Sen ne zaman oldunÇok heyecanlı bi an önce ol kurtul inş benim karın germeme bakabilirsin
Beni de izlermisinSelamm kızlar naberrr,uzun zamnfır yoktum yoğundum bi kere uzaşklşınca iyice geri kaldım sizden,8 aylık oldu memişlerim
İyice kıvama geldiler artık eskiiisi gibi resim çekinmiyorum eşim biraz karışıyo
Yahuuu bu memlere ne kadr çok lıştım unutuyo gibi oluyorum sanki doğuştan memli gibiymişimSonra bir sirkelenip kendine gell sen sonradan gördün diyorum
Tatilde kendme olan özgüven tavan yptı
Sahilde arzıendam ettim,Gavurun kızına papuç bırakır mıyım heç
Yeni üçken bikinilerim olaydı
Hayatımda yaşamdığım memeli kdın duygusunu yaşadım allhım sahilde hiç öyle yürümemiştim,eskiden eğilsem meme uçlrım görülürdü çünkü südyen içi boştuama eğiksemde dolu dolu memelerr vrdı,hemde dolgusus ince kumaş....
Şükürler olsun bu duyguları yaşadım meğer 2 et parçsı ne kadr önemliymiş
Merhaba kızım regl döneminde amaliyat oldu sorun yaşamadı canimKızlar ameliyata yakın regl olursak ne olur
benim ikinci günümdü ameliyat günüm tampon kullandım çokta rahattım tavsiye ederim. senin ameliyatın nezaman nerde dr kim?Kızlar ameliyata yakın regl olursak ne olur
Cok saol umarim guzel olurÇok heyecanlı bi an önce ol kurtul inş benim karın germeme bakabilirsin
Geçmiş olsun tez zamanda ağrıların geçsin insallah canim agri kesicilerini içmeyi ihmal etme evin içinde küçük yürüyüşler yap çok iyi geliyor uyurken birkaç yastikla destek yap oturur pozisyonda uyu böylece kalkarken ağrıların hafifler gün gün azalacak ağrılar 4 gün sonra rahatliyacaksin bir hafta sonra hepsi geçer agri sizi kalmazDün oldum ameliyatımı cok ağrım war hiç geçmiycek gibi yataktan kalkarken cok acı cekiyom kas altı oldum kaç güne geçer bu ağrılar napmam gerekir nasıl durmam gerekir
Bol su içmeyi ihmal etme canimDün oldum ameliyatımı cok ağrım war hiç geçmiycek gibi yataktan kalkarken cok acı cekiyom kas altı oldum kaç güne geçer bu ağrılar napmam gerekir nasıl durmam gerekir
Saol canım allah razı olsun inşallah geçer ağrıdan ölcemGeçmiş olsun tez zamanda ağrıların geçsin insallah canim agri kesicilerini içmeyi ihmal etme evin içinde küçük yürüyüşler yap çok iyi geliyor uyurken birkaç yastikla destek yap oturur pozisyonda uyu böylece kalkarken ağrıların hafifler gün gün azalacak ağrılar 4 gün sonra rahatliyacaksin bir hafta sonra hepsi geçer agri sizi kalmaz
Tşk ederim morel oldu banaMerhaba kızım regl döneminde amaliyat oldu sorun yaşamadı canim
Tşk ederim vallaha sevindim yaa:) bende regl oldum olucam bu cuma dr gürler akınbingöle ameliyat olucambenim ikinci günümdü ameliyat günüm tampon kullandım çokta rahattım tavsiye ederim. senin ameliyatın nezaman nerde dr kim?
geçmiş olsun canım yapçak bişey yok ilk üç gün sık dişini sonra hafifliycek ağrıların desteksiz yatıp kalkma sabret ilk üç gün çok zor Allah yardımcın olsunDün oldum ameliyatımı cok ağrım war hiç geçmiycek gibi yataktan kalkarken cok acı cekiyom kas altı oldum kaç güne geçer bu ağrılar napmam gerekir nasıl durmam gerekir
hayırlısıyla ol kurtul biran önce inşllh kas altımı?Tşk ederim vallaha sevindim yaa:) bende regl oldum olucam bu cuma dr gürler akınbingöle ameliyat olucam
Benim son günüydü sorun olmadı canımKızlar ameliyata yakın regl olursak ne olur
Sagol allah razı olsun senin kaç günde geçti o şiddetli ağrılarıngeçmiş olsun canım yapçak bişey yok ilk üç gün sık dişini sonra hafifliycek ağrıların desteksiz yatıp kalkma sabret ilk üç gün çok zor Allah yardımcın olsun
üç ve dördüncü gün inanılmaz şiddetli ağrım oldu dayanamadım gece acile gidip kas gevşetici ağrı kesici karıştırtıp iğne vurdurdum da biraz rahatladım çok dayanamazsan sende vurdur iyi geliyo biraz rahatlatıyo enazından ilaçlarınıda saati saatine al ki etkisini göstersin. Ama unutma geçicek her acının bi sonu var biraz sabır sana şuan geçmiyecek dahada artacak gibi geliyo çok iyi anlıyorum seni on gün önce bende aynı durumdaydım ama inan üç gün birsin dördüncü gün çok rahatlıycaksın canım biraz sabret sonu çok güzel olacak onu düşün avut kendiniSagol allah razı olsun senin kaç günde geçti o şiddetli ağrıların
Alıştım canım daha iyiyim 19 cm fark var senin ödem de olsa 14,5 cm'den sonrası sanırım c cup oluyordu inse bile o kadar inmez yani kesin c cupsınTeşekkür ederim sonunda büyüttük memisleriişte markaya göre değişicekmiş ama genelde B olur gibi geliyor bana. Ödemler ne zaman gidicek ya çok gergin şuan hemen yumuşasın istiyorum sen nasılsın alıştın mı değişimler var mı
Ciktim cok iyiyim hafif hava baloncuklari var kolumda ama cok iyiyim agrim hafif var tabiki
Geçmiş olsun inşallah çabuk düzelirsiniz kas altı demiştiniz kaç cc takıldı peki ?Saol canım allah razı olsun inşallah geçer ağrıdan ölcem