Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba
Istanbulda meme buyutme operasyonu icin onereceginiz bi doktor var mi? Hasan findika gitmustim. 3500 euro diyor. Biliyosunuz euro aldi basini gitti. Daha uygun birileri var midir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Herkese merhaba
Istanbulda meme buyutme operasyonu icin onereceginiz bi doktor var mi? Hasan findika gitmustim. 3500 euro diyor. Biliyosunuz euro aldi basini gitti. Daha uygun birileri var midir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Arkadaşlar çok heyecanlıyım ne olur beni yatıştırın yarın cicişlerimi taktırıyorum
iyi dileklerin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim cxnmm :18: söylediğin doktoru bir araştırayım olmadı görüşeyim bakayım
Rica ederim canım, sevindim. Sen arkadaş olarak eklisin bende zaten. Ama mesaj hakkı denen bir olay varmış, 50 mesaj dolunca filan gönderebiliyormuşsun falan filan, sinir oldum canım ne yaptın bir karar verebildin mi, merak ettim. kendine iyi bak
dikleştirme de olacak mı?bir de doktorla görüşme sonucu ,izlenimlerinizi sorabilir miyim?
Kızlar annem ameliyatını oldu çok şükür iyi gecti biliyorsunuz tek gösü alınmıştı diğer gösüyle aynı orantıda oldu baya bi ağrısı var şuan ama memnun şimdiden güveni yerine geldi annem Güngör bayrak a ameliyatını oldu kendisi genel cerrah kanserli memeyide o almıştı darısı sizlerin başınıza kocaman öptüm dualarınız için çok teşekkür ediyoruz
Cok cok gecmis olsun cnm.Allah herseyin hayirlisini en guzelini nasip etsin.
Merhaba . Ben sayfalarca okudum yazdiklarinizi. Cogunuz memnunsunuz. 19 yasindayim ama gercekten goguslerim spor yaptigim icin cok kucuk..ve bu yastan sonra buyumez dimi sizce ??. Ben cok buyuk gogus istemiorum ama bikac yil sonra mutlaka silikon yaptirmam lazim. Annem de yaptir diyo.. ama ne gibi sakincalari olur sagliksal olarak bisey olmaz dimi yanii..
Arkadaşlar merhaba,bir 6 ay sonra yeniden aranızdayım:)30 ağustos'da göğüs büyütme ameliyatı oldum.Ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen inanılmaz ağrı çektim.O ilk 2 gün anlatılamaz sadece yaşanır diyor başka da birşey demiyorum.Ama sonrası görüntü gerçekten çok ama çok güzel.Bana kas altı,göğüs ucu 250 cc takıldı,burada da konuştuk arkadaşlarla ve onlar ileride gözüme küçük geleceğini söylemişti ama doktorum 250 ccden büyüğünü takmak istemedi Tabii ki önceye göre harikalar ama daha büyük de olsa fena olmazdı.Sonuçta o kadar para verip ağrı çekiyoruz.Sol göğsümde geçen aya kadar hala ağrı vardı ama artık hiçbir sorun yok çok şükür.Herkesin dediği gibi o silikonları tamamen kendimizin bir parçası olarak hissetmemiz için kesinlikle 6 ay şartmış:)Ben 160 cm,50 kiloydum,göğüs ucu ölçüm ameliyat öncesi 79du şimdi 85.Ölçüleri benim gibi olanlar için önerim kesinlikle en az 300 cc:)
Hayir diklestirme yok. Ayrica hastane masraflari dahil degil. Bu arada benim gozden kacirdigim ama arkadasimin hatirlattigi bir nokta var. Karar verirsek fiyati 3000 ya cekebilirmis.
En belirgin izlenimim durust bir doktor olmasi. Yani operasyonu her ayrintisiyla tartisiyor. Agrisiz olcak, cok super is cikariyorum gibi abartili laflar etmiyor. Bazi doktorlar hastanin duymak isteyecegi herseyi soyluyorlar ancak bir de gercekler var. Hasan bey once beklentileri dinleyip sonrasinda yorumlar yapiyor. Zaten olmasi gereken de bu. Sonucta biz de kulaktan dolma bilgilerle gidip ucuk kacik fikirleri soyleyebiliyoruz. Ama adam bir uzman olarak her noktayi izah ediyor.
Ikincisi, hakli olarak daha once yaptigi isleri anlatiyor. Mesela eski bir hollywood yildizinin kendisinin mudavimi oldugundan falan bahsetti. Tabi bunlar da fiyati biraz arttiriyordur. Sonucta portfoyu biraz ust tabaka diye ona gore kendisine bir sinir cekmis olabilir.
Sonuc olarak bana fiyat cok da uygun gelmedi. Ha iyi yapiyordur isini orasi ayri. Ama arkadasim cerrahpasada bir profesore yaptirmisti bundan 3yil once 1800tlye. Gayet guzel ve dogaldilar. Ama malesef adam tam gun yasasi yuzunden istifa etti. Boyle sonuclar da var. Bu acidan biraz daha arastirmak istiyorum ben.
Senin h.findik disinda dusundugun, gorustugun biri var mi?
ben henüz doktora gitmedim.bu aralar aile içinda 2 vefat olayı yaşadık.tam hadi doktora gideyim diyorum,bir şey çıkıyor.hayırlısı.kısa bir süre öncesine kadar sanırım 5-6000 liraya yapıyormuş ameliyatı.hasan bey çok pahalı olmuş.bir de hastane masrafı da dahil değil
Çok sağol arkadaşım Allah'a şükürler olsun Rabbim herkezin annesini kendisine bağışlansın