında benimde agri eşiğim yuksektir ama surekli agridan sikayet ediyorum. Benim kas alti oldu evet. 225e 250 cc yuvarlak takildi. Bugün henüz yataktan kalkmadim. Sadece dogruldum biraz. Daha iyi gibiyim diyecegim ama korkuyorum. Her sabah daha iyi gibiyim diyorum ama yine kötü oluyorum. :/
hayirrrr korkacak birsey yok cik normal ama bu agri.kalkarken birinin yardimini alman nefes alirken zorlanman kollarini hareket ettirememen hepsi dogal.dr kontrolune gitmedinmi? sadece ates sisme kizariklik olursa endise edilir komplikasyon riski dusundurur bunun disinda endise etme.aramizdaki fark sadece yontem farki o kadar.begendinmi guzelmi sen onu dusun mutlumusun oba kanalize ol gerisi en cok 2 gun hepsi gecip gidecekkk
Haklisin. Ne güzel söyledin. Kontrole dün gittim. Bi problem gozukmuyor gayet iyi durumda dedi. Aslinda bunu düşünüp iyi olmaliyim. Da işte iyi ve sağlıklı olmaya alisikken böyle olunca zor geliyor. Neyse iyi oldu buraya uye olmak. Aslinda kadinlar klubu diyince pek tarzim olmayan bisi gibi gelmişti ama baktim gercekten faydali bilgiler var ve insanlarin ayni seyleri yaşayıp bilgi alışverişi yapmasi cok güzel bişi. Cok tesekkur ederim Gnc61 :)
Günaydın ve geçmiş olsun.
Forumda hemen herkesin söylediğini bende size söyleyeyim. Ameliyattan sonra 15 gün boyunca gece oturur pozisyonda uyuyun. Gün içinde hiç uzatmasın, evin içinde sürekli dolanın. Hatta havalar çok güzel, giyin bir eşofman 34 km yavaş yavaş hani dahil gezintisi gibi yürüyün. Çıkın bir sütyen alın kendinize... Sağlam insan o kadar yatsa sırtı beli tutulur kan dolaşımı yavaşladığı için. Bolca yürüyün ve ayakta durun ki kan dolaşımınız artsın, ödemleri başka türlü çok geç atarsınız. ilk başta biraz canınız yansa da sonra alışacaksınız ve açılacaksınız.
Bol et suyu iiçin ve ananas yiyin ayrıca günde 23 litre su için. Cicilerin hatrına deneyin bakalım ne olacak? Sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok
Geçmiş olsun
rica ederimmm:)) bugun ha gayret deyip azicik suslen agriyi falan unut gir bak iyi gelecek zaten ptesi bunlari okuyup guleceksinnn mutlu gunler dilerimmm dusunsene ben 40 yasinda bu op.yaptirdim ne kadar uzgunum ki bu kadar bekledigim icin ve simdi 4 gozle bikini giymeyi bekliyorum sende istedigin seyleri dusun harika olacakk:))
Onerileriniz için cok tesekkur ederim :) ben hiç o kadar dolasmiyorum. Aslinda carsamba gunu disari cikmistim avmye gidip sporcu atleti almistim da sonrası cok agrili oldu. Agriyor diye hemen uzaniyorum. Saclarimi taramak istiyorum ama bişi olur diye kollarimi cok kaldirmiyorum. Bugün de biraz öyle yapayım bakalım nasıl olacak. :)
rica ederimmm:)) bugun ha gayret deyip azicik suslen agriyi falan unut gir bak iyi gelecek zaten ptesi bunlari okuyup guleceksinnn mutlu gunler dilerimmm dusunsene ben 40 yasinda bu op.yaptirdim ne kadar uzgunum ki bu kadar bekledigim icin ve simdi 4 gozle bikini giymeyi bekliyorum sende istedigin seyleri dusun harika olacakk:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gönlü genç arkadaşım merhaba, bende 43 yaşındayım, 7 martta ameliyat oldum.
Tebrikler
Gönlü genç arkadaşım merhaba, bende 43 yaşındayım, 7 martta ameliyat oldum.
Tebrikler
bir sey daha sorabilirmiyim sizin kac cc ile ve yontemi ne idi ve bu gecen surede kuculme yasadinizmi??
:))mihrap yerindeydi full oldu :) bende sizi tebrik ediyorum yillarca anestezi korkusuyla gecistirdim ama bu olayi cevremde beni taniyipta bilmeyen yok gibiydi:) sizde durumlar nasil 7 mart guzel bir sure su ana degin gelismeleriniz ne asamada? birbirine yaklasim sureleri ne zaman oldu vs vs vsss
Bana 335 cc dual plan, yuvarlak, moderate plus uygulandı. Bende küçülme olmadı, göğüs çevrem ilk günden bu yana 91 cm ama tabiki ödemler azaldıkça füze görüntüsü gitmeye başladı, bu da küçüklükleri hissi yaratıyor. Artık normale daha yakın bir görüntü var ama tabi hala protez oldukları belli. Belki de ben damla görüntüsü istediğim için şimdilik görüntüsünden çok memnun değilim.Doktorum zaman gerektiğini söylüyor, herkesin uyum süreci farklı sonuçta. Bekleyip göreceğiz ama ne olursa olsun, eskisinden iyidir
Arkadaşlık yolladım size, isterseniz resimlere bakabilirsiniz.
tesk kocamannn kocaman ancak ben bu siteyi hala bilmiyorum maalesef nereden davet jabul ediliyor onu dahi hebuz cozemedim biraz kurcalayayim eminim gorebilecegim sevgilerrr
Muthısssnsuper benımkılere ınanılmaz benzıyor benımkı damlamtek farkı bu ama oncesıne bakınca harıka bır karar almıssın harıkaaaa cok guzelllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?