- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Bana 335 cc dual plan, yuvarlak, moderate plus uygulandı. Bende küçülme olmadı, göğüs çevrem ilk günden bu yana 91 cm ama tabiki ödemler azaldıkça füze görüntüsü gitmeye başladı, bu da küçüklükleri hissi yaratıyor. Artık normale daha yakın bir görüntü var ama tabi hala protez oldukları belli. Belki de ben damla görüntüsü istediğim için şimdilik görüntüsünden çok memnun değilim.Doktorum zaman gerektiğini söylüyor, herkesin uyum süreci farklı sonuçta. Bekleyip göreceğiz ama ne olursa olsun, eskisinden iyidir
Arkadaşlık yolladım size, isterseniz resimlere bakabilirsiniz.
Cnm benimde hızlı bir gelişme süreci yok bazıları çok rahat atlatıyor ama bu biraz yapısal. Kas altı protezlerin oturma süreci daha uzun sürüyormuş okuduklarıma göre , e birde sporla güçlendirmiştim kasları malum oda etki edicektir iyileşme sürecimde negatif olarak... Birde meme dokum protezden ayrı bir şekilde duruyor bütünleşmediler hala. Gerçi benim daha 3. haftam sanırım 3 ay beklemek şart , üst band kullanıyorum ve sporcu sütyeni... Bir de bende küçülme oldu daha da küçülme bekliyorum şuan ki ileri ileri duruşları biraz daha doğallaşsa hayır demem:) 80 cm civarıydı ameliyat sonrası şuanda 76 cm meme çevrem...