Sagol canmm insallahh ya:)) ben sutyeni korayda sordum bi kac yeerede bulamadm acaba sen hangi magzadan aldin bana soyleyebikirmisin.bir kac model gordum internette sen hangisini kullnyosn
cok gecmıs olsn cnm sevındım snn adına en azından mantıklı bı yöntemle doktorun sorunu yok etmıs ve yanında durmus evet bnmkıde durur ama yıne bnı soka sokucak fıyatta ıster gıbıme gelıyo paracı bıraz .:S tabıkıde haklsıın ileride tabıkı sorunlar cıkıcak kucuk veya buyuk boyutlu buna sımdıden hazırladım kendımı sorunsuz atlatabilmek onemlı sonuçta kası yırtarak ıslem yapılıyo ve yabancı bı madde tasıycaz zor olsa gerek.... doktorumdan sureklı ıyı olur sorun olmaz ıyı güzel olucak dıye yetersız ve anlamsız sözcükler duyuyorum benı bu huzursuz edıyo dıger doktorlardan farklı seyler soyluyo serhat Tuncer 1 ay boyunca senn ısın sıkıntılı ve kendımi cok zorlamam gerektıgını soyledı dıger taraftan kanama ve kapsül oluşması meydana gelebılır dedı bana cok güven verdı serhat bey ama burunda okadar guvenemedıgım ıcın yakup beyı sectım galıba suan burnumu yakup beye yaptırmalıym ılerıde meme ıcın dıger doktorlardan bırını secmelııym... buda cok daha zor oluck bnm ıcın galıba hayırlsıı ıns ıyı olur
Defne erkaya ya ameliyat olan yokmu yaaaben onunla görüştüm hala karar veremiyorum bişey söyleyin nasıldır diye
Doktorlar hastaya komplikasyonlardan çok fazla bahsetmek istemiyor sanırım.Düşük ihtimalli yaşanabilecek komplikasyonlar sonuçta fakat hiç olmayacak diye garantiside yok tabi.Ufak tefek sorunlar olabiliyor,Allahım daha büyük komplikasyonlardan korusun..
Hangi yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir ay kendine dikkat etmen ve koruman gerek.. Doktorlar yaşanan acıyı çekilen sıkıntıyı nereden bilecekki.Ancak yaşayan,gören anlarBunuda biz buradan yaşadığımız sıkıntıları yazıp ameliyat olacak arkadaşlarımızı az çok bilgilendiriyoruz işte.Bu forum olmasa birçok durumda doktorun kapısının yolunu tutmuştuk belkide
Bence iki ameliyatı birlikte ol kesinlikle.KOmbine ameliyat mantıklu.Ayrı zamanlarda olmak kötü,hem daha çok masraf oluyor hemde iki kez narkozun,ameliyatın sıkıntısını çekmiş oluyoruz.Burunda başarılı birçok doktor var,araştır,memedede başarılı olan sana güven verecek bir doktoru muhakkak bulursun canımAllah yardımcın olsun
Kankaa cevabın için çoooook teşekkürler inan çok mutlu ettin beni. Resimi istersen arkadaş olarak ekle beni oradan gönderilebiliyor diye biliyorum.
ohoooo bir de koltuk altı canım yaaaTesekkur ederim, ağustos ayında dugunum var koltuk alti ve kas alti için şubatta tarih aldim. Yazdiklarin içimi rahatlatti
merhaba canım, arkadaş olarak ekledim seni..doktorumdan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Mayıs'ın 30'unda yeğenime gün aldık, oda küçülttürecek. bende bir-iki ay içinde karın bölgemden yağ aldırıp, popoya enjekte ettiricem, bir taşla iki kuş yanii2 ay sonra bi bakıcam ciddi ciddi ama ist da tavsiye edebilieceğiniz estetik cerrah varmı güvenilir ve uygun fiyata...
merhaba canım, arkadaş olarak ekledim seni..doktorumdan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Mayıs'ın 30'unda yeğenime gün aldık, oda küçülttürecek. bende bir-iki ay içinde karın bölgemden yağ aldırıp, popoya enjekte ettiricem, bir taşla iki kuş yaniidoktoruma çok güveniyorum, sonuçtan çok memnun kalacağımdan çok eminim. tabii bu güveni doktor veriyor insana. fiyat da da oldukça yardımcı bir doktor. fazla düşünüp, hiç kararsız kalma derim. inan ben bu mutluluğu yaşadığım için o kadar pişmanım ki daha önceki yıllarda olmadığım için. İnternetten videolarını seyredebilirsin Dr.Ali Mezdeği..Korkulacak hiç bir şey yok inan bana canım. Kas altı olucaksan (ki en doğal sonucu veriyor) ağrın olacak tabii. Ama yüz kerede, bin kerede değer diyorum. Hayırlısı olsun senin için..Sevgiller
merhaba canım, arkadaş olarak ekledim seni..doktorumdan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Mayıs'ın 30'unda yeğenime gün aldık, oda küçülttürecek. bende bir-iki ay içinde karın bölgemden yağ aldırıp, popoya enjekte ettiricem, bir taşla iki kuş yaniidoktoruma çok güveniyorum, sonuçtan çok memnun kalacağımdan çok eminim. tabii bu güveni doktor veriyor insana. fiyat da da oldukça yardımcı bir doktor. fazla düşünüp, hiç kararsız kalma derim. inan ben bu mutluluğu yaşadığım için o kadar pişmanım ki daha önceki yıllarda olmadığım için. İnternetten videolarını seyredebilirsin Dr.Ali Mezdeği..Korkulacak hiç bir şey yok inan bana canım. Kas altı olucaksan (ki en doğal sonucu veriyor) ağrın olacak tabii. Ama yüz kerede, bin kerede değer diyorum. Hayırlısı olsun senin için..Sevgiller
Hiç korkma canım İnan korkacak birşey yok bugün pansuman için gideceğim
inş cnm yaa, şu anestezi, ameliyat ve komplikasyon korkularımı yenerde kendimi güvenebileceğim bir doktora olurum ameliyatımı... ve o şahaserleri paylaşırım arklarıma :)
inş cnm yaa, şu anestezi, ameliyat ve komplikasyon korkularımı yenerde kendimi güvenebileceğim bir doktora olurum ameliyatımı... ve o şahaserleri paylaşırım arklarıma :)
istanbuldaysan benim olduğum doktora git derim,gerçekten şaheser yapar:)
istanbuldaysan benim olduğum doktora git derim,gerçekten şaheser yapar:)
Çok istersen o korkularınıda yenersin
Ben çok rahat geçirdim ne ağrım ne sızım hiç olmadı çok şükür
evet istanbuldayım cnm, senin doktorunun adı soyadı ne ve hangi hastahanede acaba, ve fiyat olarak durum nedir cvplarsan memnun olurum cnm
ne güzel, adına sevindim inş benimde böyle olur, siz nerede yaşıyorsunuz ve hangi doktora oldunuz biraz bilgilendirme yapabilirmisiniz sizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?