sen izmirdesin canım sanırım. Ondan Cenk TOKAT2I TERCİH ETTİN
canım seninkilere bakmıştım daha 25 yazıya ulaşmadığım iin özel msja cvp veremedim kusura bakma süperolmuşlar favorim gecelikli olan :) ama senin zaten meme dokun baya varmış galiba belki komik bir benzetme ama bnmkiler yeni ergenlğe grmeye başlayan kız çocukları gibiama dokunduğumda bi şeyler var azcık neye işte öle inş doğru karar veririm korkuyorum ama ii bir doktor seçemezsem diyeeeee
Bende mi doku varmış :) kız yoktu bende doku moku :)) sağ mememde hiç yoktu solda da ehh azıcık bişey vardı.yanı öyle arzumm gibi fılan değildi benımkılerın öncekı halleri.. Su yolunu bulur sen merak etmebulursun içine sinen bir doktor mutlaka. Bu arada özel msj için 100 mesajı doldurma zorunluluğu var
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7-8 aydır okuyorum forumu hatim ettim artık Allah kabul etsin:) Sizlerin yaşadığı o duyguları tabi her göğüs fakiri gibi ben de yaşadımKendimi sapık gibi hissediyorum artık milletin göğsüne bakmaktan ..artık birileri de benim göğüslerime baksın ben şu an bakmak istemiyorum kendiminkilere...sütyenlerden nefret ediyorum ama aynı zamanda onlara muhtacım ( ooooo yazsam ezikliğimi bitmez valla bitmez.. ama artık karar verdim kesin ameliyat olucam.. ben de öğretmenim hatta karar vermiştim bu tatilde olmayı ama galiba temmuza kaldı galiba okuldan rapor alıp da gitmek istemiyorum sanki anlıycaklarmış gb geliyoo... ben forumu okuduktan sonra Cenk TOKAT a yaptırmayı düşünmüştüm ama Mesela BERNAF arkadaşım sen Ufuk BİLKAY ı tercih etmişsin acaba nedenini öğrenebilir miyim? memnun da kalmışsın....Cenk TOKAT ı düşünmüş müydün ve hiç görüştün mü onunla?
Ben bayağı araştırdım.. Forumları okuduktan sonra ben de ufuk beyle cenk bey arasında kalmıştım. Bence ikisi de harika doktorlar. İkisi de sizi mutku eder.Şahsen ufuk bey benim maillerime hemen yanıt verdiği ve bıkmadan vakit ayırdığı için onu tercih ettim. Görüşme ücreti de almadı hastanede odayı beğenmedi değiştirmelerini sağladı. Çok ilgili ve ameliyat öncesi ameliyathanede ve ameliyat sonrası her evrede yanımdaydı ve güven vericiydi. Büyüklüğüne ve şekline o karar verdi. Eşim ve ben çook memnunuz. Daha iki hafta oldu ve çok rahat kullanıyorum. Kimse estetik olup göğüslerimi büyüttüğümü anlamıyor çok doğal yaptı. Tabii aynı sonuçları Cenk beyin hastaları da söylüyor. Yüzyüze ikisiyle görüş ve hangisi sana daha yakın gelirse ona yaptır bence :)
canım hangi hastanede ameliyat oldun????..hastane personelinden de memnun muydun? Doğal olması gerçekten çok önemli benim için de... Benim eşimde olmamı istiyo artık benim kompleksimle baş edemez oldu ve benim öyle mutlu olacağımı bildiği için hep destek tam destek:)(tabi biraz da kendini düşünüyo:) )canım kusura bakma seni bu ara sorularımla sıkabilirim
Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat aynı hastanede ameliyat yapıyor. o da Gazi hastanesi. ben de ay sonu Ufuk beye ameliyatımı oluyorum. açıkçası çok pimpirikli ve sürekli sorular soran bir tipim ancak doktoruma o kadar güveniyorum ki en iyisini yapacağına eminim. yüzyüze olsun maille olsun tüm sorularımı yine de sabırla yanıtladı sağolsun. artık soru sormayı bıraktım ve sadece ameliyat günümü bekliyorum =)
Peki ameliyat tarihini kararından ne kadar sonraya verdi?Yoksa sana mı bağlı? Galiba siz burun estetiği de olacaksınız ikisi birlikte fiyat olarak ne dedi?
Canım sen hangi sehirdeydin? Gazi dediğin Ankara gazi değildir herhalde
Ufuk Bilkay ve Cenk Tokat aynı hastanede ameliyat yapıyor. o da Gazi hastanesi. ben de ay sonu Ufuk beye ameliyatımı oluyorum. açıkçası çok pimpirikli ve sürekli sorular soran bir tipim ancak doktoruma o kadar güveniyorum ki en iyisini yapacağına eminim. yüzyüze olsun maille olsun tüm sorularımı yine de sabırla yanıtladı sağolsun. artık soru sormayı bıraktım ve sadece ameliyat günümü bekliyorum =)
canım hangi hastanede ameliyat oldun????..hastane personelinden de memnun muydun? Doğal olması gerçekten çok önemli benim için de... Benim eşimde olmamı istiyo artık benim kompleksimle baş edemez oldu ve benim öyle mutlu olacağımı bildiği için hep destek tam destek:)(tabi biraz da kendini düşünüyo:) )canım kusura bakma seni bu ara sorularımla sıkabilirim
Arkadaşımız yanıtlamış izmir Gazi Hastanesinde. Zaten Cenk bey, Arman Çağdaş ve Ufuk bey hepsi aynı hastane ile anlaşmalı. Bana ilk verilen oda çok küçüktü UFuk bey beğenmedi hemşireyi de sevmedi katımızı değiştirdi. Ben Ameliyattan çıkınca gözümü kocaman lüks bi odada açtım. Gelen ziyaretçiler bile şok oldu. UFuk bey istedği için odayı değiştirmişler eşim öyle söyledi. Ayılmam geçoldu. Baş dönmesi olduğundan 12 de uyanmama rağmen hastaneden 17 gibi çıktık. Yemek verdiler bana ama çorba ve patates püresiydi. Mide bulantımı azaltmak için tabii bulunduğum kat hemşiresi on numaraydı. İlk hazırlandığım odadaki hemşire tembeldi doktor sürekli azarlıyordu. Bana yardım etmesi için.
Benim eşim de "ben seviyorum göğüslerini büyütmene gerek yok" dedi ama ben çok direttim. Olduktan sonra iyiki yaptırmışsın çok sexi olmuş diyor her günTabi doğal olmasının yanı sıra banyodan çıkınca sütyensiz havludan fırlayacak gibi olmaları süper :) İnşallah sen de sonuçtan memnun olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?