Sanırım kişiden kişiye ve ameliyata göre değişiyor. Ben 10 gün dinlenip sonra ders anlatmıştım ve İlk gün zor geçti... Ama yavaş yavaş alıştım. Çabuk yoruluyorsun göğüste fazladan ağırlık olduğundan. Arada sızlıyor özellikle gün sonunda ama seni engelleyecek kadar olmuyor. Tabi kas üstü en hafif geçeni kas altını bilemiyorum. Kas altında kolu kullanmak daha uzun süre alıyor diye biliyorum ama bence yine de en az 10 rapor al. Hatta ameliyat gününü çarşamba al ki daha uzun dinlenirsin. Kolay gelsin.
canım bende 19 gün önce ameliyat oldum kasaltına uygulandı iyileşme süreci ve ağrı biraz fazla oluyor ama bu seni korkutmasın 2-3 gün sadece dayanılmayacak derecedede değil bende 1 hafta senelik izin almıştım salı ameliyat oldum pazartesi işe başladım hiçte sorun olmadı 1 hafta yeterli oluyor.
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Göğüslerin çok küçük olsa hiç bekleme yaptır derdim ama zaten normal ölçülerdeymiş. Biraz destekliyle istediğin ölçüye geliyor.Yaşın da daha çok genç.Fikirlerin değişebilir.Sonuçta bir ameliyat ve zahmeti de oldukça fazla.Bu arada Pamela büyüklüğünde göğüsler de bana çok itici gelir.Emin ol insanlar da yapay buluyor. Boyun eğer 1.80 ise belki kurtarır ama yine de çok gerekmiyorsa acele etme derim:))))
boğaziçi tıp merkezinde silikon amleiyatı olan var mı özellikle DR VELİ ASLAN'a
off arkadaşlar bu araştırma süreci ne kadar stresli zamana ve doktora karar vermekte zor. GERÇEKTEN KÜÇÜK GÖĞÜSLERE SAHİP OLUP SİLİKON TAKTIRAN ARKADAŞLAR ÖNCESİ VE SONRASI FOORAFLARINIZI GÖREBİLİRMİYİMSABIRSIZLANIYOR NSAN BİRAZ PARA BİRİKTRDİM GERİSİNİ DEKREDİ ÇEKİP TAMAMLAYACAĞIM AMA1 HAFTA İŞE DÖNEBİLİRMİYİM DAHABİR ÇOK SORU YA PİŞMAN OLURSAM KÖTÜ OLURSA FALAN FİLAN...
Arkadalar randevularımı aldım :) 16 şubat aylin karanlık ve aylin karabulut 23 şubat Hasan fındık ve meli erdim 1 sonraki haftaya da hkan gence inş :) bakalım nasıl olacakkkkkk
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7-8 aydır okuyorum forumu hatim ettim artık Allah kabul etsin:) Sizlerin yaşadığı o duyguları tabi her göğüs fakiri gibi ben de yaşadımKendimi sapık gibi hissediyorum artık milletin göğsüne bakmaktan ..artık birileri de benim göğüslerime baksın ben şu an bakmak istemiyorum kendiminkilere...sütyenlerden nefret ediyorum ama aynı zamanda onlara muhtacım ( ooooo yazsam ezikliğimi bitmez valla bitmez.. ama artık karar verdim kesin ameliyat olucam.. ben de öğretmenim hatta karar vermiştim bu tatilde olmayı ama galiba temmuza kaldı galiba okuldan rapor alıp da gitmek istemiyorum sanki anlıycaklarmış gb geliyoo... ben forumu okuduktan sonra Cenk TOKAT a yaptırmayı düşünmüştüm ama Mesela BERNAF arkadaşım sen Ufuk BİLKAY ı tercih etmişsin acaba nedenini öğrenebilir miyim? memnun da kalmışsın....Cenk TOKAT ı düşünmüş müydün ve hiç görüştün mü onunla?
Sorun aynı,çözümde aynıbende artık diyorum ki memelerim sütyenlerı değil,sütyenlerım memelerımı taşımak zorundalar artık!!! Ohhhh ne güzel yaa.... Yıllarca üzerimde portakal kabuğu gibi taşıdığım memesizlikten mememin üstüne çıkan sütyenlerin hepsi çöpe yolcu edilip yenileri ve daha daha buyuklerı alındı :)) darısı en kısa zamanda sana canım..
Benım resımlerım var canım bakabılırsın albümümeöncesi yok ama sonrası var
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7-8 aydır okuyorum forumu hatim ettim artık Allah kabul etsin:) Sizlerin yaşadığı o duyguları tabi her göğüs fakiri gibi ben de yaşadımKendimi sapık gibi hissediyorum artık milletin göğsüne bakmaktan ..artık birileri de benim göğüslerime baksın ben şu an bakmak istemiyorum kendiminkilere...sütyenlerden nefret ediyorum ama aynı zamanda onlara muhtacım ( ooooo yazsam ezikliğimi bitmez valla bitmez.. ama artık karar verdim kesin ameliyat olucam.. ben de öğretmenim hatta karar vermiştim bu tatilde olmayı ama galiba temmuza kaldı galiba okuldan rapor alıp da gitmek istemiyorum sanki anlıycaklarmış gb geliyoo... ben forumu okuduktan sonra Cenk TOKAT a yaptırmayı düşünmüştüm ama Mesela BERNAF arkadaşım sen Ufuk BİLKAY ı tercih etmişsin acaba nedenini öğrenebilir miyim? memnun da kalmışsın....Cenk TOKAT ı düşünmüş müydün ve hiç görüştün mü onunla?
Hayırlısı olsun canımmmşimdiden doğru bır karara varmanı diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?