• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm benm.cok tesekkur ederim.burun ameliyat fiyatllarjni ben hiç bilmiyordum hata ettim sanirim ben.belkide o gogus ameliyatindan daha zor ve masraflidir.bilmeden yorum yaptim.30 bini duyunca şoka girdim galiba.şuurum gitti Özür :))) ama birkac dr mutlaka gorus tavsiye al cnm.

hheeheh olsn cnm haklsıın soka gırmekte 30 mılyar yaaa ne demek bıde bu krız donemınde kafa buldular galıba bnmle:D:D:D evet ıyı bı araştırma yapmam gerek bnm meme amılyatı ıle ılgılı sızede bılgı veırrım burdannn :16::16:

Kizlar bi sorum olucak. Ameliyat olduktan tahmini kac gun sonra normal yasantiya donulebiliyor? Daha dogrusu soyle soyliyim, benim erkek arkadasim sehir disinda okuyor ona soylemeyi dusunmuyorum ameliyat oldugumu ameliyattan tahmini 1 ay sonra gorusucez ve dokundugunda hissetme ihtimali var mi ??

insallah cnm bnm sogal cok tsk ederim hersey yolunda gidiyor cok sukur ...
insallah sende hayırlısıyla gogus ameliyatini olursun istedigin cicislere sahip olursun acele etme arastir baska doktorlarla gorus gercekden doktorunun ıstedıgı rakam cok fazla normal degil tabi dogrusunu sen bilirsin ben sadece sana en fazla fikrimi sunabilirim ... umarim gonlunce olur hersey .... :16::16: zamana birak acele etmenin bir faydasi yok gec olsun da guc olmasin hayirlisiyla temizinden olsun rabbim kolaylık nasip etsin sana cnm...

canım sen ameliyatını ankarada mı olmuştun acaba :26:

cook saol cnmm benım ins... =) evet cok fazla bn okadar para veremem vermemde:D evet galıba acele etmemem lazm bnm bıraz daha arasıtırcam hatta doktorların hastaları ılede konsucam galıba en iyi yöntem bu oluck.. cok saol bılgı verıdıgn ıcın iyi akşamlar :16:

cnm bnm :))) bencede öyle yap :)) en dogrusu ve mantıklısı bu :)) banada sagolsun biri soylemisdi doktordan ön referans al die bende öyle yaptım noyu aldım almayada :)))
aradim santral bana aradıgınız numara kullanılmamakdadir dedi :)) birdahada istiyemedim sebebide hersey olmus bitmisdi :))) yani gercekden bızım memleketimizde cok iyi doktorlar var sende onlardan birisini bulucak insallah korkma endiseye kaygıya kapılma gonlunu ferah tut hersey nasip kısmet ben eylulun baslarinda olucakdim ameliyati asliinda ama RABBİM COK SUKUR YUZUME BAKDİ 2hafta once oldum oldu bitti simdi cok mutluyum herseyden önce kendimi artik gercekden tam bir kadin gibi hissediorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin acele etme yavas yavas olsun sende bu sure zarfında kendini hazırlarsin daha iyi olur senin içinde arastir bol bol içine sinene kadar gercekden bak dogru yerdesin bu forumda sagolsun herkez birbirine destek oluyor kımse yapmacık degil samimiler derdine ortak oluyorlar moral veriorlar guc veriorlar inan bana benim bu ameliyati olmamda arkadas listemdeki herkezin bana faydasi dokundu en basta arzum onun sayesinde ben imkansiz mucizemi basardim hepsinin faydasi oldu ama arzumun bnde emegi coK ONUN SAYESİNDE BASARDİM ALLAH RAZİ OLSUN ONDAN iyiki tanımısım iyiki bana vesile oldu onun bana verdigi gucle ben yeniden dogdum... rabbim yardimcin olsun bu surecde coooooooooook gel gitlerin olucakkk valla bak :D yasiya yasiya gorursun :)) azim istek cok onemli sende insallah basaricaksin yuregini serin tut bol bol dua et RABBİM İNSALLAH KOLAYLASTİRİR HER attigin adimi kendine cok iyi bak .... :16:

Bana uygun görülen yöntemde kas zarı altı idi.Meme dokum vardı benim,ameliyat öncesi B cup idim ama gögüslerimin durumundan mutsuzdum.İki çocuk emzirdim ve üst kısım düzleşmişti artık,altta dokum vardı..
Bir doktor hariç görüşme yaptıgım diğer doktorların hepsi bana kasın üzerine protez gelecek yöntemleri tavsiye ettiler.Kas altı yönteminde Çift Meme görüntüsü verecek sonucu alacagımı belirttiler,önermediler..
Yöntemimden,ameliyat sonucumdan memnunum çok şükür.Ama ameliyattan yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst lobumda protezin dalgalanmasını hissettim ve o kısma kendi yağımdan enjekte ettirip sorunu yok ettik..Bazen bazı sorunlar olabiliyor işte :31: Sana uygun olan en iyi yöntem olsada bir taraftan bir sorun oluşabiliyor.İnan bana ameliyat olupta süper kusursuz sonuç alan yok zaten.Herkesin yaşadıgı ufak tefek sorunlar olabiliyor.Bunu bilmek,bir sorun oldugu zaman umutsuzluga mutsuzluga düşmeden sorunu çözümleyecek yolları aramak ve tekrar ufak işlemler yaptırmak gerekli olabiliyor.Bunların bilincinde ol her zaman,yaşayabilecegin komplikasyonları bil.Doktorun ile bunlarıda görüş.Bir sorun yalarsan doktorun senin yanında ne derece olabilir bunları öğren ;)

