- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
ben hastanemin adini bile unjttum valla ornekkoyde folkartta benim doktorum kaca yaptiriyosun peki sennBende izmirde olcam alsancak devlette inşallah istediğimiz gibi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hastanemin adini bile unjttum valla ornekkoyde folkartta benim doktorum kaca yaptiriyosun peki sennBende izmirde olcam alsancak devlette inşallah istediğimiz gibi olur
daha once baktirdigimda da gogus capimin kucuk oldugunu soyledi baska doktor cok moralim bozulmustuTabi doktorun daha iyi bilir sonuçta o bir sürü ölçüm yapıyor ve ona göre karar veriyor. Sen en büyük ne kadar cc alıyorsa o kadar koyun de bence. İyi haberlerini bekliyoruz :)
ben hastanemin adini bile unjttum valla ornekkoyde folkartta benim doktorum kaca yaptiriyosun peki senn[/QUOT
Bu konuya bakarsan aradığın bilgileri bulursunay ne goturceksin hastaneye bende heyecandna olcem varya hahaha ve kac cc istiyosun
6000 benimdeToplamda 4000 senin ne kadar
coookkk tesekkur ederimm hemen okuyorumBu konuya bakarsan aradığın bilgileri bulursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/
Hayırlı olsun kararın bu arada,umarım hayal ettiğin sonuca ulaşırsın
Valla Arzumcuğum ben de gün saydığım için dün akşam tüm yazdıklarını okudum ki yavaş yavaş alayım ne lazımsa. Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsın herşeyi, sen olmasan bu Forum böyle güzel olmazdıBu konuya bakarsan aradığın bilgileri bulursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/
Hayırlı olsun kararın bu arada,umarım hayal ettiğin sonuca ulaşırsın
Öpüyorum seni Çok teşekkürler Elimden geldiğince detaylı bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyorum
Valla Arzumcuğum ben de gün saydığım için dün akşam tüm yazdıklarını okudum ki yavaş yavaş alayım ne lazımsa. Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsın herşeyi, sen olmasan bu Forum böyle güzel olmazdı
420 çok fazla değilmi ? göğüs bedenin kaç ki hemde kas altı eminmisin doktorundan. Eğer eminsen ve sölediğin gibi yaptırcaksann ilk 3 gün pişmanlık içinde gezersin ve sonrasında sorun yaşamaman cok düşük bi olasılıkvoav olculerin nasil kiii 420 nasil ortalama kac oluyor yani of hic anlamyorum ki
Canim hayırlısıyla oldun geçmiş olsun nasıl memnun musun ben seneye erteledimBen daha dün oldum bugün avm de gezdim bile, yatıp kalkarken biraz zor oluyor o kadar,ilaç verdikleri için ağrıyı hissetmiyorum. Hayırlısıyla geçsin inşallah senin de, nerde ameliyat olucaksın dokun var mı ?
Oldum çok teşekkür ederim, olsun en önemli şey her zaman sağlık,öncelik o. problemleri atlattıktan sonra estetik de olursun merak etme. Bu sabah bandajlarım açıldı, 2 gündür çok küçük diyip duruyordum ama şimdi tam vücuduma uygun olduğunu fark ettim çok mutluyum her şey yolunda. Ağrım sadece sabaha karşı çok oluyor yataktan zor kalkıyorum onun dışında hiç problemim olmadı dün gezdim bile :) Darısı en doğru zamanda senin başına inşallahCanim hayırlısıyla oldun geçmiş olsun nasıl memnun musun ben seneye erteledim
Kist için biyopsi mr falan yaptırıp sonuca göre karar vereceğim
kız seninkine 300 cc takıldıysa benimkilere en az 375 cc takılması gerek desene.benimkiler ancak toparlanırAmeliyatım sorunsuz geçti maşallah @gulenaygul çok teşekkür ederim ,hemen ayıldım mide bulantısı ve ağrı da olmadı nazar değmesin hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum :) bu gece hastanede yatıp yarın çıkıyorum. Bandajlar olduğu için pek göremedim ama fena durmuyor sanki :) 300 cc takılmış.
nerde,hangi doktora oldun?Oldum çok teşekkür ederim, olsun en önemli şey her zaman sağlık,öncelik o. problemleri atlattıktan sonra estetik de olursun merak etme. Bu sabah bandajlarım açıldı, 2 gündür çok küçük diyip duruyordum ama şimdi tam vücuduma uygun olduğunu fark ettim çok mutluyum her şey yolunda. Ağrım sadece sabaha karşı çok oluyor yataktan zor kalkıyorum onun dışında hiç problemim olmadı dün gezdim bile :) Darısı en doğru zamanda senin başına inşallah
Yok öyle düşünme doktor her şeyi ölçüp en güzel hangisi durur ona göre karar veriyor ve bu net olarak ameliyat sırasında belli oluyor. Benim ameliyatımı estethica da mehmet ersin gönüllü yaptı ve gerçekten hastanenin ve doktorun ilgisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim herkese, darısı başına inşallahkız seninkine 300 cc takıldıysa benimkilere en az 375 cc takılması gerek desene.benimkiler ancak toparlanır
kaszari altı mı canım kasaltı mıBen daha dün oldum bugün avm de gezdim bile, yatıp kalkarken biraz zor oluyor o kadar,ilaç verdikleri için ağrıyı hissetmiyorum. Hayırlısıyla geçsin inşallah senin de, nerde ameliyat olucaksın dokun var mı ?
Hadi bakalım,hangisi yakışırsa o olsun Güzel haberlerle gel aramızaKizlar hastahanedeyim simdi damar yolum falan acildi son testlerim oldu 3te ameliyatim var doktorum dedi aslinda.goguslerin cok sert dik ve dokusu iyi bu yuzden kas alti yapmiyor agrimda daha az olcagindan.tek skntim biraz daha dolgunluk oldugundan dolayi simdi 325 taksin istedim ben bakalim 300 yada 325 takicak
Kizlar hastahanedeyim simdi damar yolum falan acildi son testlerim oldu 3te ameliyatim var doktorum dedi aslinda.goguslerin cok sert dik ve dokusu iyi bu yuzden kas alti yapmiyor agrimda daha az olcagindan.tek skntim biraz daha dolgunluk oldugundan dolayi simdi 325 taksin istedim ben bakalim 300 yada 325 takicak