• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sen izmirdesin canım sanırım. Ondan Cenk TOKAT2I TERCİH ETTİN

İzmirde değilim canım Manisadayım...Ben forumdan araştırdığım kadarıyla Cenk Tokat diyordum ama arkadaşların Ufuk Bilkay da olmaları aklımı çeldi..Ben hiç gitmedim görüşmeye şubat ayı içinde gitmek istiyorum ama dediğim gibi okul olunca ameliyat işi sarkacak gibi görnüyo:((( ama ben ameliyat olamyı çooook istitoruuuuum:((( Kafayı yedim artık memelerle:)))

canım seninkilere bakmıştım daha 25 yazıya ulaşmadığım iin özel msja cvp veremedim kusura bakma süperolmuşlar favorim gecelikli olan :) ama senin zaten meme dokun baya varmış galiba belki komik bir benzetme ama bnmkiler yeni ergenlğe grmeye başlayan kız çocukları gibi :( ama dokunduğumda bi şeyler var azcık neye işte öle inş doğru karar veririm korkuyorum ama ii bir doktor seçemezsem diyeeeee

Bende mi doku varmış :) kız yoktu bende doku moku :)) sağ mememde hiç yoktu solda da ehh azıcık bişey vardı.yanı öyle arzumm gibi fılan değildi benımkılerın öncekı halleri.. Su yolunu bulur sen merak etme ;) bulursun içine sinen bir doktor mutlaka. Bu arada özel msj için 100 mesajı doldurma zorunluluğu var :34:

Bende mi doku varmış :) kız yoktu bende doku moku :)) sağ mememde hiç yoktu solda da ehh azıcık bişey vardı.yanı öyle arzumm gibi fılan değildi benımkılerın öncekı halleri.. Su yolunu bulur sen merak etme ;) bulursun içine sinen bir doktor mutlaka. Bu arada özel msj için 100 mesajı doldurma zorunluluğu var :34:

Kulaklarım çınladı :61:

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7-8 aydır okuyorum forumu hatim ettim artık Allah kabul etsin:) Sizlerin yaşadığı o duyguları tabi her göğüs fakiri gibi ben de yaşadım:( Kendimi sapık gibi hissediyorum artık milletin göğsüne bakmaktan ..artık birileri de benim göğüslerime baksın:(ben şu an bakmak istemiyorum kendiminkilere...sütyenlerden nefret ediyorum ama aynı zamanda onlara muhtacım:(( ooooo yazsam ezikliğimi bitmez valla bitmez.. ama artık karar verdim kesin ameliyat olucam.. ben de öğretmenim hatta karar vermiştim bu tatilde olmayı ama galiba temmuza kaldı galiba:( okuldan rapor alıp da gitmek istemiyorum sanki anlıycaklarmış gb geliyoo... ben forumu okuduktan sonra Cenk TOKAT a yaptırmayı düşünmüştüm ama Mesela BERNAF arkadaşım sen Ufuk BİLKAY ı tercih etmişsin acaba nedenini öğrenebilir miyim? memnun da kalmışsın....Cenk TOKAT ı düşünmüş müydün ve hiç görüştün mü onunla?

Ben bayağı araştırdım.. Forumları okuduktan sonra ben de ufuk beyle cenk bey arasında kalmıştım. Bence ikisi de harika doktorlar. İkisi de sizi mutku eder.Şahsen ufuk bey benim maillerime hemen yanıt verdiği ve bıkmadan vakit ayırdığı için onu tercih ettim. Görüşme ücreti de almadı hastanede odayı beğenmedi değiştirmelerini sağladı. Çok ilgili ve ameliyat öncesi ameliyathanede ve ameliyat sonrası her evrede yanımdaydı ve güven vericiydi. Büyüklüğüne ve şekline o karar verdi. Eşim ve ben çook memnunuz. Daha iki hafta oldu ve çok rahat kullanıyorum. Kimse estetik olup göğüslerimi büyüttüğümü anlamıyor çok doğal yaptı. Tabii aynı sonuçları Cenk beyin hastaları da söylüyor. Yüzyüze ikisiyle görüş ve hangisi sana daha yakın gelirse ona yaptır bence :):31:

Kızlar ikinizinkide harika doktorlarınızı öğrenebilir miyim acaba bir de kuzu sen meme ucu olmuşsun ya ben bekarım acaba ileride emzirmeyle ilgili sorun olur mu maşallah diyorum kızlar memişlerinize :) inş benim de istediğim gibi olur da dolgulu sütyenlerden kurtulurum of benimkilerr küçücük yaaaaaaaaaaaaaaaaa büyüsün istiyorum artık :( 26 yaşındayım ve belkide 10 senelik bir hayal benim ki inş hayaldi gerçek oldu derim:)

