Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 7-8 gibi bir günden sonra ağır kaldırabiliyo muyuz? Yani öle byk ağırlıklar değil kol çantamız,pazar alışverişi poşetleri kitap vs. Ayrıca dolmuşa binmek tutunmak falan sıkıntı yaratr mı?

esmerim0786 şimdiden hayırlı olsun. İlk görüşme her doktor ölçüm yapmıyor. İzmirde ebru durmuş ölçüm yapmıştı mesela ama çok güvenilir gelmediğinden tekrar görüşmedim.Ufuk bilkay ise ilk görüşmede ölçüm yapmadı sadece yapısına baktı meme dokusu olup olmadığına ölçümleri ameliyat günü yaptı. Ben de 2 yıl araştırıp emin olana kadar bekledim.Pişman da değilim Ufuk beyden ama sen mayıs ayına alarak biraz geç kalmışsın. Antalya'da mayıs ayında aynı bandaj ve sütyenle durmak zor olur. İzler de daha belirgin olur. Erkene alabilirsen al cnm kolay gelsin..
adnne ilk bir ay ağır kaldırmayın dedi doktor. Ben ev işini yavaş yavaş yaptım. Tabak çanak taşımak, yemek yapmak gibi ama kas altına yerleştirilirse onu da bi süre yapamazsın. 10 gün sonra işe başladım ama ağır kaldırmak falan değil. Çantamı taşıdım tabi fakat kolumu da çok kaldırmadım. Bence doktoruna danış sonuçta ciddi bir durum.

teşekkür ederim canım yok mayıs ayına kadar bekleyemem sadece bilgi almak için sormuştum en erken ne zaman yapıyorsunuz diye . bu sonuçta bana en uygun yer medstar yıldız op. dr. Mehmet Arif Karagöz kalıyo Şubatın sonuna da ameliyat istersem olabiliyorum tabi şimdi pazartesi müdürüm gelecek yurtdışından ondan da izin aldımmı pazatesi ilk işim ameliyat günü almak olacak .Doktor genel olarak iyi bir izlenim bıraktı bende sadece ameliyat sonrası dren takmıyorum dedi . çünkü milim milim damarlara çok fazla zarar vermeden yapıyorum ameliyatımı diye söyledi. ayrıyeten dren için de bir iz olmamış oluo dedi . Beni korkutan acaba dren takmadığı için kapsül oluşurmu ?

bernaf kas üstü olmuş yamışsın da kaç cc hangi profil vs biraz daha bilgi versen bu arada o havluyla.... cümlene ben de bittim tam bana göre bende suan bile daha ameliyat olmadım ama evde sexi görünmeyi seven bi insanım hayırlısıyla bende ameliyat olursam bu duygular ikiye üçe katlanır umarım

Benim mentor marka, kas üstü, meme altı kesisi ile modarate profil, 325 cc...Göğüslerim boşaltılmış gibiydi, doku az vardı ama üstten çıkmıyordu.Toparlayıcı takınca güzel görünürdü ama sütyensiz evde gezmek istemezdim. Şimdi hem kocaman hem fırlıyorlar. eşimin tabiriyle taş gibi :)) Bu arada fikir olsun diye mutlaka yabancı sitelerin hasta fotolarına bakın. Göğüsler farklı aynı büyüklükte aynı modl nasıl farklı duruyor görürsünüz. Ayrıca kendi göğüs yapınıza yakın göğüse ne takılmış sonuç ne olur bulabilirsiniz.
örnek sayfa : Breast Augmentation Photo Gallery var. Ya da google da "mentor 300 cc" yazıp görsellere bakın ordan da fikriniz olur.

Dren takmaması daha iyi. Yoksa onu çıkarmak için tekrar uğraşacaksın, iyileşmen uzayacak. Kapsül az da olsa herkeste oluyormuş. Ondan kurtulmak için doktor masaj veriyor onu yapmak gerekiyor. Korkmana gerek yok yani...

kızlar ben 9ay önce kas altından silikon taktırdım. dikiş izi var tabi. büyüklüklerinden memnunum ama göğüs ucu hassasiyetim hala var. normal mi acaba . çok zaman oldu.geçmesi gerkirdi bence.

bende büyütmek ıstıyorm ankarada oturuorm varmı ankarada olup yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarrr

kliniği var çok iyi bir doktor

ben 2 ay önce ankarada op.dr oğuz kılıç a oldum ve cok memnunum canım

4000 tl nakıt oluor dmı ole taksıt ımkanı fln varmı...we olumlu yda olumsuz yonlerı ne ..ya şuan hiç bi bilgm yok hiç bi doktrlada gruşmedım oyzden merak edıorm bi çok şeyi aslında.. okadar çok yazılan şey varki bilemiyorm ne yapmam gerektiini

merhaba kızlar bende büyültmek istiyorum fakat hostesim ve sık sık uçuyorum iyileşmesi ve yeniden uçmam için ne kadar zaman gerekiyor?

Mrb canım.. Hoşgeldin rahat rahat 15 güne ihtiyacın var canım tamamen uçakta ki işini yerıne getırebılmen içn... Ama 15 gün maksimum süre olup kişiden kişiye de değişkenlik gösterdiği için yınede net bırşey söylemek için çok doğru değil. Kas Üstü kaz zarı altı gibi yöntemler ağrısız oluyo ve hareket kabılıyetın kas altına göre daha yüksek olduğu için toparlama süresi daha kısa olabılıyo ama bır doktora görünmeden bunu bılmezsın tabii ki
Benkas altı oldum amleıyatımı meme altı kesısıyle çok rahat olduğumu hatırlıyorum 15 gunlukken.. Ama yınede uzanmak sıkıntı olabılıyor... Üstesınden gelebilirsin bence,ınşallah en kısa zamanda kararını verir ameliyatını olursun canım

ameliyattan sonra kaç gün içinde rahatça araba kullanılabilir acaba? 10 gün kadar diye biliyordum arkadaşım 1 ay rahat kullanamazsın dedi kafam çok karışık 2 hafta kaldı ameliyata hergün yeni bişey takılıyor aklıma :/

arkadaslar istanbul da Tamer Taş a gögüs ameliyatı olan var mı? ya da olan birini duyan?

arkadaslar ben ameliyat olali 4 hafta oldu ve yeni yeni araba kullanmaya basladim ki yinede sanki bi zorlama oluyor
kasilma gibi birde yatarken cok düz degilde baya bi yastik gerekio sirtini doldurmaya yoksa geriliyor resmen ..
tabi bu sanirim kisiden kisiye birde takilan cc yede bagli olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…