Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım çok teşekkürler tekrar geçmiş olsun:)

geçmiş olsun öncelikle canım doktorun kim? ağustısta da nişanım var Allah nasip ederse bu nedenle nisan gibi yaptırayımdiyorum da işte hemen iş dnebilirmiyim o korkututo olmadı yaz tatilinde haziran gibi olacak ama doktora karar vermek zoooor

Doktor çok önemli arkadaşlar. Verdiği güven rahatlık.. İyi seçin derim. Ben ameliyatımı çok rahat geçirdim. öncesinde de sonrasında. dileyen olursa bana yazın çok sık giremiyorum ama yardımcı olmaya çalışırım. doktorum nazmi bayçın dı soran olursa buradanda. iyi geceler herkese.

bence yaptır derim. biraz ağrı oluyor ama değer bence sana uyarım damla tipi protez olmasın yuvarlak olsun

off arkadaşlar bu araştırma süreci ne kadar stresli zamana ve doktora karar vermekte zor. GERÇEKTEN KÜÇÜK GÖĞÜSLERE SAHİP OLUP SİLİKON TAKTIRAN ARKADAŞLAR ÖNCESİ VE SONRASI FOORAFLARINIZI GÖREBİLİRMİYİM SABIRSIZLANIYOR NSAN BİRAZ PARA BİRİKTRDİM GERİSİNİ DEKREDİ ÇEKİP TAMAMLAYACAĞIM AMA1 HAFTA İŞE DÖNEBİLİRMİYİM DAHABİR ÇOK SORU YA PİŞMAN OLURSAM KÖTÜ OLURSA FALAN FİLAN...

Gögüslerin küçük değilse slikon yaptırmana gerek yok bence. Zaten artık trend buyuk değil,kararında ve dik göğüsler. İri ve çok buyuk gögüsler hem itici duruyor hem de uygun kıyafet bulmak zor oluyor. Yasın daha genç bir kaç yıl sonra kılo alabileceğini de hesaba katmak lazım ....

haftaya cumartesi başlıyorum randevu almaya ilk anadolu yakasından melike erdim va hasan fındıkla görüşeceğim ama alternatiflerim de fazla olsun diyorum yanlış mı düşünüyorum acaba madem yaptırıyorum içime sinsin istiyorum

Arkadalar randevularımı aldım :) 16 şubat aylin karanlık ve aylin karabulut 23 şubat Hasan fındık ve meli erdim 1 sonraki haftaya da hkan gence inş :) bakalım nasıl olacakkkkkk

Benım resımlerım var canım bakabılırsın albümüme öncesi yok ama sonrası var

Arkadalar randevularımı aldım :) 16 şubat aylin karanlık ve aylin karabulut 23 şubat Hasan fındık ve meli erdim 1 sonraki haftaya da hkan gence inş :) bakalım nasıl olacakkkkkk

Hayırlısı olsun canımmm şimdiden doğru bır karara varmanı diliyorum...

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7-8 aydır okuyorum forumu hatim ettim artık Allah kabul etsin:) Sizlerin yaşadığı o duyguları tabi her göğüs fakiri gibi ben de yaşadım Kendimi sapık gibi hissediyorum artık milletin göğsüne bakmaktan ..artık birileri de benim göğüslerime baksınben şu an bakmak istemiyorum kendiminkilere...sütyenlerden nefret ediyorum ama aynı zamanda onlara muhtacım( ooooo yazsam ezikliğimi bitmez valla bitmez.. ama artık karar verdim kesin ameliyat olucam.. ben de öğretmenim hatta karar vermiştim bu tatilde olmayı ama galiba temmuza kaldı galiba okuldan rapor alıp da gitmek istemiyorum sanki anlıycaklarmış gb geliyoo... ben forumu okuduktan sonra Cenk TOKAT a yaptırmayı düşünmüştüm ama Mesela BERNAF arkadaşım sen Ufuk BİLKAY ı tercih etmişsin acaba nedenini öğrenebilir miyim? memnun da kalmışsın....Cenk TOKAT ı düşünmüş müydün ve hiç görüştün mü onunla?

Sorun aynı,çözümde aynı bende artık diyorum ki memelerim sütyenlerı değil,sütyenlerım memelerımı taşımak zorundalar artık!!! Ohhhh ne güzel yaa.... Yıllarca üzerimde portakal kabuğu gibi taşıdığım memesizlikten mememin üstüne çıkan sütyenlerin hepsi çöpe yolcu edilip yenileri ve daha daha buyuklerı alındı :)) darısı en kısa zamanda sana canım..

Gözün aydın cnm darısı başımıza artıkk :))

Benım resımlerım var canım bakabılırsın albümüme öncesi yok ama sonrası var

canım seninkilere bakmıştım daha 25 yazıya ulaşmadığım iin özel msja cvp veremedim kusura bakma süperolmuşlar favorim gecelikli olan :) ama senin zaten meme dokun baya varmış galiba belki komik bir benzetme ama bnmkiler yeni ergenlğe grmeye başlayan kız çocukları gibi ama dokunduğumda bi şeyler var azcık neye işte öle inş doğru karar veririm korkuyorum ama ii bir doktor seçemezsem diyeeeee

aynen ben de senin gibi takipteydim atanmayı bekledim ve dediğin gibi rapor aldığımda anlaşılır ve okula dndüğümde zorluk çekerim diye korkuyorum Bu arada senin Cenk TOKATt'a yoğunlaşmanın sebebi ne canım?

sen izmirdesin canım sanırım. Ondan Cenk TOKAT2I TERCİH ETTİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…