Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmerim0786 şimdiden hayırlı olsun. İlk görüşme her doktor ölçüm yapmıyor. İzmirde ebru durmuş ölçüm yapmıştı mesela ama çok güvenilir gelmediğinden tekrar görüşmedim.Ufuk bilkay ise ilk görüşmede ölçüm yapmadı sadece yapısına baktı meme dokusu olup olmadığına ölçümleri ameliyat günü yaptı. Ben de 2 yıl araştırıp emin olana kadar bekledim.Pişman da değilim Ufuk beyden ama sen mayıs ayına alarak biraz geç kalmışsın. Antalya'da mayıs ayında aynı bandaj ve sütyenle durmak zor olur. İzler de daha belirgin olur. Erkene alabilirsen al cnm kolay gelsin..
adnne ilk bir ay ağır kaldırmayın dedi doktor. Ben ev işini yavaş yavaş yaptım. Tabak çanak taşımak, yemek yapmak gibi ama kas altına yerleştirilirse onu da bi süre yapamazsın. 10 gün sonra işe başladım ama ağır kaldırmak falan değil. Çantamı taşıdım tabi fakat kolumu da çok kaldırmadım. Bence doktoruna danış sonuçta ciddi bir durum.
bernaf kas üstü olmuş yamışsın da kaç cc hangi profil vs biraz daha bilgi versen bu arada o havluyla.... cümlene ben de bittim tam bana göre bende suan bile daha ameliyat olmadım ama evde sexi görünmeyi seven bi insanım hayırlısıyla bende ameliyat olursam bu duygular ikiye üçe katlanır umarım
teşekkür ederim canım yok mayıs ayına kadar bekleyemem sadece bilgi almak için sormuştum en erken ne zaman yapıyorsunuz diye . bu sonuçta bana en uygun yer medstar yıldız op. dr. Mehmet Arif Karagöz kalıyo Şubatın sonuna da ameliyat istersem olabiliyorum tabi şimdi pazartesi müdürüm gelecek yurtdışından ondan da izin aldımmı pazatesi ilk işim ameliyat günü almak olacak .Doktor genel olarak iyi bir izlenim bıraktı bende sadece ameliyat sonrası dren takmıyorum dedi . çünkü milim milim damarlara çok fazla zarar vermeden yapıyorum ameliyatımı diye söyledi. ayrıyeten dren için de bir iz olmamış oluo dedi . Beni korkutan acaba dren takmadığı için kapsül oluşurmu ?
yardım edebilicek kimse yok mu araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
bende büyütmek ıstıyorm ankarada oturuorm varmı ankarada olup yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarrr
kliniği var çok iyi bir doktorMerhaba bayanlar,
Öncelikle operasyon geçirenlere çok geçmiş olsun, yeni memişlerini güle güle kullansınlar ( darısı benim gibi halaaa dr. bulamayanlara)
Arkadaşlar ben 37 yaşında 1 çocuk annesi, 68kg. 1,61 cm boyunda 85D memişlere sahip bir bayanım.
Artık bu memişlere veda vakti geldide, geçiyor. Yaklaşık 1 haftadır forumlardaki tüm deneyimleri okudum.
Genelde her kez operasyon geçirmekle çok yerinde bir karar verdiğini ve çok mutlu olduğunu belirtmiş.
Bu da beni daha da cesaretlendirdi. Yüzyüze bir dr. ile görüşme yaptım, görüşme çok güzeldi, sadece 15 gü öncesi ve 15 gün sonrası sigarayı bırakma olayı beni kastı :)
Onada artık diyecek birşeyim yok, güzellik için buna da değer dedim. Ayrıca operasyon içinde 4.500 TL ücret istedi. Daha çokkkk araştırma yapmam lazım :)
Sizlerden deneyimlerinizi benimle ve benim gibi araştırma halinde olanlar için paylaşmanızı önemle rica ediyorum.
Dr. İsmi, operasyon için ne ödediniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
Sağlıklı günler....
ben 2 ay önce ankarada op.dr oğuz kılıç a oldum ve cok memnunum canım
merhaba kızlar bende büyültmek istiyorum fakat hostesim ve sık sık uçuyorum iyileşmesi ve yeniden uçmam için ne kadar zaman gerekiyor?
ameliyattan sonra kaç gün içinde rahatça araba kullanılabilir acaba? 10 gün kadar diye biliyordum arkadaşım 1 ay rahat kullanamazsın dedi kafam çok karışık 2 hafta kaldı ameliyata hergün yeni bişey takılıyor aklıma :/[/QUO
ben ameliyattan 10 gün sonra rahat araba kullanabilmiştim. Eğer arabanız otomatik vitesse daha önce bile kullanabilirsiniz bence.
Ameliyat öncesi süreç sonrasından daha zordu benim için de kafam çok karışıktı korkuyodum v.s. ama narkozdan ayılıp göğüslerimi gördüğüm anda doğru karar verdiğimi daha net anlamıştım. Çok değil ameliyattan sonra en fazla iki hafta ki o kadar bile sürmeyebilir sıkıntılarınız. Umarım herşey istediğiniz gibi olur...