Merhaba . Ben sayfalarca okudum yazdiklarinizi. Cogunuz memnunsunuz. 19 yasindayim ama gercekten goguslerim spor yaptigim icin cok kucuk..ve bu yastan sonra buyumez dimi sizce ??. Ben cok buyuk gogus istemiorum ama bikac yil sonra mutlaka silikon yaptirmam lazim. Annem de yaptir diyo.. ama ne gibi sakincalari olur sagliksal olarak bisey olmaz dimi yanii..
Bitanem bende 23 ocakta yaptirdim.ki benim yasim 38 keske daha once yaptirsaydim diyorum.ama imkanlar ancak simdi elverdi.bunada cok sukur.gelisim konusunda cok emin degilim hani bu saattten sonra gelismezsin demem dogru olmaz ama goguslerin az diyorsun kendini aynada iyi gormek istiyorsan ben yaptir derim bitanem.bu sadece benim fikrim.memnun kalmayan arkadaslarimizda vardir mutlaka.ama geneli memnun.inaniyorumki sende memnun kalicaksin.simdiden hakkinda hayirli olsun guzelim :))
merhaba,
acaba nerede yaptırdınız opersayonu? istanbulda ise doktor ismi verebilir misiniz? tskler
Bitanem.ben istanbul memorial de Ercan Karacaoglu na yaptirdim.herseyden once kendisini cok sevdim ve kosulsuz guvendim.once Allah sonra doktorum dedim.suan tam 1 ay oldu.cok memnunum.halimden.kasalti yuvarlak 325cc yapildi bana.ilk süreç elbette agriliydi.ama dert etmiyosun.cunku sonuc iyi olucak ins diyor ve sabrediyosun.sende kendini maddi manevi hazir hissedince hic bekleme bence bitanem.
öncelikle verdiğin süper hızlı cevap için teşekkür ederim :) ben psikolojik yönden kendimi epey hazırladım. ama doktor arayışlarına yeni başladım. fiyat, yapılan iş vs. hepsini tek tek düşünüyorum. sonuçtan memnun olmana çok sevindim.okuduğum birçok yorumdan anladığım kadarıyla doktorla arandaki diyalog çok önemli. doktorun seni gerçekten çok iyi anlıyor olması gerek. senin için bir sakıncası yoksa foto görebilir miyim? bir de fiyatı nedir acaba ameliyat, hastane vs toplam maliyet?
Merhaba bende 2 ay önce meme protezi ameliyatı oldum, benim boyuttan ziyade emzirme sonrası içinin boş olması sıkıntım vardı , Dr. 250 cc önerdi göğüs dokum vardı 85 b kullanıyordum operasyon öncesi ben 300 cc yüksek profil istediğimi söyledim ameliyat olmama değsin dedim ve 300 de mutabık kaldık , ben operasyona girmeden önce hocam aman insanlar konuşurken göğüslerine bakarak konuşmasınlar çok çok büyük olmasın dedim buna istinaden Dr. 225 cc orta profil silikon takmayı uygun bulmuş , ilk başta çok takılmadım ama zaman geçtikçe beni tatmin etmeyecek bir göğüs olduğunu düşünmeye başladım , şuan göğüs altı 76 göğüs çevresi 97 cm ama bana gerçekten ufak geliyor
Merhaba bende 2 ay önce meme protezi ameliyatı oldum, benim boyuttan ziyade emzirme sonrası içinin boş olması sıkıntım vardı , Dr. 250 cc önerdi göğüs dokum vardı 85 b kullanıyordum operasyon öncesi ben 300 cc yüksek profil istediğimi söyledim ameliyat olmama değsin dedim ve 300 de mutabık kaldık , ben operasyona girmeden önce hocam aman insanlar konuşurken göğüslerine bakarak konuşmasınlar çok çok büyük olmasın dedim buna istinaden Dr. 225 cc orta profil silikon takmayı uygun bulmuş , ilk başta çok takılmadım ama zaman geçtikçe beni tatmin etmeyecek bir göğüs olduğunu düşünmeye başladım , şuan göğüs altı 76 göğüs çevresi 97 cm ama bana gerçekten ufak geliyor
Cnm gecmis olsun.ama ustunden uzun yillar gecmis olsa hani cikartip yeni yaptir daha buyuk olsun denebilirdi belki imkan varsa.ama cok yeni ve baska sekilde buyutme imkanida yok diye biliyorum.ve bukadar yeniyken cikartip tekrar daha buyuk protez koydurmazsin dimi cnm.tekrar ayni aciyi sıkıntıları yasamaya degmez.onlara alismaya calismalisin.benimde biri büyük biri kucuk.uzuluyorum buna.ama 1 Ay oldu daha ikjnci bi operasyonu dusunmuyorhm suan icin.maddi manevi dusunemiyorum.(
