Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selamm kızlar naberrr,uzun zamnfır yoktum yoğundum bi kere uzaşklşınca iyice geri kaldım sizden,8 aylık oldu memişlerim:KK14::rapci:
İyice kıvama geldiler artık eskiiisi gibi resim çekinmiyorum eşim biraz karışıyo:olamaz:
Yahuuu bu memlere ne kadr çok lıştım unutuyo gibi oluyorum sanki doğuştan memli gibiymişim:p Sonra bir sirkelenip kendine gell sen sonradan gördün diyorum:KK71:
Tatilde kendme olan özgüven tavan yptı
Sahilde arzıendam ettim,Gavurun kızına papuç bırakır mıyım heç:dondurma:
Yeni üçken bikinilerim olaydı:KK48:
Hayatımda yaşamdığım memeli kdın duygusunu yaşadım allhım sahilde hiç öyle yürümemiştim,eskiden eğilsem meme uçlrım görülürdü çünkü südyen içi boştu :KK43: ama eğiksemde dolu dolu memelerr vrdı,hemde dolgusus ince kumaş....
Şükürler olsun bu duyguları yaşadım meğer 2 et parçsı ne kadr önemliymiş :KK53:
Beni de izlermisin

Dün oldum ameliyatımı cok ağrım war hiç geçmiycek gibi yataktan kalkarken cok acı cekiyom kas altı oldum kaç güne geçer bu ağrılar napmam gerekir nasıl durmam gerekir

Dün oldum ameliyatımı cok ağrım war hiç geçmiycek gibi yataktan kalkarken cok acı cekiyom kas altı oldum kaç güne geçer bu ağrılar napmam gerekir nasıl durmam gerekir
Geçmiş olsun tez zamanda ağrıların geçsin insallah canim agri kesicilerini içmeyi ihmal etme evin içinde küçük yürüyüşler yap çok iyi geliyor uyurken birkaç yastikla destek yap oturur pozisyonda uyu böylece kalkarken ağrıların hafifler gün gün azalacak ağrılar 4 gün sonra rahatliyacaksin bir hafta sonra hepsi geçer agri sizi kalmaz

Geçmiş olsun tez zamanda ağrıların geçsin insallah canim agri kesicilerini içmeyi ihmal etme evin içinde küçük yürüyüşler yap çok iyi geliyor uyurken birkaç yastikla destek yap oturur pozisyonda uyu böylece kalkarken ağrıların hafifler gün gün azalacak ağrılar 4 gün sonra rahatliyacaksin bir hafta sonra hepsi geçer agri sizi kalmaz
Saol canım allah razı olsun inşallah geçer ağrıdan ölcem

geçmiş olsun canım yapçak bişey yok ilk üç gün sık dişini sonra hafifliycek ağrıların desteksiz yatıp kalkma sabret ilk üç gün çok zor Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar slm :)
2. Ayımın bitmesi şerefine 2 Yen'i foto yükledim :) bakınız lütfen:KK66:

Sagol allah razı olsun senin kaç günde geçti o şiddetli ağrıların
üç ve dördüncü gün inanılmaz şiddetli ağrım oldu dayanamadım gece acile gidip kas gevşetici ağrı kesici karıştırtıp iğne vurdurdum da biraz rahatladım çok dayanamazsan sende vurdur iyi geliyo biraz rahatlatıyo enazından ilaçlarınıda saati saatine al ki etkisini göstersin. Ama unutma geçicek her acının bi sonu var biraz sabır sana şuan geçmiyecek dahada artacak gibi geliyo çok iyi anlıyorum seni on gün önce bende aynı durumdaydım ama inan üç gün birsin dördüncü gün çok rahatlıycaksın canım biraz sabret sonu çok güzel olacak onu düşün avut kendini

Teşekkür ederim sonunda büyüttük memisleri :KK70: işte markaya göre değişicekmiş ama genelde B olur gibi geliyor bana. Ödemler ne zaman gidicek ya çok gergin şuan hemen yumuşasın istiyorum :KK70: sen nasılsın alıştın mı değişimler var mı
Alıştım canım daha iyiyim 19 cm fark var senin ödem de olsa 14,5 cm'den sonrası sanırım c cup oluyordu inse bile o kadar inmez yani kesin c cupsın :KK66: değişmeler var masaja başladım hafif yumuşama var taş gibiliği gitti şekli daha güzelleşti bakalım 6 ay sonra nasıl olacaklar :KK66:

Ciktim cok iyiyim hafif hava baloncuklari var kolumda ama cok iyiyim agrim hafif var tabiki

Gözün aydın canım olsun hafif ağrılar göze bile gözükmüyor amacımıza ulaştıktan sonra :)) birkaç gün içinde çok daha iyi hissedeceksin kendini :KK66:

X