Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Şuan 23 yasındayım bi kaç yıl ıcerısınde amelıyat olmayı dusnuyorum ,amelıyat olup bunun pısmanlıgnı yasayan var mı ,,evlenınce dogumdan sonra problem falan oluyor mu?

Slm ben sali gunu 4 subatta serhat tuncere gogus buyultme opersyinu yaptirdim rezmimde var sonuctan ck memnn kaldim agrim sizim olmadi kollarini bir sure kullanamayacaksin dediler ameliyat oldugm ilk gun bile kullandm ins boylede devam eder

seni ekledim görüşürüz, benim ağrı eşiğim biraz düşük korkuyorummm yaa

kızlar acıl yardımınıza ıhtıycacım var meme büyütme amelıyatı olucam ve burun estetıgı ayna anda... yakup avsar ıle gorustum kas altı damla protez kullanıcak markası natrella.. ama ıkı amlelıyata 30 mılyar ıstetı (( dusup bayılıcaktım sokklardayım hala..ve bana 1 haftada ıyılesıcegımı soyledı ama kas altı yontemın cok zor olduğunu bu formda okudum araştırdım gerçekten zormuş ama en doğal gorunutu o sekılde saglanıyo arkadaşlarımdan bılıyorum... kas zarı arkası yontemı kullanıyor yakup bey ama bn ıstemedım ılerıde hıssedıldıgını duydumS: napıcam gerçekten cok sasırdım doktor zamn para acısı bunları düşünmekten zayıfladım 45 kılo oldum suan. bu arada bn uçuş hosteslıgı yapıyorum ısım gerçekten zor ıtme çekme agır kaldırıyorum ne zamn ıse donebılırım???? ne kadar ağrısı oluyo yakup bey hıc ağrın olmıycak dedı ama....

Canim sali gunune randevu aldm:) sana birsey soracagim yara izin nasil suan ne sekilde yerlestirildi nasil bakim yapiyosun bana bilgi verebilirmsn:)

Canım yara izim şuan iyileşme sürecinde ama kötü değil zaten 5cm falan dikişlerimde tamamen eridi şuanda da silikon krem sürüyorum günde 2 defa ve yine günde 2 kere masaj yapıyorum.

Canım yara izim şuan iyileşme sürecinde ama kötü değil zaten 5cm falan dikişlerimde tamamen eridi şuanda da silikon krem sürüyorum günde 2 defa ve yine günde 2 kere masaj yapıyorum.

cnm yeni gordumm sen ameliyatmi oldun ? 2ci ameliyatin oldumu ne zaman oldun nasilsin nasil oldun insallah iyisindir ?? cook gecmis olsun cnm

yok canım allah korusun 2. ameliyat falan yokk:))

ALLAH KORUSUN BİTANEM ben baskasina yazdigin yaziyi kendin için yazdigini sandim saniri m karisik oldu i
cooook sevindim aman tek yannıs anlamis oluyum ona sevinirim :)))) ALLAH KORUSUN TATLİM rabbim sorunsuz cicilerle beraber mutlu mutlu yasamayi nasip etsin hepimize :)))
cook sevindim kusuruma bakma olurmu lutfen yannıs anlamism pardon...

Canım bi kere 30 milyar çok görüştüğün doktor uçmuş. Bi haftada filan da iyi olamıyosun hele kas altıysan bir haftada kendi işini kendin görebilcek kıvama geliyosun anca.Doktorun sana nasıl böyle bir garanti vermiş anlamadım ilk 3 gün çok fazla ağrı oluyo yeşil reçete agrı kesici verse bile.Öyle dedigin gibi işe dönebilr misin bilemem ama zorlu bi süreç kasaltı bi de burnunu da yaptırcakmışsın 10-15 günde anca iyi olursun anca.
Sen biraz daha doktor arastırması yap bence.Nerdesin bilmiyorum ama eğer İzmirde olabilme durumun varsa Cenk Tokat'ı tavsiye ederim iyi akşamlar ..