Ben bayağı araştırdım.. Forumları okuduktan sonra ben de ufuk beyle cenk bey arasında kalmıştım. Bence ikisi de harika doktorlar. İkisi de sizi mutku eder.Şahsen ufuk bey benim maillerime hemen yanıt verdiği ve bıkmadan vakit ayırdığı için onu tercih ettim. Görüşme ücreti de almadı hastanede odayı beğenmedi değiştirmelerini sağladı. Çok ilgili ve ameliyat öncesi ameliyathanede ve ameliyat sonrası her evrede yanımdaydı ve güven vericiydi. Büyüklüğüne ve şekline o karar verdi. Eşim ve ben çook memnunuz. Daha iki hafta oldu ve çok rahat kullanıyorum. Kimse estetik olup göğüslerimi büyüttüğümü anlamıyor çok doğal yaptı. Tabii aynı sonuçları Cenk beyin hastaları da söylüyor. Yüzyüze ikisiyle görüş ve hangisi sana daha yakın gelirse ona yaptır bence :):31:

canım hangi hastanede ameliyat oldun????..hastane personelinden de memnun muydun? Doğal olması gerçekten çok önemli benim için de... Benim eşimde olmamı istiyo artık benim kompleksimle baş edemez oldu ve benim öyle mutlu olacağımı bildiği için hep destek tam destek:)(tabi biraz da kendini düşünüyo:) )canım kusura bakma seni bu ara sorularımla sıkabilirim;)

canım hangi hastanede ameliyat oldun????..hastane personelinden de memnun muydun? Doğal olması gerçekten çok önemli benim için de... Benim eşimde olmamı istiyo artık benim kompleksimle baş edemez oldu ve benim öyle mutlu olacağımı bildiği için hep destek tam destek:)(tabi biraz da kendini düşünüyo:) )canım kusura bakma seni bu ara sorularımla sıkabilirim;)

Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat aynı hastanede ameliyat yapıyor. o da Gazi hastanesi. ben de ay sonu Ufuk beye ameliyatımı oluyorum. açıkçası çok pimpirikli ve sürekli sorular soran bir tipim ancak doktoruma o kadar güveniyorum ki en iyisini yapacağına eminim. yüzyüze olsun maille olsun tüm sorularımı yine de sabırla yanıtladı sağolsun. artık soru sormayı bıraktım ve sadece ameliyat günümü bekliyorum =)

Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat aynı hastanede ameliyat yapıyor. o da Gazi hastanesi. ben de ay sonu Ufuk beye ameliyatımı oluyorum. açıkçası çok pimpirikli ve sürekli sorular soran bir tipim ancak doktoruma o kadar güveniyorum ki en iyisini yapacağına eminim. yüzyüze olsun maille olsun tüm sorularımı yine de sabırla yanıtladı sağolsun. artık soru sormayı bıraktım ve sadece ameliyat günümü bekliyorum =)

Peki ameliyat tarihini kararından ne kadar sonraya verdi?Yoksa sana mı bağlı? Galiba siz burun estetiği de olacaksınız ikisi birlikte fiyat olarak ne dedi?

Canım sen hangi sehirdeydin? Gazi dediğin Ankara gazi değildir herhalde :1:

