Bana 335 cc dual plan, yuvarlak, moderate plus uygulandı. Bende küçülme olmadı, göğüs çevrem ilk günden bu yana 91 cm ama tabiki ödemler azaldıkça füze görüntüsü gitmeye başladı, bu da küçüklükleri hissi yaratıyor. Artık normale daha yakın bir görüntü var ama tabi hala protez oldukları belli. Belki de ben damla görüntüsü istediğim için şimdilik görüntüsünden çok memnun değilim.Doktorum zaman gerektiğini söylüyor, herkesin uyum süreci farklı sonuçta. Bekleyip göreceğiz ama ne olursa olsun, eskisinden iyidir
Arkadaşlık yolladım size, isterseniz resimlere bakabilirsiniz.
Gönlü genç arkadaşım merhaba, bende 43 yaşındayım, 7 martta ameliyat oldum.
Tebrikler
Cnm benimde hızlı bir gelişme süreci yok bazıları çok rahat atlatıyor ama bu biraz yapısal. Kas altı protezlerin oturma süreci daha uzun sürüyormuş okuduklarıma göre , e birde sporla güçlendirmiştim kasları malum oda etki edicektir iyileşme sürecimde negatif olarak... Birde meme dokum protezden ayrı bir şekilde duruyor bütünleşmediler hala. Gerçi benim daha 3. haftam sanırım 3 ay beklemek şart , üst band kullanıyorum ve sporcu sütyeni... Bir de bende küçülme oldu daha da küçülme bekliyorum şuan ki ileri ileri duruşları biraz daha doğallaşsa hayır demem:) 80 cm civarıydı ameliyat sonrası şuanda 76 cm meme çevrem...
Dream`cim merhaba,
anladığım kadarı ile kas altı değilde emzirenlerde şekillenme daha hızlı oluyor. Sen bant kullandığın için protez ezilip aşağıya dah hızlı kayıyor olabilir. Kişisel fikrim, senin hızlı adepte olduğun yönünde. Şimdiden konik yapıda değiller. Eminim ki 6. ayın sonunda muhteşem olacaklar.
Sevgiler
Yok cnm benimde hızlı şekillenmiyo daha ama o ilk ameliyattan çıkmış halime göre epey fark var... Band kullanmadığımda kaslar güçlü olduğu için zorlandıkça yukarı iter protezi dedi doktor o yüzden geceleri en azından band ile uyuyorum. Yandan bakınca koniklik var benim memişlerde ama karşıdan yusyuvarlak duruyorlar :) inş şu ayları hızla atlatalım memişlerimiz yumuşasın şekle girsin de keyfini sürelim =) Arkadan geliyorum bu süreçte , cnm destekçimmm
Herkese iyi günler ben Ankarada yaşıyorum ve bu ay içinde göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum inşallah :) Fakat Ankaradaki doktorları araştırdıkça kafam daha da çok karıştı eğer mümkünse bu yıl içinde Ankarada göğüs büyütme ameliyatına girmiş olan ablalarımdan ücret ve doktor bilgisi alabilirmiyim hatta nasıl geçti, nereye gitmeliyim, nereyi önerirsiniz, ücret ne kadar ödediniz vs. bu konularda da eğer yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim! :)
Cnm benimde hızlı bir gelişme süreci yok bazıları çok rahat atlatıyor ama bu biraz yapısal. Kas altı protezlerin oturma süreci daha uzun sürüyormuş okuduklarıma göre , e birde sporla güçlendirmiştim kasları malum oda etki edicektir iyileşme sürecimde negatif olarak... Birde meme dokum protezden ayrı bir şekilde duruyor bütünleşmediler hala. Gerçi benim daha 3. haftam sanırım 3 ay beklemek şart , üst band kullanıyorum ve sporcu sütyeni... Bir de bende küçülme oldu daha da küçülme bekliyorum şuan ki ileri ileri duruşları biraz daha doğallaşsa hayır demem:) 80 cm civarıydı ameliyat sonrası şuanda 76 cm meme çevrem...
