slm biefgan öncelikle geçmiş olsun ve gözünaydın demek istedim sana.aslında sorum hem sana hemde tüm büyütme ameliyatı olan arkadaşlara,dktorum bana dren takacağını aslında her dr un bunu kullanmadığını ama kendisinin bu yöntemi kullandığını söyledi.sizlere ameliyat sonrası dren takıldımı,takılan arkadaşlarda acaba ameliyat izi dahamı fazla belli oluyo merak içindeyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm...
yanlış anlamış olabileceğini düşünüyorum dren gibi bir durum yok
benim amaliyatım kas altı yapıldı yani kas dokusu kesildi takılması gerekse mutlaka bana takılırdı
istediğim büyüklül 80 di büyük bir gögüs isemediğim için kas altı tercih eti doktorum dren kanamanın devam edeceği durumlarda içerideki kanı boşaltmak için kullanılır
ama meme amaliyatlarında böyle bi şey yok kas altında evet ağrım oldu şu an 5. günündeyim ve hala ağrım var diyebilirim
ama ben inatcı biriyim ağrı kesici kullanmıyorum
dr gögüs yapına göre sana olabilecek en fazla bedeni meme dokuna göre kas altı kas üstü slikonun koyulacağı bölgeyi sana anlatıyor
burak bey di sanırım anestezi dr nun adı çok tatlı bi adam inanılmaz güven verdi amaliyat öncesi bir damar yolu açtı ve açarken işte hepsi buydu dedi sonra güzel bi uyku hafif bir ağrı ileuyandım
sanırım sabitlemek için yapıştırdıkları filasterler evet sıktı bunaltı 5 gün boyunca ama bu gün banyoda ıslayıp çıkaracağım onları
amaliyat izimi de görmüş olacağım sana yine yazarım
sen ankaradamı yaşıyorsun yadımcı olabileceğim konularda yardımcı olmak isterim
bu arada sağlıçıyım:)
ben yıllraca hem istedim hem korktum ve nihayet kurtuldum .darısı başına olsun inşallah