30 milyarrrmiii cnm benim gercekden senin doktorun ucmussss yaaa sok oldum 2ci ameliyatina bu kadar parami istiyor normal degil 1ri ameliyai kaca oldun sen bu doktorunami oldun ? bende 12gun once kayseride ameliyat oldum meme alti kesisi kas atindan girildi ameliyatimda özel hastanede oldu 4bn besyuz tl bir gece kaldim cıkdım 5gunden kendimi toplamaya basladim bugunde 12ci gunum dikislerim alindi bilmiorumda baska doktorlarla gorus fikir al 30milyar cok buyuk bir butce ben 4bin bsyuzu guc bela topladim oda soyle yarisi pesin yarisi 5taksit oldu simdi kalan borcu oduyecegim ARASTİR bence..

Cnm m.erhaba bende 17 gun once kas alti meme ameliyati oldum.fiyat olarak doktorum cok ucuk bir fiyat talep etmis.iki ameliyat olsada.ayrica bennim 17 gun olmasina ragmen mutfakta ust raflara uzanip yemek tabaklarimi alamiyorum.tabure kullanmadan uzanamiuorum.olurda uzanirsamda cok canm yaniyo.belki bu benim agrii eşigimle alakalidir ama hic agrin olmayacak diye bisey soz konusu olamaz.mutlaka agri oluyor.heleki agar kaldırmak yada ittirmek bu.ameliyatlar acisindan oldukca tehlikeli..buyuzden dr arastirirken iyi araştır cnm.istanbuldaysan.benm dr Ercan karacaoglu.konusmani tavsiye ederim.cok iyi ve fiyat konusunda cok esnek.asla diretmiyor illede bu fiyat diye.kolayliklar diliyorum cnm.

Bana sadece burun ameliyatı için 25 bin tl istemişti.Sana iki ameliyat için 30 bin iyiymiş yani :))
Burun ameliyat sonuçlarını biliyorum,şahsen hasta sonuçlarını gördüm,yakınımda ameliyat oldu.Süper rahat bir süreç geçiriyorsun ameliyat sonrası.Morluk,şişme minimum..Burnu kırmadan,özel bir teknik ve kendi dizayn ettigi aletlerle kemigi keserek yapıyor.Bu yüzdende sonrası süreç çok rahat ve konforlu.Zaten ameliyat yaptıgı hastanede lüks bir hastane,fiyat o yüzdende çok yüksek oluyor.
Fakat meme ameliyatı için birşey diyemeyeceğim.Sonucu gördüğüm bir hastası yok.Kas altı yçntemini çok ozr atlatanda var,kolay atlatanda var.Önemli olan zorlugu kolaylıgı düşünmek değil,sana uygun olunacak yöntemin olması ve ilerisinde sorun yaşamaman.. Doktorlar yani birkaç doktor sana kas zarı altı yada kas üstü olacak başka yçntemleri uygun görüyorsa seninde illa kas altı olması için ısrar etmen gerekksiz sorunda yaşayabilirsin..
Bence başka doktorlarlada görüş,fikir al ve öyle karar ver canım.Acele etme

öcelikle cok gecmıs olsn cnmm bı 15 gun sonra ıns hıcbırseyın kalmıycak 1 aydan sonra normale donduğunu bılıyorum...=)) snn doktorunada ulaşmaya calışıcam cok saol tavısyen için... inş.. tam olarak guvenebıldıgım bırını bulabılırımde ameliyat olurum

ilk burun ameliyatımı prof. dr ali gürlek yaptı ve 3 mılyar ıstetı suan ıkıncı olucagım ıcın yakup bey 17.50 ıstıyomus ama cokk fazla cok abartı geldi normal bir fiyat degıl bnm acımdan goyus ıcınse 13 mılyar dedı ztn orda bayılıcaktım soktan sanada cok gecmıs olsn cnm ıns ıstedıgın gıbı bı sonuç alırsın kı ztn kas altı herzamn en başarılı olmuştur =)

