Bana uygun görülen yöntemde kas zarı altı idi.Meme dokum vardı benim,ameliyat öncesi B cup idim ama gögüslerimin durumundan mutsuzdum.İki çocuk emzirdim ve üst kısım düzleşmişti artık,altta dokum vardı..
Bir doktor hariç görüşme yaptıgım diğer doktorların hepsi bana kasın üzerine
protez gelecek yöntemleri tavsiye ettiler.Kas altı yönteminde Çift Meme görüntüsü verecek sonucu alacagımı belirttiler,önermediler..
Yöntemimden,ameliyat sonucumdan memnunum çok şükür.Ama ameliyattan yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst lobumda protezin dalgalanmasını hissettim ve o kısma kendi yağımdan enjekte ettirip sorunu yok ettik..Bazen bazı sorunlar olabiliyor işte
Sana uygun olan en iyi yöntem olsada bir taraftan bir sorun oluşabiliyor.İnan bana ameliyat olupta süper kusursuz sonuç alan yok zaten.Herkesin yaşadıgı ufak tefek sorunlar olabiliyor.Bunu bilmek,bir sorun oldugu zaman umutsuzluga mutsuzluga düşmeden sorunu çözümleyecek yolları aramak ve tekrar ufak işlemler yaptırmak gerekli olabiliyor.Bunların bilincinde ol her zaman,yaşayabilecegin komplikasyonları bil.Doktorun ile bunlarıda görüş.Bir sorun yalarsan doktorun senin yanında ne derece olabilir bunları öğren