bizde album yapalım rubycim.o biçim bir albüm.gunlerce sadece ıc camasırı alısverısı yapıcam gecen yıllara ınat.
tesekurler guzel dıleklerın ıcın.insallah
kafama sadece fıyatlar takıldı kızlar 5000 lıra cıvarı yazıyorlardı doktor 6500 dedı banaofff
avatar olarak koydugum resımdekı gogusler sızce kucuk mu kızlar.ben boyle ısteyecegım doktordan.
canım bak bu konuda sana ben örnek olayım istersen..ben üniversite öğrencisiyim ve bu parayı kendim biriktirdim ailemin haberi bile yok ameliyat olduğumdan düşün artık..benim doktorum da 6500 liraya yapıyor..zor oldu biriktirmek ama birikti yanii sen de yaparsın canım benim
bu şekilde anlaşılacak bir laf ettiğim için özür dilerim, elbette pahalı doktor iyidir ucuz doktor kötüdür diye bir şey yok. doğru doktoru ucuza bulmak bir nimet sonuçta. ben geçirdiğim bir trafik kazası sonucunda ssk hastanesinde estetik oldum yaklaşık 20 sene önce ve hala da çok memnunum.
kendi durumum için daha geçerli laftı bu, yurtdışından sadece ucuz olduğu için bulduğum bir doktorla emaille görüşerek karar vermek istemiyorum sonuçta, doktorum biraz daha pahalı olsa da bildiğim tanıdığım bir doktor, o yüzden fiyatı önemsemiyorum sadece.
hallederim canım.sadece ben 2 haftaya kadar yaptırmak ıstıyordum olsa olsa 1 ay ertelenır .ama ben bu psıkolojıye gırmısken olsun bıtsın ıstıyorum.bugun koray beyle tel de gorustum.muayeneye gıtmek bıraz ınsanı cekındırıyor ama bır cesaret gıdecegım.ılk adım gelınce gerısı gelır.ıcımden bır ses cok doktor aramama gerek kalayacagını soyluyor.antalyadayım ama gerekırse ıstenbulada bırkac gunlugune gıdıp orda kalabılıırm yeterkı ıyı doktor olsun dıye dusunuyorum
bır taraftada plastık cerrahı cok yaygınlastı ve cokta zor amelıyatlar degıl doktorların genelı ısınde uzmanlasmıs artık dıyede dusunmuyor degıım.
genelde kızlar cok ıyı arastırmak gerekıyor dıyorlar ama
bende inşallah netleşsin, devlet hyastanesinde olmayı istiyorum. Çünkü imkanım yok :26: drita arkadaşımada sonuna kadar katılıyorum. Param olsada özel de olmazdım herhalde güvenilr doktor ve güvenilir hastaneyle herşey çözülebilir diyedüşünüyorum.
ayrıca tuba 86 arkadaşım sen kıme oldun ameliyatını ?
birde drita sana arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen ben de görmek istiyorum resimlerini
canımm tabi öyle iyi araştırmak gerekiyor ama ben de sadece bir doktorla görüştüm ve de ona ameliyat oldum başka kimseyle görüşmek dahi istemedim ondan sonra..bana harika memişler verdi doktorum şimdi de burnumu yaptırcam o kadar güvendim :))) sen de doktorunla karşılıklı iyi anlaşır ve birlikte bir şeylere karar verirseniz emin ol başka bi doktorla görüşmene gerek bile yok zaten..
bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bakabilirsin fotolara
burcu bende eklemiştim, beni de kabul eder misin
arkadaslar bende senelerdir cok istiyorum bu ameliyatı. artık yogun arastırma içerisine girdim. drita ,burcu ve tugba sizleri ekledim .kabul edebilriseniz cok sevinirim. foto destegine cidden ihtiyacım var. bide nerde kaça bunlarıda ogrenmek istiyorum. ozel msj atamadıgım icin burdan sorabiliyorum.. yardımcı olursanız sevinirm..
canımm tabi öyle iyi araştırmak gerekiyor ama ben de sadece bir doktorla görüştüm ve de ona ameliyat oldum başka kimseyle görüşmek dahi istemedim ondan sonra..bana harika memişler verdi doktorum şimdi de burnumu yaptırcam o kadar güvendim :))) sen de doktorunla karşılıklı iyi anlaşır ve birlikte bir şeylere karar verirseniz emin ol başka bi doktorla görüşmene gerek bile yok zaten..
bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bakabilirsin fotolara
kabul ettim şekerim
[/FONT]
doktorun kim burcu?
malesef canım olmamış sanırım eklenmemiş göremıyorum
kızlar bende bu gün doktorumla görüştüm bi aksilik olmazsa 4 ocakta ameliyat oluyorum gerçekten bu süreç nasıl geçicek bilmiyorum çok heyecanlıyım....