Can'ım çok gecmiş olsunKızlar! Hepinizi çok seviyorum. Unutmadım kimseyi. Ama son zamanlar işler ters gitmeye başladı. Mememde küçük bir kist geldi elime moralim bozuldu. Sildim tüm fotoları. Nazar değdi dedim ama önemli bişii diğilmiş. Daha önceden var olan silikon sonrası yüzeye çıkmış. Silikon bu açıdan da iyi bişiimiş.
Maşallah C cup I garantilemişsin tatlımKızlar fotoğraf koydum sonunda,herhalde çok yukarda ve sert olduğu için önden çok küçük duruyor o yüzden bol bol yandan koydum öyle daha çok beğendimbugün doktor yumuşayıp doğallaşınca istediğin dekolte görüntüsü olucak dedi bakalım heyecanla bekliyoruz meme üstünden ölçünce 89 cm çıkıyor şuanda,meme altım da 72 cm
Meme büyütme çok boyutlu bir planlama gerektirir. Omzum geniş veya boyum uzun bana büyük boy protez süper olur, fikri çok yanlış olur. Var olan doku, deri-kas kalınlığı, meme uçlarının yeri, göğüs kafesi ölçüsü... Bunlar yapılan matematiksel hesaplamaların bazıları. Bence büyük meme yapan değil sağlıklı meme yapan Dr tercih edilmeli. Tabii Bi Dr a gitmek yetmiyor, birkaç Dr ziyareti daha yap. Aklın yolu bir zaten. Aynı şeyi birden fazla Dr söylerse, macera aramaKızlar merhaba, son birkaç aydır göğüs protezi taktırmak için hem doktor araştırıyorum hemde forumları takip ediyorum. göğüslerim 75 beden benim. boyum 1.70 kilom 50. Bugün Cenk Tokat ile görüştüm izmirde, en fazla 300 cc olur sana dedi. 300 cc benim için çok küçük. ben 375-400 cc istiyorum. olması mümkün değil omuzların dar dedi. inanılmaz moralim bozuldu. o kadar para ayarladım, umutlandım kendimi ameliyata hazırladım ve sonuç 300 cc. Cenk Tokat'ın iyi bir doktor olduğunu okumuştum forumlarda ama 300 cc dediği için malesef ona ameliyat olamicam. Ebru Durmuşoğlu diye bir doktor var yine izmirde. Hiç duydunuz mu o doktoru ? Memeci Ebru diyolarmış izmirde ona. asistanı senin istediğin boyutta protez takar dedi bana. 350 den düşük olcaksa zaten ameliyat olmamın bir anlamı yok. Cenk Tokat biraz işin kolayına kaçıyo gibi geldi bana. bakıyorum protez fotolarına, benden daha küçük göğüslü hastalarda 375-400 cc takılmış.
sizin fikirleriniz nedir aceba ?
Kızlar fotoğraf koydum sonunda,herhalde çok yukarda ve sert olduğu için önden çok küçük duruyor o yüzden bol bol yandan koydum öyle daha çok beğendimbugün doktor yumuşayıp doğallaşınca istediğin dekolte görüntüsü olucak dedi bakalım heyecanla bekliyoruz meme üstünden ölçünce 89 cm çıkıyor şuanda,meme altım da 72 cm
Teşekkür ederim sonunda büyüttük memisleriMaaşallah canım nazar değmesinc cup olmuşsun tabii biraz ödemli o ölçüler daha sonra biraz inebilir .. ama çok güzel gözüküyorlar
Ciktim cok iyiyim hafif hava baloncuklari var kolumda ama cok iyiyim agrim hafif var tabikiŞimdi ya çıkmışsındır yada çıkmak üzeresindir... güzel haberlerini bekliyoruz :)
Benin de dualplan kas altı çok menunnum amaliyt ollı 8 ay oldu kendini aldı kıvama geldiÜst tarafta dokum olmadığı için oralar dual plan kalan kısım da kas üstü yöntemiyle olmuş
Maşallah süper seninkiler tam bombaBenin de dualplan kas altı çok menunnum amaliyt ollı 8 ay oldu kendini aldı kıvama geldi
Teşekürler canımMaşallah süper seninkiler tam bomba
Cok sevindim senin icin ben de 12 ekimde olucam karin germeyle beraber cok da korkuyorumKızlar merhaba cumartesi günü ameliyat oldum dikleştirme ve protez 220 cc mentor modarete plus takmış kas ustu 85 beden oldu ölçüsü.pazar günü çıktım hastaneden agri kesici dahi almiyorum çıktığından beri.h hareketlerim kısıtlı sadece.bosuna gerilmisim.darısı tüm isteyenlerin başına
ben de tam o durumdayimKızlar ameliyata yakın regl olursak ne olur
daha yeniyse olabilir bence orda odem daha coktur iyilesme sureci ayni olmayabilirKizlar sol agrimiyo ama sag gogusum cok agri yapti agri kesicide verdiler ama bikmiyorum sizce neden olabilir normalmi tek gogusun agrimasi
Ameliyatın ne zaman?Ama ben daha olmadim bu bir fikir yasayanlar varsa onlarin cevabi onemli
12 ekimAmeliyatın ne zaman?
Çok heyecanlı bi an önce ol kurtul inş benim karın germeme bakabilirsin12 ekim