cok gecmıs olsn cnm sevındım snn adına en azından mantıklı bı yöntemle doktorun sorunu yok etmıs ve yanında durmus evet bnmkıde durur ama yıne bnı soka sokucak fıyatta ıster gıbıme gelıyo paracı bıraz .:S tabıkıde haklsıın ileride tabıkı sorunlar cıkıcak kucuk veya buyuk boyutlu buna sımdıden hazırladım kendımı sorunsuz atlatabilmek onemlı sonuçta kası yırtarak ıslem yapılıyo ve yabancı bı madde tasıycaz zor olsa gerek.... doktorumdan sureklı ıyı olur sorun olmaz ıyı güzel olucak dıye yetersız ve anlamsız sözcükler duyuyorum benı bu huzursuz edıyo dıger doktorlardan farklı seyler soyluyo serhat Tuncer 1 ay boyunca senn ısın sıkıntılı ve kendımi cok zorlamam gerektıgını soyledı dıger taraftan kanama ve kapsül oluşması meydana gelebılır dedı bana cok güven verdı serhat bey ama burunda okadar guvenemedıgım ıcın yakup beyı sectım galıba suan burnumu yakup beye yaptırmalıym ılerıde meme ıcın dıger doktorlardan bırını secmelııym... buda cok daha zor oluck bnm ıcın galıba hayırlsıı ıns ıyı olur

cnm bnm :))) bencede öyle yap :)) en dogrusu ve mantıklısı bu :)) banada sagolsun biri soylemisdi doktordan ön referans al die bende öyle yaptım noyu aldım almayada :)))
aradim santral bana aradıgınız numara kullanılmamakdadir dedi :)) birdahada istiyemedim sebebide hersey olmus bitmisdi :))) yani gercekden bızım memleketimizde cok iyi doktorlar var sende onlardan birisini bulucak insallah korkma endiseye kaygıya kapılma gonlunu ferah tut hersey nasip kısmet ben eylulun baslarinda olucakdim ameliyati asliinda ama RABBİM COK SUKUR YUZUME BAKDİ 2hafta once oldum oldu bitti simdi cok mutluyum herseyden önce kendimi artik gercekden tam bir kadin gibi hissediorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin acele etme yavas yavas olsun sende bu sure zarfında kendini hazırlarsin daha iyi olur senin içinde arastir bol bol içine sinene kadar gercekden bak dogru yerdesin bu forumda sagolsun herkez birbirine destek oluyor kımse yapmacık degil samimiler derdine ortak oluyorlar moral veriorlar guc veriorlar inan bana benim bu ameliyati olmamda arkadas listemdeki herkezin bana faydasi dokundu en basta arzum onun sayesinde ben imkansiz mucizemi basardim hepsinin faydasi oldu ama arzumun bnde emegi coK ONUN SAYESİNDE BASARDİM ALLAH RAZİ OLSUN ONDAN iyiki tanımısım iyiki bana vesile oldu onun bana verdigi gucle ben yeniden dogdum... rabbim yardimcin olsun bu surecde coooooooooook gel gitlerin olucakkk valla bak :D yasiya yasiya gorursun :)) azim istek cok onemli sende insallah basaricaksin yuregini serin tut bol bol dua et RABBİM İNSALLAH KOLAYLASTİRİR HER attigin adimi kendine cok iyi bak .... :16:

aynn cnmm cok haklsın herseyın hayırlısı... evet gerçekten doğru herkes her konuda yardımcı oluyo cok saolsunlar güzel bı yer her acıdan fıkır alıp verebılıyorsun ve ınsanlar deneyımlerını paylasıyo buda cok güzel bırseyyy ne mutlu sana ıyı bı arkadaş bulmuşsun ıyı ınsanların bırbıırnı bulması zor degıl derler ıkınızın adınada cok sevındım cnm ınss ılerıdede hıccc sorun yasmazsın cokk dıkat et kendıne cokk saol bılgılerın ıcın ınsss amelıyat olunca kollarımı kullanmaya başladığım ılk gun yazıcm tum deneyımımı:16::16: yazın gıyersın artık cici bikinilerini tadını çıkar cnmm artık kavusmussun atlatmıssında :16:

