Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Paylaşımın için teşekkürler,ayrıntılarıyla yazmışsın

Nasıl ilerliyor iyileşme sürecin? İyimisin? Toparlanabildinmi? bende ameliyatla ilgili ne heyecan ne merak kaldı vallahi bu bekleme süreci çok gerdi beni, günün gelmesini beklemekten sıkıldım, olaydan soğudum valla böle kaç gün bekleyince

yanlis hatirlamiyorsam yarin ameliyatin var. insallah hersey istedigin gibi gecer agrisiz sizisiz gecirmen dilegiyle. kendini iyi hissedince yazarsan sevinirim.
sana kesinlikle katiliyorum olacaksaniz sicagi sicagina olsun bitsin ben ben 6 aydir bekliyorum once yaz tatilinde dedim doktor fuld olmadi sonra izin alamadim beklemek zorunda kaldim.
vallahi beklemekten bi hal oldum. iyicene korkum heyacanim merakim ikiye degil 10 a katlanmis durumda. ruhen karmakarisigim gun geliyor cayiyorum .viyy haftaya bugun olacagim aman allahimmmmm:18:

gayet iyiyim canım ağrılarım çok aza indi,,yok denecek kadar, sadece yatıp kalkarken kaslarım agrımaya devam edior,,ama ilk güne göre inanılmaz gelişme var,,5. günüm,, hala gerginliğim, ödemler devam edior,, dün işe de başladım,,bi problem yaşamıyorum,, ilaçlarım da bugün bitiyor,, haftasonu kontrolüm var,, zamanın bir an önce gecmesini ve doğallaşmalarını sabırsızlıkla bekliorum,,

Evet Perşembe sabahı ameliyatım, iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Ameliyat bittikten sonra kendimi iyi hissettiğim anda hemen sizlerle paylasicam durumumu.

ya arkadaşlar,,bugün göğüslerime dokundumda,, sağ göğsümün bi tarafında uyuşukluk var,,hissetmedim,, sol taarfta bişey yok,, bu geçici midir sizce,, ameliyatı olalı 6 gün oldu diyemidirki,, sizin de başınıza geldi mi böyle bişey

Geçecek bebegim ama 6 ayla 1 sene sürebiliyor tam olarak,endişe etme gayet normal bir durum.Sadece zamana ihtiyacın var

Geçecek bebegim ama 6 ayla 1 sene sürebiliyor tam olarak,endişe etme gayet normal bir durum.Sadece zamana ihtiyacın var

ya canım zamanla çok küçülüyor mu göğüsler,,ödemler geçince,, ben şimdiden böyle kalsın istiyorum,, cok cok büyük değil çünkü,, ödem de fazla hissetmiorum,, sadeec bi gerginlik var,,umarım cok fazla küçülmezler yaa...üst kısmı biraz fazla şiş duruyor,,orası azcık insin okadar :))

Canım öyle çok küçülme olmuyor.Sadece ödemlerin şişlikleri gidiyor,sonuçta protezin verdigi büyüklük var,onun inmesi olanaksız kendi dokunda var.O gerginlik hissi geçecek,ödemi sen çok hissedemezsinki zaten.Bahsettigin üst taraftaki şişlik tabi inecek biraz,o inincede daha dogal bir görüntü çıkacak ortaya.Alt taraftaki dokunda yumuşayacak..Yaklaşık 6 ay geçince dogal gögüs kıvamına gelecek..Ohhh..mis gibi olacak miss...Merak etme bebişim çok küçülmeyecekler,zaman geçince sende göreceksin dahada güzel ve dogal olduklarını..

iyiki varsın canımcım,,, bütün yorumların çok bilgilendirici,, insanı rahatlatıyorsun...:)

asortic in ameliyat günü. vazgeçmediyse şimdi bambaşka biri oldu. merak ediyoruz, ne alemdesin, nasılsın? neler yaşadın, heyecan tavan yaptı mı? aynada ne gördün?

Son düzenleme:
asortic in ameliyat günü. vazgeçmediyse şimdi bambaşka biri oldu. merak ediyoruz, ne alemdesin, nasılsın? neler yaşadın, heyecan tavan yaptı mı? aynada ne gördün?
Vazgeçmedim tabiki :) detayları daha rahatladığımda uzun uzun yazicamda şimdilik özet geceyim 10 buçukta başladı ameliyatım 1 e doğru odaya getirdiler. Genelde hep uyuyarak geçirdim gunu uyandığımda da hep çıkardım ve rahatladım. Diren koymamış doktorum cok sıkı bir bandajla sabitlemis. Biraz sırt kol göğüs ağrısı çektim.ağrı kesici tekrar yaptılar 2saat önce ve saatler geçtikçe ağrım hafifliyor. Su anda hastane odasından yaziorum. Doktorum sabah gelecek artık öğlene doğru çıkarım herhalde. 225 cc kas ustu koymus. Şimdilik tam istediğim gibi iyi gözüküyorlar ama asıl açılınca anlayacağım. 2-3 gün sonra acarız doktor boyle durmasında fayda var dedi. Şimdilik bu kadar yazabiliorum detayları evden yazarım. Beni merak eden herkese tesekkurler, isteyenlerinde darısı basına.... :))

ah canim benim geldin mi gecmis olsun gule gule kullandarisi ben ve olmak isteyenlerin basina

Tekrar tekrar geçmiş olsun cicimm.. Kendini fazla yorma,dikkat et yatıp kalkarken birileri sana yardım etsin,tek başına dogrulup kalkiyim falan deme.Kendini iyi hissedince yaz bize,kas üstü yöntemide agrısız bir yöntemdir.Çarçabuk ayaklanırsın inşallah.Hayalimsin..sıra sende canım..hadi seninde güzel mutlu haberlerini duymak istiyoruz tatlımm..

geçmiş olsun fıstık. sevindim istediğin gibi olduklarına. ayrıntıları sonra anlatırsın. şimdi iyleşme ve bu sevinci doyasıya yaşama zamanı darısı bizlerin başına inşallaaah!

arzum sekerim kim ameliyat olacak ben mi aman allahim inanamiyorum.hic gelmeyecek sandigim gun yaklasmis ben daha hala var diyorum sali 10:15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…