Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben estetik yaptırmadım daha önce gögsüm var ama sarkık ve çatlaklar oluştu.bana küçük geliyor aslında büyütmek istiyorum ve dik dursunlar istiyorum fotograflarını yklicem albümlerime bakarmısınız bi akıl verin bana evlenince kocam memnun olurmu

peki ne gibi bir zorlama bu, biraz tarif edebilir misiniz?

Koltukaltı kesi işlemi ile yapılınca iz olmuyomuş diye duymuştum. Bu işlemin koltukaltından yapılması sakıncalı mı neden kimse onu tercih etmemiş??

Koltukaltı kesi işlemi ile yapılınca iz olmuyomuş diye duymuştum. Bu işlemin koltukaltından yapılması sakıncalı mı neden kimse onu tercih etmemiş??

Benim operasyonun koltuk altından damla protez yerleştirilerek yapıldı. Koltukaltından damla protez yerleştirilmesi sanırım daha zor bir işlem ve Türkiyede bu işi yapan sanırım 2 doktordan biriydi benim doktorum. Ben göğüsümde herhangi bir iz kalmasını istemediğim için bu yöntemi tercih ettim. Ama ameliyat öncesi karar vermem epey zor oldu. Çünkü araştırınca her kafadan bir ses çıkıyodu. Lenf drenajını engelleyeceğini de söylüyolardı. 3 genel cerrah ve 1 radyalogla konuştum. Literatürde böyle bir şey yazmadığını söyledi 4 doktorda. O yüzden ben de bu yöntemi tercih ettim. Ameliyat olalı 8 ay kadar oldu ve kolumun altında nerdeyse hiç iz yok. Yöntemimden de doktorumdan da çok memnun kaldım ben.

merhaba bayanlar,

yarın sabah Adana EPC hastanesinde göğüs büyütme ameliyatı oluyorum. Daha önce hiç ameliyat olmadığım için biraz gerginim. Doktorumla ilk olarak geçen hafta başında görüştüm. Muayene sonrasında tüberozik meme (küçük ve sivri) yapısına sahip olduğumu ve kas altı ve damla protez önermediğini söyledi. meme dokusu altına mentor moderate plus 300 veya 325 cc. için anlaştık. çok büyük yada çok küçük olmayacaklarını düşünüyorum. Ameliyat esnasında deneyip hangi boyutun daha iyi duracağına bakıp karar verecek. umarım sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme dönemi geçiririm. ameliyattan sonra yeni ciciklerim hakkında bilgilendiririm sizleri de :)

Bugün ilk görüşmeme yaptım bir kaç doktor daha gezizem 250 -270 cc dedi doktor bakalım neye karar vereceğim ama damla ve yuvarlak arasında kaldım

kızlar bugün doktorla ameliyat öncesi bir kez daha görüştüm ölçüm alındı 250 cc yada 275 cc takabiliriz dedi . ameliyatı kas üstüde yapabiliriz istersen göğüs dokun biraz var dedi dual plan da yapabiliriz dedi bana bıraktı ben dual planı tercih ediyorum ama iyileşme süreci biraz daha uzun sürüyor . ancak kas üstüde sizce yapaymı dururmu çok zayıf biriyim.kafam karıştı :S

idaduru doktorun kimdi? İstanbulda mı oldun ameliyatını? ben de bu yöntemi istiyorum ve sen memnun kaldığına göre ben de görüşsem iyi olur:))

idaduru doktorun kimdi? İstanbulda mı oldun ameliyatını? ben de bu yöntemi istiyorum ve sen memnun kaldığına göre ben de görüşsem iyi olur:))

Ben Ankara'da Volkan Tayfur'a oldum ameliyatımı. Bu yöntemi uygulamaya başlayan bir doktor daha olduğunu duymuştum ama doktorun adını veya hangi ilde olduğunu bilmiyorum. Belki İstanbuldadır araştırın isterseniz. Ben yöntemden çok memnun kaldım.

