Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala özel sütyen takıyorum. Henüz iki hafta oldu. Bir hafta sonra normal sütyene geçersin dedi doktor. Bu çizgi nasıl solacak ve ameliyat izindeki kabuktan ne zaman kurtulucam? Deneyimli arkadaşlar cevaplar mı lütfen. Ne kadar sürede keyfini sürücem? Eşimden kaçmaktan yoruldum :26:
Merhaba arkadaşlar bende silikon ameliyatı olacağım inşallah öğretmenim ve yaz tatilinde yaptırmayı düşünüyorum yalnız sizlerden öneri bekliyorum hasan fondık, aylin karanlık ve melike erdim ile görüşmeyi düşünüyorum aradım ve randevu alacağım bu doktorlara ameliyat olan memnun olan veye olmayan var mı? Ya da önereceğiniz başka dr var mı acaba istanbul'da barış çakır da var fakat bana pahalı geldi. önerilerinizi bekliyorum
öncelikle geçmiş olsun canım bende güneşlide oturuyorum aslında düşünülebilir benim göğüslerim baya küçük aslında ve iyi bir doktor bulamam ve pişmen olurum di ye de korkuyorum ağrı durumun nedir kas altı mı oldu biraz bilgilendirirsen sevinirim:9
Güzelim mrb amelıyattan sonra 2 ay boyunca amelıyat sütyenı kullanılıyor canım ya ! Nasıl 1 hafta sonra normal sütyenı gecebılırsın demiş doktorun hiç anlamadım! göğüslerını sıkması lazım sütyenın şekil almaları için!normal sütyen bu vazifeyi görmez artı dikiş yerllerine zarar verir.. İzdeki kabuk ta 1 aya kadar gider... Ama izin tamamen yok olması için 1-2 sene lazım.
Kullanma aşaması da 1 aya yakın bır zamanda başlar :))
ohhoooo canım ya sen ne yaptın bu kadar ufak tefek şeylere takılıp canını sıkıyosun anlamadım bu ana kadar geldin geriside gelecek elbet ne kaçıyosun eşinden delimisin yaa
haklısın ama eşim en güzel halini görsün istiyorum. Sabırsızlanıyorum güzel hallerini görmek için..
arkadalar yukarıda da sordum hasan fındık,aylin karanlık ve melike gördüm e ameliyat olan ya da fikri olan var mı siz hangi doktora ameliyat oldunuz memnunmusunuz istanbul için dr tavsiyeleri
Mrb adnne Hasan fındığa arzum77 arkadaşımız amelıyat oldu 2 sene evvel bir kaç kişi daha var forumda Hasan beyin hastası ama diğer doktorların forumda hastası var mı bılemıyorum. Benım doktorcuğum Hakan Gence! 1.5 ay olucak nerdeyse amelıyat olalı.. Herkes gibi bende doktorunda çok ama çok memnun kalanlardanım. Hatta tavsiyem üzerine papatyammm adlı arkadaşımızda Mart'ta Hakan beye amelıyat olucak. Burası araştırma için süper bir yer doktorlarla birebir görüşmen çok daha yardımcı olacaktır tabii karar vermene tatlım sana kolay gelsın...
canım çok teşekkür ederim ben öğretmenim 2 haftada işime dönebilir miyim acaba? şu an nasılsın hareket kısıtlılığı anlamında bir de kas altı mı oldu da ssenin de ne kadar
cret ödedin canım:)
2 haftada çok rahat dönersin canım işine... Şu an amelıyat olmamış gibiyim! Yanı hiç bir hareket kısıtlılığı yok... İyileşme süreci çok hızlı ilerliyor bu amelıyatta hiç endişe etme bu açıdan benımde kas altı oldu 6000 tl ödedim canım senin limitin ne peki ?
Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum. Kas üstüne yerleştirildi o nedenle ağrı olmadı kollarımı bir kaç güne kaldırabiliyordum. 2 hafta oldu ve ben derslerime girdim. Toplam 4500 ödedim. Memnunum inşallah sizin de istediğiniz gibi olur.
canım geçmiş olsun sen de öğretmensin sanırım senin meme dokun bayağı vardı herhalde ki kas üstü olmuş ben istanbul'da arıyorum mesela nisan da 1 haftalık rağor alsam yeterli olur mu onu merak ediyorum