Merhaba sende kaç cc protez var , operasyon öncesindede varmıydı büyüklük farkı? Ben kafasına göre konuştuğumuzun dışına çıkmasına çok bozuldum minimum 300 dedik 225 takmış bide yüksek profil dedik çünkü zaten 2 çocuk emzirmekten göğüslerimin içi boşalmıştı orta profil hiç uygun değildi bence ki bunuda konuşmuştuk, ben kendi kendime konuşmusuum anlaşılan
Bugun 24. Gunum dr. Ercan karacaoglu 1 gun icinde karar verdim ark onerdi vanda ogretmenim gittim dedim ki ne cc den haberim var ne cup tan nasil uygun gorurseniz yapin dedim. Kas alti damla yapicam yuvarlak olursa meme basin asagi bakar dedi buyuklugune aml. Karar vericem dedi erkek gibiyd beden egitimciyim 290 takmis cok memnun kaldim. O kadar galesizim ki oyle aylarca arastirma yapmam hastane iyi bir kere adi karalansin istemez. Donme riski var mi ded genellikle gogus dokusu olanlarda doner dedi olimpiyatlara katilacak gıbı spor yapmazsan sikinti olmaz dedi:) sana disilik kazandirdik sampiyan olma dedi:) gelelim sikintilaraaaa sporcu old. Icin kaslarim cok sikiydi inanilmaz acim oldu direnler cikimca rahatladim. Anne yardimiyla yattim kalktim tuvaletimden banyoma anacim yaptirdi. Simdi tek basimayim giyinirken 60 yas gibi agir hareket ediuorum saclarimi toplamakta azicik zorlaniyorum bir seyi itip cekmek zor. Kollar tam kalkmiuor acilmiyor yan yatarken hala olum gibi dumduz yattigimda geriliuor hala oturur pozisyonda uyuyorum doner diue korkuyorum esnerken bile kaslarim agriyor ama coooookkkkk guzeller))
gecmıs olsun canım,doktorumuz aynı.dogru bi karar vermıssın bence :) o agrılar gecıcı bak gor bıkac aya hiçbirseyın kalmayacak
merhaba bende ercn beye oldum 1 ay oldu ayni zamanlardayuz sayilir merakim su yatakta ozgurce donebiliyormusun artik benim 1 yandan diger yama dönmem bir dk yi buluyor cok gerginlik oluyor ve bakin saat kac uykumu boluyor. Ve kollariniz ne durumda.Bitanem.ben istanbul memorial de Ercan Karacaoglu na yaptirdim.herseyden once kendisini cok sevdim ve kosulsuz guvendim.once Allah sonra doktorum dedim.suan tam 1 ay oldu.cok memnunum.halimden.kasalti yuvarlak 325cc yapildi bana.ilk süreç elbette agriliydi.ama dert etmiyosun.cunku sonuc iyi olucak ins diyor ve sabrediyosun.sende kendini maddi manevi hazir hissedince hic bekleme bence bitanem.
merhaba bende ercn beye oldum 1 ay oldu ayni zamanlardayuz sayilir merakim su yatakta ozgurce donebiliyormusun artik benim 1 yandan diger yama dönmem bir dk yi buluyor cok gerginlik oluyor ve bakin saat kac uykumu boluyor. Ve kollariniz ne durumda.
Herkese merhaba
Istanbulda meme buyutme operasyonu icin onereceginiz bi doktor var mi? Hasan findika gitmustim. 3500 euro diyor. Biliyosunuz euro aldi basini gitti. Daha uygun birileri var midir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
kızlar acıl yardımınıza ıhtıycacım var meme büyütme amelıyatı olucam ve burun estetıgı ayna anda... yakup avsar ıle gorustum kas altı damla protez kullanıcak markası natrella.. ama ıkı amlelıyata 30 mılyar ıstetı(( dusup bayılıcaktım sokklardayım hala..ve bana 1 haftada ıyılesıcegımı soyledı ama kas altı yontemın cok zor olduğunu bu formda okudum araştırdım gerçekten zormuş ama en doğal gorunutu o sekılde saglanıyo arkadaşlarımdan bılıyorum... kas zarı arkası yontemı kullanıyor yakup bey ama bn ıstemedım ılerıde hıssedıldıgını duydumS: napıcam gerçekten cok sasırdım doktor zamn para acısı bunları düşünmekten zayıfladım 45 kılo oldum suan. bu arada bn uçuş hosteslıgı yapıyorum ısım gerçekten zor ıtme çekme agır kaldırıyorum ne zamn ıse donebılırım???? ne kadar ağrısı oluyo yakup bey hıc ağrın olmıycak dedı ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?