bende burun konusunda gerçekten guvenıyorum yakup Bey'e.. senın gıbı bnde hıc meme amelıyatı olan bı hastasıyla karşılaşmadım aslında bundan dolayıda pek ıcıme sınmıyor.. kas altı yonetımde sorun olmaz dedi cunku gerçekten kas zarı arkası cok gereksız meme arkası ıle aynı sonuç çıkıyormuş ondan hıc ıstemedım... galıba bnmm meme amelıyatını ertelemem lazım gerçekten zor işmiş iyice araştırmak lazımmış..

insallah cnm bnm sogal cok tsk ederim hersey yolunda gidiyor cok sukur ...
insallah sende hayırlısıyla gogus ameliyatini olursun istedigin cicislere sahip olursun acele etme arastir baska doktorlarla gorus gercekden doktorunun ıstedıgı rakam cok fazla normal degil tabi dogrusunu sen bilirsin ben sadece sana en fazla fikrimi sunabilirim ... umarim gonlunce olur hersey .... zamana birak acele etmenin bir faydasi yok gec olsun da guc olmasin hayirlisiyla temizinden olsun rabbim kolaylık nasip etsin sana cnm...

Cnm benm.cok tesekkur ederim.burun ameliyat fiyatllarjni ben hiç bilmiyordum hata ettim sanirim ben.belkide o gogus ameliyatindan daha zor ve masraflidir.bilmeden yorum yaptim.30 bini duyunca şoka girdim galiba.şuurum gitti Özür :))) ama birkac dr mutlaka gorus tavsiye al cnm.

evet herkes aynı seyı söylerken bu doktor nasıl bunu soyluyo anlamıyorum ama gerçekten bır gram ınanamadım .. arkadaşım serhat tuncere 2011 yılında olmuş 1 ay sonra normale donduğunu soylemıstı galiba bnm 1 ayımı vermem gerek.. istanbuldayım bn cnm ama yınede saol bı fıkır alıcm =)) ıyı akşamlar

cook saol cnmm benım ins... =) evet cok fazla bn okadar para veremem vermemde evet galıba acele etmemem lazm bnm bıraz daha arasıtırcam hatta doktorların hastaları ılede konsucam galıba en iyi yöntem bu oluck.. cok saol bılgı verıdıgn ıcın iyi akşamlar

Bana uygun görülen yöntemde kas zarı altı idi.Meme dokum vardı benim,ameliyat öncesi B cup idim ama gögüslerimin durumundan mutsuzdum.İki çocuk emzirdim ve üst kısım düzleşmişti artık,altta dokum vardı..
Bir doktor hariç görüşme yaptıgım diğer doktorların hepsi bana kasın üzerine protez gelecek yöntemleri tavsiye ettiler.Kas altı yönteminde Çift Meme görüntüsü verecek sonucu alacagımı belirttiler,önermediler..
Yöntemimden,ameliyat sonucumdan memnunum çok şükür.Ama ameliyattan yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst lobumda protezin dalgalanmasını hissettim ve o kısma kendi yağımdan enjekte ettirip sorunu yok ettik..Bazen bazı sorunlar olabiliyor işte Sana uygun olan en iyi yöntem olsada bir taraftan bir sorun oluşabiliyor.İnan bana ameliyat olupta süper kusursuz sonuç alan yok zaten.Herkesin yaşadıgı ufak tefek sorunlar olabiliyor.Bunu bilmek,bir sorun oldugu zaman umutsuzluga mutsuzluga düşmeden sorunu çözümleyecek yolları aramak ve tekrar ufak işlemler yaptırmak gerekli olabiliyor.Bunların bilincinde ol her zaman,yaşayabilecegin komplikasyonları bil.Doktorun ile bunlarıda görüş.Bir sorun yalarsan doktorun senin yanında ne derece olabilir bunları öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…