merhaba arkadaşlar, silikon ameliyatı olmak isteyen yeni bir kk üyesiyim..
İzmir de oturuyorum. Geçen sene Cenk Tokat ile görüştüm, meme dokum olmadığı için kas altı tekniği uygulanmasının gerekli olduğunu söyledi.. Ben de açıkçası bu teknikte kas kesileceğinden ve de ameliyat sonrası dönemi daha zor ve ağrılı olacağından korktum ve vazgeçtim. çünkü yanlız yaşıyorum, işe kısa sürede dönmem gerekiyor ve de ağrılarla, hareketlerimin kısıtlı olmasıyla tek başıma başa çıkamassam diye düşündüm.. Bir de kas altı ya da dual plan yöntemi sonrası kol hareket ettirildiğinde protezlerin de oynadığını okudum bir kaç yerde.
bu düşüncelerle ameliyat olmayı bu seneye kadar erteledim fakat tabiki de bir an bile ameliyat olma düşüncesi aklımdan çıkmadı..
Son zamanlarda ise kas zarı altı yönteminin yapıldığını okuyorum. Bu yöntem ile meme dokusu olmayan biri ameliyat olabilir mi acaba?
Bir de ben Cemil Tugay'dan muayene için randevu aldım.. Cemil Tugay'a ameliyat olan arkadaşlar var mı? Kendisi hakkında hiç yorum bulamadım.. Cemil Tugay hkkında bilgisi olan arkadaşlar sizden bilgi rica ediyorum.
Ayrıca muayene için Ahmet Seyhan ı da aradım, ama asistanı ancak 2 hafta sonraya randevu verebileceğiini söyledi, çok yoğunuz dedi.. ben ise şubat sonuna kadar ameliyat olmak istiyorum.. meme dokusu olmayanlara kas zarı altı tekniği uygulanılıyor mu, bilginiz var mı diye sordum asistanına,, o da bu tekniğin meme dokusuyla ilgisi yok derinin ince ve kalınlığı ile ilgisi var dedi??
Sizce Ahmet Seyhan'a muayene olmak için beklemeli miyim? Yoksa çok yoğun olduğu için benimle ilgilenmeyebilir mi, boşuna mı beklemiş olurum..
Ahmet Seyhan'a ameliyat olanlar yorumlarınızı rica ediyorum..
ayy çok uzun oldu ama inanın kafam çookkk karışık :(

Peki ameliyat tarihini kararından ne kadar sonraya verdi?Yoksa sana mı bağlı? Galiba siz burun estetiği de olacaksınız ikisi birlikte fiyat olarak ne dedi?

ben ocak ortasında gittim görüştüm Ufuk Beyle. tabi öncesinde randevu almak için aradım. randevu aldığımda aralık ayıydı. ocak için ameliyat tarihi alamıyorsunuz dediler. benim için isabet oldu. ameliyatımın özellikle 10 şubattan sonra olmasını istedim, çünkü sınavlarım vardı. yani şu ara ararsan eğer ameliyat tarihin 1-2 ay sonrasını geçmez diye düşünüyorum.. ben evet hem göğüs hem burun ameliyatı olacağım. 8000 tl tutarı..

Ufuk beyden randevu almak çok zor. Ben öğretmen olduğumdan eylülden ara tatil için maille randevu ayarlamıştım. Hatta çok yoğun olduğundan unutmuş ama beni üzmedi cumartesi geldi sabahtan ameliyatı yaptı ve gitti. Çok ilgiliydi yarın masaj göstermek için çağırdı. Çok yoğun oluyor her gittiğimde herkes memnun anlaşılan :34:
Senin de hayırlı olsun şimdiden ameliyatın. Valla hiç fikir dayatmadım aynı senin gibi. Benim meme dokusu var diye kas üstü yapacağını, henüz anne olmadığımdan meme ucu riskli olur meme altından protezi yerleştireceğini söyledi. İnanın karşıdan izi hiç belli olmuyor ve daha 3 hafta oldu :) Güvenebileceğinzi biri olursa sonuçtan da memnun kalıyorsunuz.

Arkadaşımız yanıtlamış izmir Gazi Hastanesinde. Zaten Cenk bey, Arman Çağdaş ve Ufuk bey hepsi aynı hastane ile anlaşmalı. Bana ilk verilen oda çok küçüktü UFuk bey beğenmedi hemşireyi de sevmedi katımızı değiştirdi. Ben Ameliyattan çıkınca gözümü kocaman lüks bi odada açtım. Gelen ziyaretçiler bile şok oldu. UFuk bey istedği için odayı değiştirmişler eşim öyle söyledi. Ayılmam geçoldu. Baş dönmesi olduğundan 12 de uyanmama rağmen hastaneden 17 gibi çıktık. Yemek verdiler bana ama çorba ve patates püresiydi. Mide bulantımı azaltmak için tabii bulunduğum kat hemşiresi on numaraydı. İlk hazırlandığım odadaki hemşire tembeldi doktor sürekli azarlıyordu. Bana yardım etmesi için.
Benim eşim de "ben seviyorum göğüslerini büyütmene gerek yok" dedi ama ben çok direttim. Olduktan sonra iyiki yaptırmışsın çok sexi olmuş diyor her gün :D Tabi doğal olmasının yanı sıra banyodan çıkınca sütyensiz havludan fırlayacak gibi olmaları süper :) İnşallah sen de sonuçtan memnun olursun.:52:

cherry87 özelden mesaj attın cnm cevap yazmak istiyorum ama mesaj sayım henüz 39, 100 e var yani...Üzgünüm :43:

