Bulabilirsin tabiki,çok kolay aslında ama ilk gidilince tabi acaba bulabilirmiyim falan diyorsun yani
Hasan bey fotograf göstermiyor canım.Bende ilk görüşmeye gittiğimde fotograf görmek istemiştim.Daha önce görüşmeye gittiğim birkaç doktor göstermişti çünkü..Kendisi bunun kandırmacadan başka birşey olmadıgını söyledi.Aslında haklıydıda
Hangi doktor kötü olan bir sonucu hastasına gösterir,fotografın üzerinde oynanmadigini nasıl anlayabilirsinizki?? Ayrıca her hastanın gögüs sekli,büyüklügü farklıdır.Sizin beğendiğiniz,arzu ettiginiz sonucu sizin vücudunuzda olmayabilir.Siz beğenseniz bile,böyle olsun dediğiniz bir sinun aynısını yapsak yani aynı yöntem,atnı protez ve büyüklügü farklı sonuc çıkacaktır.Bu seferde neden öyle olmadı diye mutsuz olacak sorun çıkaracaksınız.....demişti..Mantıklı
Öyle degilmi??
Nette birçok site var ameliyat oncesi ve sonrası fotoların paylaşıldığı..Ben sana özel mesaj ile bu linki gönderirim orayada bakarsin .. Ben seni ekledim,Albümede bakabilirsin
Ama baktığın zaman büyüklüğüne bakma,büyüklük kişisel bur beğenisine.Ben beğenirim ama sana büyük gelebilir...Çıkan sonuca bak,ne kadar değiştiğine doğallığına bak
Umarım sende mutlu olacağın hayal ettigin bir sonuca ulaşırsın arkadasım...Sevgiler