Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben cumartesi günühasan fındık ve melike erdim ile görşeceğim ancak avrupa yakası bahçelievlerden nasıl ulaşırım en kısa şekilde istanbulda yeni olduğum için bilemiyorum bilen giden varsa ne olur tarif edin
arkadaşlar ben cumartesi günühasan fındık ve melike erdim ile görşeceğim ancak avrupa yakası bahçelievlerden nasıl ulaşırım en kısa şekilde istanbulda yeni olduğum için bilemiyorum bilen giden varsa ne olur tarif edin
Ben Beşiktaş tan Kadıköy vapuruna biniyorum.Kadıköyde inip hemen orada otobüs durağında çift katlı otobüslere biniyorum Alt Kaynarca-Kadıköy otobüsüne.Sahilden gidiyo otobüs zaten,Şaşkınbakkalda iniyorsun,yolun karşısına geç caddeye kadar yürü.Hasan fındık in muayenehanesi karşına düşüyor zaten Boyner mağazası karşısı
Metrobüse binersen son durakta iniyorsun stadın orada,sarı dolmuşlar var onlara biniyorsun.Şaşkınbakkalda diğer tarif ettigim gibi sahil yolunda iniyorsun.Aynı sekilde yolun karşısına geç yürü
Umarım yardımcı olabilmisimdir
Bende Hasan beye görüsmeye gittigimde biraz zor buldum, cünkü girisin hemen yaninda bir cafe var, oda masalari ile giris kapatmis. Kafan karismasin diye...
canımçok sağol özellikle boyner tarifi iyi oldu ben metrobüsle gidecğim son durak dediğin söğütlüçeşme değil mi?
Evet canım Sögütlüçeşmede iniyorsun zaten mecburen Çıkışa dogru git orada sarı dolmuşlar var kime sorsan gösterir.Onlara bin Şaşkınbakkalda in,sırtını denize ver ışıkların karşısındaki yoldan caddeye yürü direk.Boyner sol tarafında kalacak,ışıklar var yine karşıya geç,sol köşedeki binanın en üst katı yazıyor zaten kocaman Hasan Fındık Estetik merkezi diye Boyner mağazası yolun karşısında oluyor..Bu kadar tarifle bulamaman imkansız
Apartman girişinde tarihi Bağdat Kahvecisi var zaten.Kahve kokusunu takip etsende olur
Evet canım Sögütlüçeşmede iniyorsun zaten mecburen Çıkışa dogru git orada sarı dolmuşlar var kime sorsan gösterir.Onlara bin Şaşkınbakkalda in,sırtını denize ver ışıkların karşısındaki yoldan caddeye yürü direk.Boyner sol tarafında kalacak,ışıklar var yine karşıya geç,sol köşedeki binanın en üst katı yazıyor zaten kocaman Hasan Fındık Estetik merkezi diye Boyner mağazası yolun karşısında oluyor..Bu kadar tarifle bulamaman imkansız
Apartman girişinde tarihi Bağdat Kahvecisi var zaten.Kahve kokusunu takip etsende olur
Canim ben eskiden erenkoyde oturuyodum,taksimden direkt sari dolmuslar var saskinbakkala.acaba besiktastanda kalkiyorlarmi.?eger muayene cadddede ise taksimden direkt gidebilirsiniz .
Evet.Taksimden direk sarı dolmuşlara Şaşkınbakkala gidebiliyorsun ama trafik Beşiktaş'tan vapurla nostalji yapa yapa,martılara simit ataraktan stressiz daha zevkli Metrobusle bile artık işkence gibi geliyor Trafiğe girmeyi hiç istemiyorum
Ben Ankara'da Volkan Tayfur'a oldum ameliyatımı. Bu yöntemi uygulamaya başlayan bir doktor daha olduğunu duymuştum ama doktorun adını veya hangi ilde olduğunu bilmiyorum. Belki İstanbuldadır araştırın isterseniz. Ben yöntemden çok memnun kaldım.
benimde göğüs altı kesisiyle mentor marka kas üstüne takıldı. doktoruma bıraktım ben ölçü meselesini daha sormadım :) kontrole gittiğimde soracağım kaç cc olduğunu.. büyüklüğünden çok memnunum ama yattığımda kalkamamak yine aynı şekilde kalktığımda yataken iğneler batıyormuş gibi hissetmek çok canımı yakıyor saatlerdir yerimden kalkamıyorum sütyen konusunda da sütyenim çok sıkı değil allahtan biraz bol o konuda rahatım. tavsiyeleriniz için çok saolun
aynı şeyleri ben de yaşıyorum. neticede ameliyat bu kolay değil. yattığımda kalkmak, kalktığımda da yatmak işkence gibi geliyor. göğüs kaslarım acıyor. biraz da bandajlarım sıkı. kaç günde geçer acaba bu ağrısı? bir de sanırım sargıların içersindeki direnler de acıtıyor.
Gectigimiz cuma gunu ameliyatimi oldum. 300cc mentor moderate plus meme alti dokusuna kondu. Tuberoz meme yapim oldugu icin goguslerim ilk gun fuze gibiydi. Aslinda tuberiz meme icin once bunun tedavisi lifting ile yapilip daha sonra implant konuyormus fakat bana direk silikon yerlestirildi.bugun 5. Gunum. Sadece birazcik sirt agrim var o da surekli sirt ustu yatmaktan. Sol gogsum daha yumusak fakat sol gogus ucumu dokundugumda hissetmiyorum. Umarim kisa sure sonra duzelir. Gun gectikce odemler gidiyor ve sanki daha buyuk implant kullanilabilirmis diyorum bir de goguslerim kasiniyor sanirim iyilesme donemine girdiler
canım sen ilk msj da yazdığın gibi kas altı oldun dimi bi de cc falan kaç koyuldu? burnunu kavislimi düz mü istedin özelikle burun için foto koymayı düşünüyor musun merak ettim valla (senin bi sakıncası yoksa tabi )
Kızlar çarşamba günü ameliyat oldum şu an hala hastanedeyim direnlerim duruyo sizin direnleriniz kaçıncı gün çıkarıldı of bide şu ağrılar bi geçse ...
ben de çarşamba günü oldum ameliyatımı. pazartesi günü bandajlar çıkarılacak. duruma göre direnler de çıkacakmış. ağrılar dediğin gibi çok zorluyor, özellikle yatıp kalkarken. ben burun ameliyatı da oldum aynı anda. hiç derdim yokmuş gibi bir de nezle oldum offf (
canım çok geçmiş olsun sana da benimde bogazlarim ağrıyor birde dediğin gibi yatıp kalkarken çok zorluyor kaç cc geliyor drenlerine kan benim dün sol tarafım 2 gündür 250 cc geliyor günlük ne bileim korktum biraz senin bayağı geliyor mu canım