Arkadaşımız yanıtlamış izmir Gazi Hastanesinde. Zaten Cenk bey, Arman Çağdaş ve Ufuk bey hepsi aynı hastane ile anlaşmalı. Bana ilk verilen oda çok küçüktü UFuk bey beğenmedi hemşireyi de sevmedi katımızı değiştirdi. Ben Ameliyattan çıkınca gözümü kocaman lüks bi odada açtım. Gelen ziyaretçiler bile şok oldu. UFuk bey istedği için odayı değiştirmişler eşim öyle söyledi. Ayılmam geçoldu. Baş dönmesi olduğundan 12 de uyanmama rağmen hastaneden 17 gibi çıktık. Yemek verdiler bana ama çorba ve patates püresiydi. Mide bulantımı azaltmak için tabii bulunduğum kat hemşiresi on numaraydı. İlk hazırlandığım odadaki hemşire tembeldi doktor sürekli azarlıyordu. Bana yardım etmesi için.
Benim eşim de "ben seviyorum göğüslerini büyütmene gerek yok" dedi ama ben çok direttim. Olduktan sonra iyiki yaptırmışsın çok sexi olmuş diyor her gün :D Tabi doğal olmasının yanı sıra banyodan çıkınca sütyensiz havludan fırlayacak gibi olmaları süper :) İnşallah sen de sonuçtan memnun olursun.:52:

ayy son cümlelerin ne kadar hoş öyle. benim de öyle olacağımı düşünmek çok hoş yaa :D sen aynı gün çıkmışsın hastaneden, ben de bir an önce evime gitmek isterim. ama istersek eğer 1 gün kalabiliyormuşuz. annem pek bi endişeli, illa kal 1 gece ne olur ne olmaz diyor. artık ameliyat sonrası durumuma göre karar veririz ona. Ayrıca benim nişanlım da geçen sene, ne gereği var boşver böyle de tatlı görünüyo diyordu. ama bu sene karar verdiğimde e iyi yaptır tabi daha hoş olur, hem sen de daha iyi hissedersin diyo. hadi hadi diyorum kıvırma, bu sefer de gülüyor. yani ilk başta beni kırmak istemediği için yaptır diye üstelemedi ama ben karar verince de gayet destek verdi sağolsun. ikimiz de hiç bi sorun yaşamadan keyfini çıkarırız inşallah =) acele etmemin tek sebebi o gelinliğin içerisinde göğüs bölümünün patlamış balon gibi durmamasını istemem. neticede yıllar geçse de o fotoğraflar daima kalacak. en güzel anıma ait olacak. 1-2 sene sonra düşünüyordum ama ertelemenin de manası yok. ayyyyy heyecanlandım yine :D

thirteenrenia ve bernaf çok teşekkür ederim cevaplarınız için;) ben de bayıldım bernafın son cümlelerine....havludan fırlayacakmış gibi... hayali bile çook güzel......Ahdım var ameliyattan sonra evde sütyensiz dolaşmaya:)Allah ım ben de görcem mi o günleriii:(((

Darısı başınıza kızlar...Herkeste aynı olmuyor vücudun tepkisi ama ben ayıldıktan 3 saat sonra kendimi daha iyi hissettim ve eve gittiğimde çok rahat kendi işimi yapıyordum. Ağrı falan da yaşamadım kas üstü olduğundan. Sonrasınde sadece sırt üstü yatma zorunluluğu yoruyor, bir de bandajlar çıktıktan sonra yapışkanın vücudumdan geç çıkması. Ancak son bi haftadır keyfini sürüyorum :) Ameliyattan sonra en geç 2 haftaya normal oluyorsunuz. Tabi bu son hali değil daha da oturacak göğüsler daha doğal olacak ama bu hali bile süper :52:

meraba kızlar 2. görüşmemi yaptım dr. ilkay söğün ile daha önce den soracak olduğum soruları da sordum . tek tek avantajları ve dez avantajlarını anlattı. ancak herhangi bi ölçüm yapmadı ve en erken ameliyat tarihini de mayıs ayına verdi. ben en geç şubat sonuna kadar ameliyat olmayı düşünüyorum. kızlar sizce antalyadan başka önerebileceğiniz doktor varmı? ben il gittiğim doktor mehmet arif karagözden memnun kaldım güven verdi. yaklaşık 2 yıldırda ameliyat olma düşüncesi vardı bende .sadece 2 doktorla görüşüp karar vermekle sizce çok acele mi ediyorum ? cevaplarsanız sevinirim kızlar

Back