Ablalarım deyince merak ettim, yaş kaç acaba? :)
Ablalarım deyince merak ettim, yaş kaç acaba? :)
merhaba lulu 06
benim ankara guven has dr gokhan adanali ya ameliyatimin 6.gunu gayet iyiyim hic sorunsuz gecti cok sukur ve tam istedigim olculerde 7500 tl bur gece yatisli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20 yaşındayım, çoğu kişi benden büyüktür diye düşünerek abla diye hitap etmek istedim :)
çok teşekkür ederim cevabınız için, peki ameliyat sonrası hareketlerinizde kısıtlama oldumu ne kadar sürdü? ben yaz öncesi bi an önce yaptıracağım için ne zamana kadar ödemler iner ne zaman rahatça hareket edebilirim merak ediyorum çok çok :44:
valla evet canim ablan sayilirim 42 yasindayim:) sakin teyze deme :)) tatlim senin yaslarindan bu yana isteyip te kanser vs gibi olusumlari dusunup erteleyen ve artik tak etti canima diyip yaptirdigim ve cokkk mutlu oldugum bir ameliyat
ameliyattan ciktigim gun is gorusmelerimi tel ile yaptim agrim hic olmadi denebilir sadecec2 gun oturup kalkarken zorlandim cunku gogusumde sanki kamyon oturuyordu bugun 6nci gun hic bir problem yok
6 ila 8 hafta sonra deniz ve kusmen gunes serbest ama yata yata guneslenmek bu yil yok.odemler bende cok olmadi ama 15 gunde dr um yumusat ve sekillenmeye baslar tam hali ise 3 ay sonra.fakat ben 20 haziranda tatile gidecegim ve denize girecegim bunu soyleyerek 12 mayista oldum.yani bir an once olman gerekiyor.ki yaz tatilinde bikinelerini gogsunu gere gere giyesin.yasin mukemmel harikasin tebrik ediyorum sakin vucuduna uymayan buyuk birsey taktirma cunki dogum yapacaksin srn daha sarkar aman dikkatttt
estağfurullah teyze dermiyim, eminim abla demem gereken görüntüdesinizdir hem :)
yer olursa mutlaka bu ay sonu ya da en geç haziranın ilk haftasına gün alacağım mutlaka, ağustosta küçük bi süre bile olsa dediğiniz gibi bikini giyebilmek istiyorum..doktor silikonun büyüklüğü hakkında mutlaka fikir verir diyorlar ama ben ne çok büyük ne de yaptırmışken küçük birşey olsun istemiyorum ama minyon bir şeyim boyum 1.61 kilom 46 malesef
canim benim dr senin olculerine bakacak ve ne istedigini soracak ona gore sana su ile su cc arasi diyecek sen o ornek protezi ici tamamen bos sutyeninle git ve muayenede icine koy goruntuye aynada bak seni tatmin ediyorsa ok demektir saniyorum ki sana minyon oldugun icin 225 255 cc gibi birsey olacaktir tabiki meme dokun onemli ama dogal ve varolan gogus istedigin bu ise seni mutlu eder zaten senin vucuduna buyuk birsey bence hos durmaz bu dedigim cc lerin birde yerlesme yontemi var ve degiskenlik gisteriyor.kas ustune olursa ayni cc daha buyuk ama kas alti olursa daha kucuk gorunecektir.kas ustu kas alti yada benimki gibi kas zari alti olursa farkli oluyor
buna dr karar verecek senin istegin olmuyor:)bende 295 cc var ve cok dogal cok hos duruyir damla silikon dedigimiz .a cup ken b cup oldum istegim buydu.ins istedigin gibi olur hersey tatlim
çok çok çok teşekkür ederim tüm bu bilgiler için, aslında geçen yıl Ferruh Bingül'e muayene olmuştum, geçen sene ameliyat olacaktım work n travel için bi an önce gitmem gerekiyordu yaptıramadım. Geçen yılki muayenemde 275cc ve bu meme ucu çizgisi sanırım ordan bir yerden demişti. İnşallah güzel olurlar özellikle ameliyat sonrası sınavlara sadece 1 hafta vaktim kalıyor 1 haftada toparlanabilirmiyim diye sizide soru yağmuruna tutmuş oldum biraz, kusura bakmayın
olurmu tabiki sor canim lafi olmaz.simdi eger kas alti yapacaksa ameliyati bir haftada sinava girmen biraz tereddutlu.agri esiginlede alakali ancak kas alti olup en az 8 10 gun sonra agrisiz yavas yavas hareket ediyir insanlar.ama kas ustu yada zar alti ise bu sure uygun sinava girebilisin bence cunki bizim gibi olanlar genelde 3ncu gun ayaklanip avm geziyor benim icinde bu sure 2 gundu .dr ile yeniden gorus neden meme ucu? meme alti kesisi ileride anne olacaksan daha mantikli gibi yinede dr unun kararidir bence gokhan bey ilede gorus cok dogal genc kiz gogusleri yapmis resimlerini gordum imrendim
20 yaşındayım, çoğu kişi benden büyüktür diye düşünerek abla diye hitap etmek istedim :)
çok teşekkür ederim cevabınız için, peki ameliyat sonrası hareketlerinizde kısıtlama oldumu ne kadar sürdü? ben yaz öncesi bi an önce yaptıracağım için ne zamana kadar ödemler iner ne zaman rahatça hareket edebilirim merak ediyorum çok çok :44:
doğru diyorsunuz bir ömür kullanacağım ve çok çok çok heves ettiğim bir şey şimdiden kıyafetleri hayal ediyorum desem yeridiro yüzden en uygun yerden ve en doğal haliyle olsun istiyorum ilk randevum salı günü ve tek doktorla görüşmek istemedim önerilere göre muayene randevuları alıp içime en çok sinen yerde olmak istedim annem bu konuda sağolsun çok destekliyor hep yanımda. sizin öneriniz de çok iyi oldu salı günü güven hastanesini arayıp gökhan adanalıdan randevu alırım hastane bana çok da yakın :) gelişmeleri de haberdar ederim gerçekten çok sağolun :)
Ben de tam olarak seninle ayni durumdayim :) yarin ilk gorusmeme gidicem. Ve bu ayin sonunda yaptirmam lazim haziranin ortalarinda tatile gitmeyi dusunuyorum cunku. Doktorunla gorustukten sonra sana da soyledigi ortalama iyilesme ve tatile cikabilme suresini paylasirsan cok sevinirimm :)) endiseliyim de tatil yapamayacagim konusunda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?