Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tabi doktorun daha iyi bilir sonuçta o bir sürü ölçüm yapıyor ve ona göre karar veriyor. Sen en büyük ne kadar cc alıyorsa o kadar koyun de bence. İyi haberlerini bekliyoruz :)
daha once baktirdigimda da gogus capimin kucuk oldugunu soyledi baska doktor cok moralim bozulmustu

Öpüyorum seni Çok teşekkürler Elimden geldiğince detaylı bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyorum

voav olculerin nasil kiii 420 nasil ortalama kac oluyor yani of hic anlamyorum ki
420 çok fazla değilmi ? göğüs bedenin kaç ki hemde kas altı eminmisin doktorundan. Eğer eminsen ve sölediğin gibi yaptırcaksann ilk 3 gün pişmanlık içinde gezersin ve sonrasında sorun yaşamaman cok düşük bi olasılık
1 sene boyunca araştırdım edindiğim bilgileri aktarıyım en iyi marka mentor zaten kendini bilen her doktor bunu kullanıyo kesinlikle yüzeyi tırtıklı olmalı ki dokusu cabuk uyum sağlasın kas altı çünki kas üstü sürekli eline geliyo ve oynuyo (bende silikonluyum ve memelerimi seviyorum ) sorunuz olursa cevaplarım

Canim hayırlısıyla oldun geçmiş olsun nasıl memnun musun ben seneye erteledim
Kist için biyopsi mr falan yaptırıp sonuca göre karar vereceğim

Canim hayırlısıyla oldun geçmiş olsun nasıl memnun musun ben seneye erteledim
Kist için biyopsi mr falan yaptırıp sonuca göre karar vereceğim
Oldum çok teşekkür ederim, olsun en önemli şey her zaman sağlık,öncelik o. problemleri atlattıktan sonra estetik de olursun merak etme. Bu sabah bandajlarım açıldı, 2 gündür çok küçük diyip duruyordum ama şimdi tam vücuduma uygun olduğunu fark ettim çok mutluyum her şey yolunda. Ağrım sadece sabaha karşı çok oluyor yataktan zor kalkıyorum onun dışında hiç problemim olmadı dün gezdim bile :) Darısı en doğru zamanda senin başına inşallah

Kizlar hastahanedeyim simdi damar yolum falan acildi son testlerim oldu 3te ameliyatim var doktorum dedi aslinda.goguslerin cok sert dik ve dokusu iyi bu yuzden kas alti yapmiyor agrimda daha az olcagindan.tek skntim biraz daha dolgunluk oldugundan dolayi simdi 325 taksin istedim ben bakalim 300 yada 325 takicak

kız seninkine 300 cc takıldıysa benimkilere en az 375 cc takılması gerek desene.benimkiler ancak toparlanır

nerde,hangi doktora oldun?

kız seninkine 300 cc takıldıysa benimkilere en az 375 cc takılması gerek desene.benimkiler ancak toparlanır
Yok öyle düşünme doktor her şeyi ölçüp en güzel hangisi durur ona göre karar veriyor ve bu net olarak ameliyat sırasında belli oluyor. Benim ameliyatımı estethica da mehmet ersin gönüllü yaptı ve gerçekten hastanenin ve doktorun ilgisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim herkese, darısı başına inşallah

kaszari altı mı canım kasaltı mı

Hadi bakalım,hangisi yakışırsa o olsun Güzel haberlerle gel aramıza

Merhaba kızlar bende yaptırmak istiyorum fakat araştırma içerisindeyim henüz Dr.Ergin Er de ameliyat olan varmı aranızda ya iyi olmazsa diye çok korkuyorum. Ben hem burun hem göğüs ikisi bir arada olmayı düşünüyorum.
İki operasyonu bir arada olan varmı?
İkisine birden dayanılabilir mi çok merak ediyorum.

Şimdi ya çıkmışsındır yada çıkmak üzeresindir... güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…