Bence damla silikon en iyisi

Gectigimiz cuma gunu ameliyatimi oldum. 300cc mentor moderate plus meme alti dokusuna kondu. Tuberoz meme yapim oldugu icin goguslerim ilk gun fuze gibiydi. Aslinda tuberiz meme icin once bunun tedavisi lifting ile yapilip daha sonra implant konuyormus fakat bana direk silikon yerlestirildi.bugun 5. Gunum. Sadece birazcik sirt agrim var o da surekli sirt ustu yatmaktan. Sol gogsum daha yumusak fakat sol gogus ucumu dokundugumda hissetmiyorum. Umarim kisa sure sonra duzelir. Gun gectikce odemler gidiyor ve sanki daha buyuk implant kullanilabilirmis diyorum bir de goguslerim kasiniyor sanirim iyilesme donemine girdiler

Bir de ameliyattan sonra goguslerimin arasi morardi daha dogrusu hani bir yerinzi carpinca morarir ve birkac gun sonra o morluk yeserir ya oyle bir goruntu var. Sanirim deri cok gerildigi icin boyle oldu

bende aynı şekilde dün ameliyat oldum. 5.günüm iyiyim demişsiniz bana sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor yatıp kalkarken hissettiğim ağtı. yatarken veya otururken ağrımıyorlar ama yatınca kalkamıyorum oturunca da yatamıyorum. göğüslerim dışarı fırlıyormuş gibi acı çekiyorum sizde de böyle oldu mu? birde daha çok yatarak mı dinlenmeliyim yoksa oturarak mı?

Öncelikle gecmis olsun. Siz hangi yontemle kac cc taktirdiniz? Ben bugun araba bile kullandim. İse dondum.Sisliklerim bayagi indi. Gidip kendime marks and spencerdan yeni bir sutyen aldim. Ameliyattan sonra taktiklari sutyen okadar cok sıkmıstı ki patlayacaktim nerdeyse. Suan cok ama cok rahatim. Kollarimi istedigim gibi indirip kaldirabiliyorum fakat biraz sirtim agriyor. Dun de sol gogsumde sabahtan aksama kadar garp bir sizlama oldu bugun gecmezse doktoruma gidecektim fakat o sizi bugun tekrar olmadi. İlk 3gun en zoru. Bn genelde cogu zaman birkac yastigi destek yaparak uzandim yada arada oturarak zaman gecirdim. Bir de narkozun etkisiyle ilk gun neredeyse tum gun diger 2 gun de gunun yarisinda uyuyarak gecirdim. Okadar hareketsiz kalmisim ki cicikleri buyutucem derken gobegi popoyu da buyutmusum baya 😁
Bol bol su icin sivi seyler tuketin uyuyun dinlenin bir de ameliyat sutyeniniz bnmki gibi asiri sıkıyorsa tavsiyem marks and spencerdan 5.gununuzde filan su sutyeni alin T33007112Y0 non wired smoothing full cup padded cups dikissiz. Goguslerinizi hem cok guzel gosteriyor hem de rahat.
Birkac gun icinde kendinizi cok iyi hissedeceksiniz merak etmeyin

Bence dual plan hatta doktorun yapabiliyorsa kas zarı altı yaptır...kas üstü hem sağlıklı değil hemde yapay durabilir

benimde göğüs altı kesisiyle mentor marka kas üstüne takıldı. doktoruma bıraktım ben ölçü meselesini daha sormadım :) kontrole gittiğimde soracağım kaç cc olduğunu.. büyüklüğünden çok memnunum ama yattığımda kalkamamak yine aynı şekilde kalktığımda yataken iğneler batıyormuş gibi hissetmek çok canımı yakıyor saatlerdir yerimden kalkamıyorum sütyen konusunda da sütyenim çok sıkı değil allahtan biraz bol o konuda rahatım. tavsiyeleriniz için çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…