Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bizde album yapalım rubycim.o biçim bir albüm.gunlerce sadece ıc camasırı alısverısı yapıcam gecen yıllara ınat.

evet desteksiz sutyene hasretim :) saten iç çamaşırlarım olsun istiyorum yaa bi de insanlara sarılırken utanmamamk istiyorum :)

avatar olarak koydugum resımdekı gogusler sızce kucuk mu kızlar.ben boyle ısteyecegım doktordan.

canım bak bu konuda sana ben örnek olayım istersen..ben üniversite öğrencisiyim ve bu parayı kendim biriktirdim ailemin haberi bile yok ameliyat olduğumdan düşün artık..benim doktorum da 6500 liraya yapıyor..zor oldu biriktirmek ama birikti yanii sen de yaparsın canım benim
tesekurler guzel dıleklerın ıcın.insallah
kafama sadece fıyatlar takıldı kızlar 5000 lıra cıvarı yazıyorlardı doktor 6500 dedı bana offf

bazı şeylerden biraz kısarsan bi kaç ayda toplayabilirsin ben kaç yıldır para biriktiriyorum 4500 gibi bi param oldu annem krizlerime dayanamayıp silikonu kabul etti üstünü o tamamlicak

hallederim canım.sadece ben 2 haftaya kadar yaptırmak ıstıyordum olsa olsa 1 ay ertelenır .ama ben bu psıkolojıye gırmısken olsun bıtsın ıstıyorum.bugun koray beyle tel de gorustum.muayeneye gıtmek bıraz ınsanı cekındırıyor ama bır cesaret gıdecegım.ılk adım gelınce gerısı gelır.ıcımden bır ses cok doktor aramama gerek kalayacagını soyluyor.antalyadayım ama gerekırse ıstenbulada bırkac gunlugune gıdıp orda kalabılıırm yeterkı ıyı doktor olsun dıye dusunuyorum

bır taraftada plastık cerrahı cok yaygınlastı ve cokta zor amelıyatlar degıl doktorların genelı ısınde uzmanlasmıs artık dıyede dusunmuyor degıım.
genelde kızlar cok ıyı arastırmak gerekıyor dıyorlar ama

''elbette pahalı doktor iyidir ucuz doktor kötüdür diye bir şey yok.'' işte budur canım
Hakkında hayırlısı olsun istediğin göğüslere kavuşmanı dilerim.

canımm tabi öyle iyi araştırmak gerekiyor ama ben de sadece bir doktorla görüştüm ve de ona ameliyat oldum başka kimseyle görüşmek dahi istemedim ondan sonra..bana harika memişler verdi doktorum şimdi de burnumu yaptırcam o kadar güvendim :))) sen de doktorunla karşılıklı iyi anlaşır ve birlikte bir şeylere karar verirseniz emin ol başka bi doktorla görüşmene gerek bile yok zaten..
bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bakabilirsin fotolara

Canım, eğer imkanın yoksa hiç düşünmeden devlet hastanelerindeki doktorları araştırmanı öneririm. Ben imkanım uygun olduğu halde, doktoruma ameliyat olanların memnuniyetini gördükten sonra kendisine ameliyatımı yaptırdım. Benden önce kardeşim ve iki arkadaşım ona ameliyat olmuşlardı ve sonuçları gözlerimle gördükten sonra benim artık doktor aramama gerek bile kalmamıştı İnşallah sende seni anlayan doktorunu bulur ve bu ameliyatı olup mutluluğunu bizlerle paylaşırsın

burcu bende eklemiştim, beni de kabul eder misin

Son düzenleme:
arkadaslar bende senelerdir cok istiyorum bu ameliyatı. artık yogun arastırma içerisine girdim. drita ,burcu ve tugba sizleri ekledim .kabul edebilriseniz cok sevinirim. foto destegine cidden ihtiyacım var. bide nerde kaça bunlarıda ogrenmek istiyorum. ozel msj atamadıgım icin burdan sorabiliyorum.. yardımcı olursanız sevinirm..

seve seve yardımcı oluruz canımm ne demek..öncelikle arkadaşlık isteğini kabul ettim canım
fiyat konusuna gelirsek istanbul da ya da başka şehirde ve devlet ya da özel hastanede yaptırmana göre fiyatlar farkedecektir..Örneğin benim doktorum Barış Çakır Acıbadem Fulya Hastanesi nde yapıyor ameliyatlarını..ve ben her şey dahil 6500 lira ödedim..her şeyinden de çok memnun kaldım memişler de harika oldular :))
drita arkadaşımız da konya da devlet hastanesinde hakan beye olmuş ameliyatını o da 2500 lira vermiş ve onunkiler de çook güzeller..devlet ve özel farkediyor baya anlayacağın canım benim..

[/FONT]
doktorun kim burcu?

kızlar bende bu gün doktorumla görüştüm bi aksilik olmazsa 4 ocakta ameliyat oluyorum gerçekten bu süreç nasıl geçicek bilmiyorum çok heyecanlıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…