kızlar acıl yardımınıza ıhtıycacım var meme büyütme amelıyatı olucam ve burun estetıgı ayna anda... yakup avsar ıle gorustum kas altı damla protez kullanıcak markası natrella.. ama ıkı amlelıyata 30 mılyar ıstetı :((( dusup bayılıcaktım sokklardayım hala..ve bana 1 haftada ıyılesıcegımı soyledı ama kas altı yontemın cok zor olduğunu bu formda okudum araştırdım gerçekten zormuş ama en doğal gorunutu o sekılde saglanıyo arkadaşlarımdan bılıyorum... kas zarı arkası yontemı kullanıyor yakup bey ama bn ıstemedım ılerıde hıssedıldıgını duydumS: napıcam gerçekten cok sasırdım doktor zamn para acısı bunları düşünmekten zayıfladım 45 kılo oldum suan. bu arada bn uçuş hosteslıgı yapıyorum ısım gerçekten zor ıtme çekme agır kaldırıyorum ne zamn ıse donebılırım???? ne kadar ağrısı oluyo yakup bey hıc ağrın olmıycak dedı ama....

yok artık :D :D :D

aynn cnmm cok haklsın herseyın hayırlısı... evet gerçekten doğru herkes her konuda yardımcı oluyo cok saolsunlar güzel bı yer her acıdan fıkır alıp verebılıyorsun ve ınsanlar deneyımlerını paylasıyo buda cok güzel bırseyyy ne mutlu sana ıyı bı arkadaş bulmuşsun ıyı ınsanların bırbıırnı bulması zor degıl derler ıkınızın adınada cok sevındım cnm ınss ılerıdede hıccc sorun yasmazsın cokk dıkat et kendıne cokk saol bılgılerın ıcın ınsss amelıyat olunca kollarımı kullanmaya başladığım ılk gun yazıcm tum deneyımımı:16::16: yazın gıyersın artık cici bikinilerini tadını çıkar cnmm artık kavusmussun atlatmıssında :16:

yuzumde tebessum olustu can evıımden vurdun beni :D ahhh ahhhh yillarca yasa sen gogussuz :))) sonra bi kac ayin sabirisizliginda yan dur :))
cok sukur rabbime bugunume cok sukur :))
insallah sende hayirlisiyla olursun gonlunce olur hersey içine sine sine herseyi atlatirsin insallah cnm bnm ...

arkadasim dostum benim :38: sagolsun yuregi cok guzel :17: rabbim esirgesin korusun onu :))) :16:
insallah tatlim insallah sorunsuz bir sekılde cicislerim le mutlu mesut yasar gideriz gul gibi insallah RABBİMİN izniyle :)))
hakkında hayırlısı olur insallah cnm bnm sende gucune guc ekle moralini yuksek tut azim ve istek cok önemli bak azmine azim gucune guc ekle inan bana ÖYLE OLUNCA RABBİM ÖYLE GUZEL VERİYORKİ SABRİNİ cok sukur .. kendine cook iyi bak öpüorum seni ... :16:

İyiymis.. ins burnunda yaptirirsn cnm ilerde:) meme ameliyatindan memnun kaldın mi hangi yontemle yapti bide markasi neydi??

Son düzenleme:
Iyiymiş cnm ins.. burnunda yaptirirsn en yakin zamanda..;))). meme ameliyat ndan memnun musun hangi yonetemle yapti protez markasi neydi???

kas altı 325 mentor evet memnunum :D ama burunu şimdilik düşünmüyorum :S şu ameliyat şokunu iyileşme dönemimi atlatıyım burun olmasa da olur takmıyorum nişanlımda istemiyor zten :D

kas altı 325 mentor evet memnunum :D ama burunu şimdilik düşünmüyorum :S şu ameliyat şokunu iyileşme dönemimi atlatıyım burun olmasa da olur takmıyorum nişanlımda istemiyor zten :D

Ozamn hic yaptırma cnmm gerek yokk :))) cok sevindim cnm mutlu olmana ins hemn iyilesirsin sağlığına kavusursun :)

Canım yara izim şuan iyileşme sürecinde ama kötü değil zaten 5cm falan dikişlerimde tamamen eridi şuanda da silikon krem sürüyorum günde 2 defa ve yine günde 2 kere masaj yapıyorum.
cok sevndim canim insalah daha iyi olursun:))) sutyen nerden aldin bende alayim dedm simdiden:))

ALLAH KORUSUN BİTANEM ben baskasina yazdigin yaziyi kendin için yazdigini sandim saniri m karisik oldu i
cooook sevindim aman tek yannıs anlamis oluyum ona sevinirim :)))) ALLAH KORUSUN TATLİM rabbim sorunsuz cicilerle beraber mutlu mutlu yasamayi nasip etsin hepimize :)))
cook sevindim kusuruma bakma olurmu lutfen yannıs anlamism pardon...

Onemli degil canimm ne demekk ins hicbirimiz bi sorun yasamayiz:))

Sagol canim umarim sende bian once olup atlatirsin sorunsuz bi sekilde:) ben ayyildizdan aldim halada onu kullaniyorum bagimlilik yapti bende:))
Sagol canmm insallahh ya:)) ben sutyeni korayda sordum bi kac yeerede bulamadm acaba sen hangi magzadan aldin bana soyleyebikirmisin.bir kac model gordum internette sen hangisini kullnyosn

Back